kicia123 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 8 kieli as kieli krol mieczy jak mine mi zima? jakies rozczarowanie, pozniej szansa na uczucie z mieczowym... Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 8 Kielichow, As Kielichow, Krol Mieczy ---> suma XVI Wieza i VII Rydwan; suma (HB) IX Eremita Przed Toba taki czas troche zniechecenia do jakis wiekszych dzialan a takze nowosci, moze zmeczenie tym, co juz bylo, wypalenie takie. Ale widac, ze z czasem zlapiesz wiatr w zagle i dasz sie poniesc. Pojawi sie mezczyzna, ktory wleje w Twoje serce swiezosc i ruszysz z miejsca. Podsum mowi wlasnie o tym, ze zamykasz sie w swoich wlasnych ramach. Moze potrzeba Ci tego na dojscie do siebie. Ale zostaniesz z tego wyrwana. Rydwan, moze nowy zwiazek, w kazdym razie konkretne dzialania. Eremita radzi, aby ten czas, gdy tak z lekka dogorywasz wykorzystac na przemyslenia, pielegnacje siebie: zarowno swojego wnetrza (poprzez np. rozwoj duchowy, ale i ulozenie roznych swoich spraw, prace nad soba) jak i powloki zewnetrznej, czyli ciala... zadbaj o siebie. To chwilowe. Z czasem ruszysz do przodu i bedzie milo. Cytuj
kicia123 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) podsuma wieza, to cos runie nieodwracalnie zeby poszlo w rydwna Edytowane 27 Grudnia 2012 przez kicia123 Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Tak czuje te kary i tak napisalam. Przy Asie Kielichow, ktory jest szansa na uczucie Rydwan MOZE (choc nie musi) byc tym swiezym powietrzem, ktory po zburzeniu Twoich ograniczen: Wieza, 8 Kielichow... moze pokazac sie np. w postaci jakiejs fajnej relacji, niekoniecznie od razu do oltarza. Rydwan to cos nowego a As Kielichow to nie hajtanie... wiec szanas na fajna relacje z Mieczowym. Ale jw. Nie trzeba tego brac jakos super powaznie. To tylko moje subiektywne odczuwanie kart. Nic wiecej. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 czyli ogorlny wydziwiek to to ze ja mma jakies ograniczenia, jakies rzczy nabite do glowy ktore nie pozwalaja mi sie rozwinac...? stawiasz na siebie w ogóle? Bo pytasz...jakbyś nie wiedziała jaka jesteś... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 8 kieli as kieli krol mieczy jak mine mi zima? jakies rozczarowanie, pozniej szansa na uczucie z mieczowym... No raczej jeśli jest jakiś mężczyzna to tutaj pokazuje się oddalenie, rozwalenie tego co jest...i pójście w swoją stronę w poszukiwaniu swojego szczęścia... W każdym bądź razie, nie widać tu Miłości, spełnienia w tym temacie ...:* Cytuj
kicia123 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) hmm............ Edytowane 27 Grudnia 2012 przez kicia123 Cytuj
kicia123 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 No raczej jeśli jest jakiś mężczyzna to tutaj pokazuje się oddalenie, rozwalenie tego co jest...i pójście w swoją stronę w poszukiwaniu swojego szczęścia...W każdym bądź razie, nie widać tu Miłości, spełnienia w tym temacie ...:* czyli zmima minie mi bez zbednych emocji, i bez spelnienia Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 kicia123 odpowiedz na moje pytanie albo zamknę wątek uznając go za wnikanie w życie osób trzecich. Nie piszesz objaśnień, stąd też moje pytanie...ale widzę, że je ignorujesz. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 czyli zmima minie mi bez zbednych emocji, i bez spelnienia Tak to widzę Kochanie ~ no, ładnie napisałaś ~ bo raczej nie będzie zbyt wiele emocji w tym temacie, a może być znudzenie, przytłoczenie, potrzeba spokoju - takie odejście - uwolnienie się emocjonalne...8 Kielichów mówi właśnie o wyciszeniu emocjonalnym, nabraniu dystansu...no a spełnienia to tutaj nie widać ~ ale poszukiwanie go... Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 wątek zamykam ponieważ łamie regulamin. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 po wyjaśnieniu na pw wątek dopuszczam. Cytuj
kicia123 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 Tak to widzę Kochanie ~ no, ładnie napisałaś ~ bo raczej nie będzie zbyt wiele emocji w tym temacie, a może być znudzenie, przytłoczenie, potrzeba spokoju - takie odejście - uwolnienie się emocjonalne...8 Kielichów mówi właśnie o wyciszeniu emocjonalnym, nabraniu dystansu...no a spełnienia to tutaj nie widać ~ ale poszukiwanie go... szkoda myslalam ze z pewnym panem mi wyjdzie..a tutaj raczej oddalenie widac Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 te karty są pod kątem uczuć na zimę stawiane czy ogólnie? Cytuj
kicia123 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 ogolnie na zime...ale chyba uczucia sie zaznayczyly no tak mi sie tylko wydaje Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 jak mine mi zima? 8 kieli as kieli krol mieczy ->Diabeł/ Kochankowie jakieś mieszane uczucia tu widać... może jest dwóch panów? Jeden krążący (8 kielichów), który troszkę budzi zamieszanie w Twoim wnętrzu i szuka Twej uwagi, ale nie zwracasz na niego zbytniej uwagi, a i pojawi się drugi...to ktorego serduszko Ci drgnie (as kielichów), jednakże...jakby ten Pan być bardzo zasadniczy, mało emocjonalny. Może jakiś po przejściach. Widać, że szykuje Ci się relacja...jednakże troszkę trzeba będzie się dotrzeć wzajemnie, chemię i zakochanie widać, ale ja myślę, że to dopiero w okolicach wiosny. Cytuj
kicia123 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) jak mine mi zima?8 kieli as kieli krol mieczy ->Diabeł/ Kochankowie jakieś mieszane uczucia tu widać... może jest dwóch panów? Jeden krążący (8 kielichów), który troszkę budzi zamieszanie w Twoim wnętrzu i szuka Twej uwagi, ale nie zwracasz na niego zbytniej uwagi, a i pojawi się drugi...to ktorego serduszko Ci drgnie (as kielichów), jednakże...jakby ten Pan być bardzo zasadniczy, mało emocjonalny. Może jakiś po przejściach. Widać, że szykuje Ci się relacja...jednakże troszkę trzeba będzie się dotrzeć wzajemnie, chemię i zakochanie widać, ale ja myślę, że to dopiero w okolicach wiosny. do wiosny to 3 mc...dlugo Edytowane 27 Grudnia 2012 przez kicia123 Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 oby to nie byl ktos zajety... Król mieczy zajęty raczej nie bywa...ewentualnie może być świeżo po rozstaniu. A jeśli zajęty to może się nie przyznać...więc jeśli będziesz mieć takie podejrzenie to może szkoda sobie takim Panem głowy zawracać...? Szkoda czasu na kogoś kto może zakłamywać sytuację...bo zawsze można wysnuć wniosek, że jeżeli czyni tak komuś to i Tobie może (najczęściej się sprawdza) Ale oczywiście zależy od konkretnych sytuacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi