Skocz do zawartości

Ja też- mój stary rozkład na to, jaki on jest

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

To rozkład na pana, z którym mam obecnie kontakt, robiłam go w listopadzie ub.roku, wykasowałam z forum, na szczęście miałam w moich zapiskach.Patrząc na te karty widzę, ze powiedziały prawdę. Rozkład jest nadal aktualny:) Będę wdzięczna za Wasze opinie..

1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - zraniony, rozczarowany zyciem, być może znajduje się w złym punkcie swojego zycia

2. jak go uwieść - 10 Kielichów -uszczęśliwić go, nie wiem zrobić kanapki, zadbać o niego

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław -albo nie narzucać się, albo wziąć odpowiedzialność za przebieg relacji

4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie otwierać się w 100%, zachować wiele dla siebie, niech sam poznaje stopniowo;)

5. jakie lubi kobiety 9 Buław - zdystansowane i pewne siebie

6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - inteligentnych, które wiedzą czego chcą

7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną

8. tak widzi ciebie - Pustelnik -samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię

9. tak widzi nasza relacje Księzyc -na razie wie, ze musi być ukryta

10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - nie wiem...

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - są perspektywy romansu, ale nie wiem, czy to coś szybkiego, chwilowego (żąłuję, ze karty nie dołożyłam wtedy..)

Napisano

1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - Ja bym powiedziala, ze ktos go kiedys zranil i teraz sobie odbija..nie moze sie na nic zdecydowac, a raczej nie chce sie zdecydowac na zadna konkretna kobiete :(

2. jak go uwieść - 10 Kielichów - pokazac sie od strony kochajacej kobiety, ktora dba o ognisko domowe:) Umie uspokoisc niesforne dziecko, ululac, taka matka po prostu :)

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - Hmm.. 10 bulaw zawsze pokazuje mi prace nad czyms, wysilek ktorego efekty nie beda od razu pokazane. Dbanie o cos.

4. czego absolutnie nie robić - Świat - Nie wiem jak odczytac ta karte:( Narazie jest ona dla mnie zagadka

5. jakie lubi kobiety 9 Buław - Uu takie skromne i wstydliwe bym powiedziala;> Czerwieniejace sie i odwracajace wzrok :>

6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - Bez fochow, pretensji z kosmosu. Takie, ktore keidy mowia A, to znaczy A i Twoj Pan nie musi sie glowic o co chodzilo. Jak cos nie pasuje, to mowi od razu, nie gra w zadne gierki.

7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną dodalabym jeszcze, cieplą bo bulawy to zywiol ziemi :)

8. tak widzi ciebie - Pustelnik -samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię -dodalaybm jeszcze, ze z madroscia :)

9. tak widzi nasza relacje Księzyc - schowana, na fb na pewno nie ustawicie statusu... Troche marzycielska, taka jakby w marzeniach

10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - Zdecydowanie sie w koncu na cos

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - Trojkat uczuciowy w ktorym wiele sie dzieje.

Napisano

To rozkład na pana, z którym mam obecnie kontakt, robiłam go w listopadzie ub.roku, wykasowałam z forum, na szczęście miałam w moich zapiskach.Patrząc na te karty widzę, ze powiedziały prawdę. Rozkład jest nadal aktualny:) Będę wdzięczna za Wasze opinie..

1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - zraniony,odcinający się od złych wspomnień ewentualnie ma problemy z krążeniem

2. jak go uwieść - 10 Kielichów -dbać o niego, stworzyć mu poczucie bezpieczeństwa

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - nie obarczać go swoimi problemami

4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie być zbyt blisko, togo przytłacza

5. jakie lubi kobiety 9 Buław - bierne (dziwne jakiś )

6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - inteligentnych, które wiedzą czego chcą

7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną, której nic nie powstrzyma

8. tak widzi ciebie - Pustelnik -samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię

9. tak widzi nasza relacje Księzyc - uważa, że brakuje w niej szczerości

10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - żeby byś była szczera bo boi się twojej zdrady i nieszczerości

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - otwarcie się na siebie i nagłe emocje

Gość Linkinia
Napisano

Ooo jaki świetny rozkład! Na pewno go sobie zrobię, gdy minie moja miesięczna przerwa od stawiania sobie kart ;)

1. Jakim jest mężczyzną ogólnie - 3 Mieczy – wrażliwy, zraniony, ma za sobą przykre doświadczenia, które mogą rzutować na przyszłe relacje. Może mieć opory, by działać szybko, angażować się.

