monika991 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 jakim jest mężczyzną ogólnie - VIII mieczy Skrytym, zamknietym w sobie. Wiele wycierpial w mlodosci. Wyizolowanym. jak go uwieść - Cesarz Chlodnościa umyslu. Nie zabiegac, traktowac niemalze obojetnie, ale jednak cieplo. Nie wyhylac się, spokojnie i cierpliwie robic swoje, nie zwracac na niego szczegolnej uwagi. Byc sumienna i pracowita. co robić by rozkochać na dobre - V denarów Pokazac sie ze strony sierotki marysi, ktory potrzebuje wlasnie JEGO i jaka to biedna i bezradna bez jego pomocy sie robi Docenic jego i to co robi dla mnie czego absolutnie nie robić - IX pucharów roztkliwianie się i litowanie nad sobą, obciążanie własnymi problemami innych jakie lubi kobiety - II mieczy - same za siebie myslace, analizujace, nie wierzace we wszystko co ktos mowi. Podejmujace same decyzje. jakiej kobiety pragnie - X pucharów - Kochanej, ktora zadba o ognisko domowe. Cieplej i stabilnej. tylko z taką będzie - X buław - z pracowita, dbajaca o dom tak widzi Ciebie- Kochankowie - jakies cieple uczucia wzgledem mnie na pewno sa:) tak widzi waszą relację teraz - Wieża - boi sie, ze relacje sie posypie jego życzenie związane z Tobą - Król kielichów - byc moim królem kielichów ? Wasza szansa ? to najbardziej prawdopodobny wynik - III buław - wspolny wyjazd? Zdecydowanie sie na cos.. Co myslicie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Ja bym rzekla, ze pan jest osoba dosc zblokowany wewnetrzne. Tak troche trzyma sie na dystans do Ciebie. Mozliwe jest, ze juz przejechal sie wczesniej na jakiejs kobiecie/kobietach. Teraz po prostu dochodzi do jakiegos tam punktu znajomosci i dalej ni huhu, nie moze tej bariery przeskoczyc. Jak go uwiesc. Przede wszystkim bedac taka konkretna baba. Bez jakis PMS-ow, wahan nastrojow, wybuchow emocjonalnych, taka co jasno i klarownie mowi, czego chce. A... jest konkrenta, pracowita, darzy do swich celow konsekwentnie, potrafi sama o siebie i bliskich zadbac a pana potrzebuje nie jako oparca a jako partnera idacego ramie przy ramieniu. Jak go rozkochac. A to ladnie pokrywa sie z tym Cesarzem. Musisz wykazac sie, ze jestes zaradna. 5 Monet to nie tylko bieda, ale tez umiejetnosc robienia z tego, co sie ma, tego co sie da i nawet wiecej. Takze zaradnosc przede wszystkim, unikanie rozrzutnosci, wydawanie pieniazkow z rozmyslem. Taka kobitka, ktora potrafi kawalek blota ozlocic. Czego nie robic. Nie skupiac sie nad soba, jaka to ja jestem super, taka wspaniala, teraz to tylko czekac na Krolewicza, ktory doceni te wszystkie dobra, ktore tam wewnatrz posiadam. Jakie lubi kobiety. Inteligentne. Takie, ktore mu dorownuja intelektualnie i ktore, no wlasnie, ktore sa partnerami. Mam w zwiazku z tym pewne przemyslenia, ale o tym nizej. Jakiej kobiety pragnie. Takiej, ktora ma wszystko i nie oczekuje niczego. Potrafi stworzyc dom, potrafi dac cieplo, potrafi uszczesliwc, bo sama ma w sobie to wszystko. Tylko z taka bedzie. Taka, ktora nie boi sie zycia, ktora potrafi sobie radzic, gdy pojawiaja sie jakies trudnosci, potrafi wiele uniesc. Tak widzi Ciebie. Jako osobe niezdecydowana, idaca za porywami serca. Kochana, ale bardzo emocjonalna. A on woli takie praktyczne. Tak widzi Wasz relacje. Ze stanela w martwym punkcie, ze na tym pulapie nie ma szansy na ruch. Trzeba czyms ostro pierdyknac, zeby posypaly sie te mury i pozwolily na dzialania. Jakie? Dalej patrzymy. Jego zyczenie zwiazane z Toba. Chce byc Twoim Krolem Kielichow, ale... chce Ciebie wspierac i chce, aby Ty wpsierala jego. Wasza szansa. To juz sie dzieje. Wasza szansa to zadowolenie i spelnienie. Juz nic nie trzeba robic. Maszyna zostala puszczona w ruch. Teraz tylko czekac na efekty. Podsum z 3 Bulaw to Cesarzowa. Beda plony tej znajomosci, piekne plony. Radosc, milosc wzajemna i szczescie. Powodzenia. PS. Co jeszcze mi przyszlo do glowy. Wiec... po panu nie spodziewaj sie, ze bedzie romantycznie. On preferuje zwiazek oparty na fairness, byciu wobec siebie szczerym, dawaniu tyle, ile sie daje, totalnym partnerstwie i rownowadze. To moze byc dobre... ale i tez nie. Czasem bywa, ze jedna strona slabnie i druga musi, tak, musi dac z siebie na te chwile wiecej. Bywa, ze w takich czysto partnerskich zwiazkach wtedy ta druga strona nie staje na wysokosci zadania, bo to zas wiecej niz dostala. Oby tak nie bylo, oby ten Krol Kielichow, czyli jednak wola wspierania zlagodzily tego Cesarza i 2 Mieczy w oczekiwaniach wobec partnerki. PS2. Co jeszcze mi sie skojarzylo. Taka mysl, ze pan musial sie przejechac juz na kobietach takich lolach, o ktore trzeba zabiegac, siedza sobie w tej wiezy swojej, robia manicure, nie wiedza co z czym, nie rozumieja, nie wykazuja incicjatywy i zalewaja negatywnymi emocjami. Mozliwe tez, ze taka jednak czy moze niejedna, skupiajac sie na swoich odlotach emocjonalnych, ostro po nim pojechala. Dlatego teraz szuka takiej, u ktorej bedzie konkretnie: wiedzial na czym stoi, czego ona chce a co jej sie nie podoba i ktora nagle nie wyskoczy z czyms jak Filip z konopii, bo myslala, ze on sie o tym domysli a on sie nie domyslil. PS3. A pan nie jest z trygonu Ziemi? Np. Koziorozec albo Panna? To mi sie skojarzylo z tym 5 Monet w zaletach u partnerki. Wlasnie powyzsze znaki to takie sa zaradno-skapawe... Edytowane 21 Grudnia 2012 przez SacralNirvana dopisalam PS 2 i PS 3 :D Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 jakim jest mężczyzną ogólnie - VIII mieczy Skrytym, zamknietym w sobie. Wiele wycierpial w mlodosci. Wyizolowanym. Ja do tego bym dodała, ze bardzo inteligentny i ktos kto lubie dalekie podróże jak go uwieść - Cesarz dać mu się poczuć sie wyjątkowym. Możliwe, ze facet ma kompleksy (8 mieczy wyżej) i potrzebuje dopieszczenia Ego co robić by rozkochać na dobre - V denarów on ma dużo braków na wszystko się zgodzi. czego absolutnie nie robić - IX pucharów nie wylewać od razu maximum uczuć - nie zagłaskać na śmierc - nie pokazywać, ze jest on zdobyczą jakie lubi kobiety - II mieczy - inteligentne spokojne i takie, ktore beda pasowac do niego ingelektualnie jakiej kobiety pragnie - X pucharów - takiej, ktora go obdarzy uczuciem i która chce założyć rodzine tylko z taką będzie - X buław - taka ktora potrafi pokonywac trudności i sie nie poddaje tak widzi Ciebie- Kochankowie - może mysli, ze jesteś w szczęsliwym zwiazku tak widzi waszą relację teraz - Wieża - ni jak nie widzi może dopiero zaczynaja mu opadać klapki z oczu jego życzenie związane z Tobą - Król kielichów - nie bardzo rozumiem pozycji ale to