2. Jak go uwieść - 10 Kielichów –okazywać zaufanie, przywiązanie, uczucia, żeby wiedział, że może być ‘’bezpieczny’’, że Ty go nie zranisz. Myślę, że zadbanie o niego poprzez jedzenie jest dobrym pomysłem, bo jak wiadomo – przez żołądek do serca ;) Nawet drobny gest czy słowo, które wskazuje na to, że się martwisz o niego. Tak widzę tę kartę ;)

3. Co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - Może pan nie chce, byś opowiadała o swoich problemach, a pomogła mu z jego własnymi – wysłuchała, doradziła, wzięła na barki jego ciężar… Bardzo też prawdopodobne, że chodzi o wzięcie na siebie odpowiedzialności za znajomość, Ty nią kierujesz, bo Ty jesteś w tej relacji osobą zajętą już. Spotkania itp. są układane pod Ciebie, żeby Cię nie wsypać jakimś sms czy mmsem.

4. Czego absolutnie nie robić - Świat - nie otwierać się w 100%, zachować wiele dla siebie, niech sam poznaje stopniowo;) --> zgadzam się.

5. Jakie lubi kobiety - 9 Buław – mi ta karta pokazała gotowanie i sprzątanie. Powiedziałabym, że lubi kobiety pracowite, zorganizowane, nie zostawiające czegoś na ostatnią chwilę, rozważne, odważne, pewne siebie.

6. Jakich kobiet pragnie - Król Mieczy - inteligentnych, które wiedzą czego chcą --> zgadzam się.

7. Tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną --> dodałabym pewną swoich wdzięków, nie bojącą się ryzyka, przebojową.

8. Tak widzi ciebie - Pustelnik - samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię --> zgadzam się.

9. Tak widzi naszą relację - Księżyc – w ukryciu. Jest intrygująca, nie wie, co będzie dalej.

10. Jego życzenie wobec mnie - 5 Mieczy – hmm… może chce, żebyś go nie widziała, jako przegranego, jakby mniej męskiego, bo nie ukrywa cierpiena (przez te przykre doświadczenia). Chce, byś była szczera i nie pogrywała z nim.

11. Nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik - 3 Buław 8 Buław – otworzenie się na siebie, zaufanie, częste rozmowy, wymiana wiadomości sms/gg/fb. Może romans, ale może też bliska znajomość, z silnymi emocjami.

Napisano

Inez jak dla mnie to już mooocno nie aktualny ;)))) Jakim jest facetem, jak ciebie widzi, wasza relacja jest skrajnie inna niż w listopadzie 2011 ;))))))

Zdecydowanie czas na nowy :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - po przejściach...

2. jak go uwieść - 10 Kielichów - "(...) zrobić kanapki :lol: (...)" ~ sprawić by był zadowolony - dać mu szczęście...przyjaźń, uczucie - dać mu gwarancję że to nie przelotne...

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - jeśli będzie ciężko - nie zrażać się, bądź wytrzymała...bo 10 Buław jeśli idzie o uczucia ~ to bardzo często ciężka praca nad Partnerem/nad Jego charakterem...

4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie oddalać się...

5. jakie lubi kobiety 9 Buław - pewne siebie, zrównoważone i silne...ale też ostrożne...

6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - inteligentnych...obiektywnych, stabilnych emocjonalnie, mądrych ~ bystrych...komunikatywnych ~ jasno wyrażających swoje poglądy...

7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - dynamiczną, optymistyczną, odważną - otwartą ~ taką "ryzykantką"...

8. tak widzi ciebie - Pustelnik - mądra, cierpliwa, rozważna...samooodzielna...

9. tak widzi nasza relacje Księzyc - no w pewnym sensie póki co jako taki ~ tajemny romans...tęskni, marzy, smuta iii ma full wątpliwości, bo nie wie jak to będzie...

10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - hmm...wiesz, tutaj może chodzić o to że chciałby wyjaśnienia spraw do końca ~ no klarownego obrazu Waszej relacji...ale też, dziś napiszę to po raz drugi u Ciebie ~ 5 Mieczy poza wszystkimi negatywnymi stronami, moze oznaczać miłość platoniczną, uduchowioną - takie bujanie w obłokach (dziś pisałam o tym odnośnie innej karty, a do Niego to pasuuuje doskonale ~ On przecież lubi "Dyziować" ;) )...

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - Romansu z Nim się nie ustrzeżesz :)...

Gość gość5
Napisano

1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - z pewnoscia dostał nieżle popalić

2. jak go uwieść - 10 Kielichów -10 kielichow to tez wspolnota rodzinna- zwiazek.........

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław -mam wrazenie, że wlasnie przytłoczyc uczuciami- chyba tego bardzo mu potrzeba- na zasadzie kiziac miziac- opiekowac sie itd.- tylko nie wiem czy ty na dluzsza mete dasz rade w ten sposob........

4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie otwierać się w 100%, po troszeczku otwierac drzwi do swojego swiata-albo po prostu nie zostawiac go samego z jego demonami- chyba bardziej prawdopodobne ( po tych 3 mieczach na poczatku wnioskuje)

5. jakie lubi kobiety 9 Buław - zdystansowane i pewne siebie

6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - takich, ktore potrafia tupnąc nozka gdy trzeba i nie dadza wodzic sie za nos

7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - z taka, ktora go pociaga

8. tak widzi ciebie - Pustelnik -madra babka ale troche wyobcowana ( taka z serii- samotnosc w tłumie)

9. tak widzi nasza relacje Księzyc -taki mały romansik- relacja w cieniu z przyczyn obiektywnych

10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - 5 mieczy to karta zdrady- albo hciałby abys weszła z nim w pełny zwiazek a tym samym zostawiła męza albo boi, sie ze to ty go wystawisz do wiatru .......

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - bardzo intensywne kontakty- te 3 buławy to albo netowe albo chwilowo w trojkącie..........

Gość Amfora
Napisano

1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy -po przejściach, w szczególności złych, wrażliwy i delikatny

2. jak go uwieść - 10 Kielichów -drobnostkami, sielankowym życiem, poranna kawa, czekanie w domu z obiadkiem ;)

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław -dbać o związek, nie zanudzać, nie marudzić, byc tez troche zajęta-niedostepną

4. czego absolutnie nie robić - Świat - Nie pokazywac mu wszystkiego, zachować troszeczkę dystansu, tajemnicy

5. jakie lubi kobiety 9 Buław - rozsądne ale i gotowe na szaleństwa, potrafiące usiaść i szczerze porozmawiać

6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - zdecydowana, inteligentna, bystra kobieta, żeby nie zawsze była taka do rany przyłóż ;)

7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczna, może nieco porywcza, uparta, kobieta która będzie dla niego wyzwaniem, z pasjami

8. tak widzi ciebie - Pustelnik -odciętą, skupioną może troszeczkę na sobie, dającą sobie czas na wszystko

9. tak widzi nasza relacje Księzyc -snuje plany, o waszych spotkaniach pod osłoną nocy, związek z nutką tajemnicy ;)

10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - Żebyś dała mu sie zdobyć, żebyś zdecydowała sie w 100% na tak albo na nie, nie lubi niepewności i podchodów

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - kontakt bardzo żywy, entuzjastyczny, pełen przygód (wkońcu tyle tu sekretów), świadomy kontakt i dużo rozmowy, która da Ci motywacje, do działania, może nieco oderwania od szarej rzeczywistości :)

Pozdrawia

Madiie ;)