jest stały partner Wasza szansa ? to najbardziej prawdopodobny wynik - III buław - możliwy związek i nowe fajne perspektywy ) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Jakim jest mężczyzną ogólnie - VIII mieczy Nie lubi o sobie dużo mówić, ceni swoją prywatność, może nieśmiały? jak go uwieść - Cesarz Dominującą postawą, postawieniem jasno sprawy, bez rzadnych gierek i ceregieli, stanowczością i pewnością siebie i swoich dążeń co robić by rozkochać na dobre - V denarów dać mu się sobą zaopiekować, pozwolić mu się wykazać trosliwością, musi poczuć się potrzebny czego absolutnie nie robić - IX pucharów Nie może być ciebie za dużo, dać mu jakąś prywatną przestrzeń, nie narzucać się (co z resztą moim zdaniem pasuje do tej 8 mieczy) jakie lubi kobiety - II mieczy - mądre, inteligentne, które najpierw pomyślą, a potem zrobią, raczej nie spontaniczne, takie, które go niczym nie zaskoczą, których działania będzie umiał przewidzieć jakiej kobiety pragnie - X pucharów - Ciepłej, rodzinnej, dającej mu poczucie bezpieczeństwa, chcącej się ustatkować, założyć rodzinę tylko z taką będzie - X buław - taką, która bierze na siebie za dużo niestety, wszystkiego umie dopilnować, o wszystkim pamięta, ogarnia tak widzi Ciebie- Kochankowie - no zdecydowanie jako potencjalną partnerkę, romantyczną tak widzi waszą relację teraz - Wieża - jako relację, która teraz właśnie przechodzi jakąś transformację, coś się miedzy wami zmienia, dzieje się, zaczyna się nowy etap jego życzenie związane z Tobą - Król kielichów - Chce być dla ciebie opiekuńczym, troskliwym partnerem, wzbudzasz w nim ciepłe emocje, którymi chce się dzielić, chce ci dać poczucie bezpieczeństwa, zaopiekować się tobą. Wasza szansa ? to najbardziej prawdopodobny wynik - III buław - Póki co bardziej plany, niż działania, oboje dostrzegacie wspólną szansę dla siebie, myślicie o tym, co mogłoby być Ogólnie bardzo bardzo ładne karty i chyba Pan też fajny Cytuj
monika991 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 Dziekuje Wam dziewczęta za te wspaniałe interpretacje:) Sacralco - pan jest spod znaku barana:)) Dorotko - Tak, Pan jest bardzo uroczy... zalezy mi, aby nie popsuc tej relacji nieprzemyslanymi decyzjami Selenitko - bardzo trafnie dostrzeglas sens w cesarzu. Nie pomyslalam o tym wczesniej,ale jets to bardzo trafne :* Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 No pewnie, że baran w końcu w Cesarzu wypada )) Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 jakim jest mężczyzną ogólnie - VIII mieczy nie potrafi wyjśc poza swoje obawy jak go uwieść - Cesarz namiętnością z odrobiną dominacji co robić by rozkochać na dobre - V denarów niczego od niego nie oczekując, biorąc go takim, jaki jest czego absolutnie nie robić - IX pucharów nie daść się ponieść emocją jakie lubi kobiety - II mieczy - takie, które potrafią decydować, również za niego jakiej kobiety pragnie - X pucharów - takiej która stworzy mu bezpieczny i ciepły dom tylko z taką będzie - X buław - taką, która nie bedzie go obciążała dodatkowymi problemami tak widzi Ciebie- Kochankowie - jako kobietę bardzo seksowną tak widzi waszą relację teraz - Wieża - tką, w której trzeba coś zbudować od podstwa jego życzenie związane z Tobą - Król kielichów - że będzie ciepło i miło i bedziesz go brała takiego jaki jest Wasza szansa ? to najbardziej prawdopodobny wynik - III buław - szansa na coś trwałego co już teraz rozwija się w dobrym kierunku Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 akim jest mężczyzną ogólnie - VIII mieczy Ma swoją skorupę, i nie kazdemu da sie przez nia przebic jak go uwieść - Cesarz Niedostepnoscia i wyrachowaniem co robić by rozkochać na dobre - V denarów Pokazac mu, ze jest potrzebny czego absolutnie nie robić - IX pucharów Nie byc taka ' wszystko moge zrobic sama' ,nie wyreczac go we wszystkim. jakie lubi kobiety - II mieczy - Chlodne, inteligentne, tajemnicze jakiej kobiety pragnie - X pucharów -Takiej,ktora zadba o niego i rodzine. Ta mu cieplo, ktorego chyba mu brakuje.. tylko z taką będzie - X buław -Taka, która wykarze się wiekszą zaradnoscią od niego tak widzi Ciebie- Kochankowie - Jako partnerke potencjalna tak widzi waszą relację teraz - Wieża - Taka, ktorą budujecie od fundamentow jego życzenie związane z Tobą - Król kielichów - Abys byla jego Wasza szansa ? to najbardziej prawdopodobny wynik - III buław - Duze szanse na powodzenie! Cytuj
monika991 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 Postanowiłam dopytać dziś kart. Poprosiłam je, aby powiedziały więcej o tej IX pucharów, tzn czego nie robić. DWA razy wyskoczył mi as kielichów z talii. Król buław, Cesarzowa, IV mieczy - Nie wiem jak to rozumieć, ale moja pierwsza myśl to, aby zbliżenie odwlec jak najdłużej w czasie.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 tak patrzę Moniczko na ten rozkład i czytam interpretację SacralNirvany... moja była by bardzo podobna...na końcu jednak widziałabym dwie mozliwości w tej 3 buław...trzeba uważać by po tej Wieży...jaka jest lub nastąpi...Pan nie stał się chwiejny emocjonalnie... Król kielichów to uczuciowy i wrażliwy facet, ale po Wieży może być nieco zagubiony...i ta 3 buław na końcu może pokazać jego zreflektowanie się i może jakiś wyjazd wspólny, który naprawi relację albo opcja gorsza...pan skupi się na szerszej liczbie znajomości, ale tego nie życzę. Oczywiście nie znam sytuacji...nie wiem czy to początkowa znajomość czy może stały związek, ale z pewnością dopasujesz odpowiednią opcję do sytuacji ) Pozdrawiam ciepło Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Postanowiłam dopytać dziś kart. Poprosiłam je, aby powiedziały więcej o tej IX pucharów, tzn czego nie robić. DWA razy wyskoczył mi as kielichów z talii. Król buław, Cesarzowa, IV mieczy - Nie wiem jak to rozumieć, ale moja pierwsza myśl to, aby zbliżenie odwlec jak najdłużej w czasie.. w 9 kielichach może też oznaczać nie wnoszenie smutku...jakichś myśli negatywnych bądź zarzutów Panu, że jest egoista czy jakieś inne epitety. Pan bowiem może być czuły na swoim punkcie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Daffne uwielbiam Twoje interpretacje:P Ucz mnie mistrzu Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Daffne uwielbiam Twoje interpretacje:P Ucz mnie mistrzu oj tam, nie zawsze są trafne Cytuj
monika991 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Dziękuję ślicznie dziewczyny za wszystkie interpretacje! Pięknie Wam to powychodziło :* :a015: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi