Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 To rozkład na pana, z którym mam obecnie kontakt, robiłam go w listopadzie ub.roku, wykasowałam z forum, na szczęście miałam w moich zapiskach.Patrząc na te karty widzę, ze powiedziały prawdę. Rozkład jest nadal aktualny:) Będę wdzięczna za Wasze opinie.. 1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - zraniony, rozczarowany zyciem, być może znajduje się w złym punkcie swojego zycia 2. jak go uwieść - 10 Kielichów -uszczęśliwić go, nie wiem zrobić kanapki, zadbać o niego 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław -albo nie narzucać się, albo wziąć odpowiedzialność za przebieg relacji 4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie otwierać się w 100%, zachować wiele dla siebie, niech sam poznaje stopniowo;) 5. jakie lubi kobiety 9 Buław - zdystansowane i pewne siebie 6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - inteligentnych, które wiedzą czego chcą 7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną 8. tak widzi ciebie - Pustelnik -samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię 9. tak widzi nasza relacje Księzyc -na razie wie, ze musi być ukryta 10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - nie wiem... 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - są perspektywy romansu, ale nie wiem, czy to coś szybkiego, chwilowego (żąłuję, ze karty nie dołożyłam wtedy..) Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Dzis jeszcze zajrze. Tylko troszke pozniej. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - Ja bym powiedziala, ze ktos go kiedys zranil i teraz sobie odbija..nie moze sie na nic zdecydowac, a raczej nie chce sie zdecydowac na zadna konkretna kobiete 2. jak go uwieść - 10 Kielichów - pokazac sie od strony kochajacej kobiety, ktora dba o ognisko domowe:) Umie uspokoisc niesforne dziecko, ululac, taka matka po prostu 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - Hmm.. 10 bulaw zawsze pokazuje mi prace nad czyms, wysilek ktorego efekty nie beda od razu pokazane. Dbanie o cos. 4. czego absolutnie nie robić - Świat - Nie wiem jak odczytac ta karte:( Narazie jest ona dla mnie zagadka 5. jakie lubi kobiety 9 Buław - Uu takie skromne i wstydliwe bym powiedziala;> Czerwieniejace sie i odwracajace wzrok :> 6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - Bez fochow, pretensji z kosmosu. Takie, ktore keidy mowia A, to znaczy A i Twoj Pan nie musi sie glowic o co chodzilo. Jak cos nie pasuje, to mowi od razu, nie gra w zadne gierki. 7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną dodalabym jeszcze, cieplą bo bulawy to zywiol ziemi 8. tak widzi ciebie - Pustelnik -samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię -dodalaybm jeszcze, ze z madroscia 9. tak widzi nasza relacje Księzyc - schowana, na fb na pewno nie ustawicie statusu... Troche marzycielska, taka jakby w marzeniach 10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - Zdecydowanie sie w koncu na cos 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - Trojkat uczuciowy w ktorym wiele sie dzieje. Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 To rozkład na pana, z którym mam obecnie kontakt, robiłam go w listopadzie ub.roku, wykasowałam z forum, na szczęście miałam w moich zapiskach.Patrząc na te karty widzę, ze powiedziały prawdę. Rozkład jest nadal aktualny:) Będę wdzięczna za Wasze opinie.. 1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - zraniony,odcinający się od złych wspomnień ewentualnie ma problemy z krążeniem 2. jak go uwieść - 10 Kielichów -dbać o niego, stworzyć mu poczucie bezpieczeństwa 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - nie obarczać go swoimi problemami 4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie być zbyt blisko, togo przytłacza 5. jakie lubi kobiety 9 Buław - bierne (dziwne jakiś ) 6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - inteligentnych, które wiedzą czego chcą 7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną, której nic nie powstrzyma 8. tak widzi ciebie - Pustelnik -samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię 9. tak widzi nasza relacje Księzyc - uważa, że brakuje w niej szczerości 10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - żeby byś była szczera bo boi się twojej zdrady i nieszczerości 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - otwarcie się na siebie i nagłe emocje Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Ooo jaki świetny rozkład! Na pewno go sobie zrobię, gdy minie moja miesięczna przerwa od stawiania sobie kart 1. Jakim jest mężczyzną ogólnie - 3 Mieczy – wrażliwy, zraniony, ma za sobą przykre doświadczenia, które mogą rzutować na przyszłe relacje. Może mieć opory, by działać szybko, angażować się. 2. Jak go uwieść - 10 Kielichów –okazywać zaufanie, przywiązanie, uczucia, żeby wiedział, że może być ‘’bezpieczny’’, że Ty go nie zranisz. Myślę, że zadbanie o niego poprzez jedzenie jest dobrym pomysłem, bo jak wiadomo – przez żołądek do serca Nawet drobny gest czy słowo, które wskazuje na to, że się martwisz o niego. Tak widzę tę kartę 3. Co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - Może pan nie chce, byś opowiadała o swoich problemach, a pomogła mu z jego własnymi – wysłuchała, doradziła, wzięła na barki jego ciężar… Bardzo też prawdopodobne, że chodzi o wzięcie na siebie odpowiedzialności za znajomość, Ty nią kierujesz, bo Ty jesteś w tej relacji osobą zajętą już. Spotkania itp. są układane pod Ciebie, żeby Cię nie wsypać jakimś sms czy mmsem. 4. Czego absolutnie nie robić - Świat - nie otwierać się w 100%, zachować wiele dla siebie, niech sam poznaje stopniowo;) --> zgadzam się. 5. Jakie lubi kobiety - 9 Buław – mi ta karta pokazała gotowanie i sprzątanie. Powiedziałabym, że lubi kobiety pracowite, zorganizowane, nie zostawiające czegoś na ostatnią chwilę, rozważne, odważne, pewne siebie. 6. Jakich kobiet pragnie - Król Mieczy - inteligentnych, które wiedzą czego chcą --> zgadzam się. 7. Tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczną, porywczą, seksowną --> dodałabym pewną swoich wdzięków, nie bojącą się ryzyka, przebojową. 8. Tak widzi ciebie - Pustelnik - samotna, wyobcowana, która lubi swoją pustelnię --> zgadzam się. 9. Tak widzi naszą relację - Księżyc – w ukryciu. Jest intrygująca, nie wie, co będzie dalej. 10. Jego życzenie wobec mnie - 5 Mieczy – hmm… może chce, żebyś go nie widziała, jako przegranego, jakby mniej męskiego, bo nie ukrywa cierpiena (przez te przykre doświadczenia). Chce, byś była szczera i nie pogrywała z nim. 11. Nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik - 3 Buław 8 Buław – otworzenie się na siebie, zaufanie, częste rozmowy, wymiana wiadomości sms/gg/fb. Może romans, ale może też bliska znajomość, z silnymi emocjami. Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Inez jak dla mnie to już mooocno nie aktualny ))) Jakim jest facetem, jak ciebie widzi, wasza relacja jest skrajnie inna niż w listopadzie 2011 ))))) Zdecydowanie czas na nowy Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - po przejściach... 2. jak go uwieść - 10 Kielichów - "(...) zrobić kanapki (...)" ~ sprawić by był zadowolony - dać mu szczęście...przyjaźń, uczucie - dać mu gwarancję że to nie przelotne... 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław - jeśli będzie ciężko - nie zrażać się, bądź wytrzymała...bo 10 Buław jeśli idzie o uczucia ~ to bardzo często ciężka praca nad Partnerem/nad Jego charakterem... 4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie oddalać się... 5. jakie lubi kobiety 9 Buław - pewne siebie, zrównoważone i silne...ale też ostrożne... 6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - inteligentnych...obiektywnych, stabilnych emocjonalnie, mądrych ~ bystrych...komunikatywnych ~ jasno wyrażających swoje poglądy... 7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - dynamiczną, optymistyczną, odważną - otwartą ~ taką "ryzykantką"... 8. tak widzi ciebie - Pustelnik - mądra, cierpliwa, rozważna...samooodzielna... 9. tak widzi nasza relacje Księzyc - no w pewnym sensie póki co jako taki ~ tajemny romans...tęskni, marzy, smuta iii ma full wątpliwości, bo nie wie jak to będzie... 10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - hmm...wiesz, tutaj może chodzić o to że chciałby wyjaśnienia spraw do końca ~ no klarownego obrazu Waszej relacji...ale też, dziś napiszę to po raz drugi u Ciebie ~ 5 Mieczy poza wszystkimi negatywnymi stronami, moze oznaczać miłość platoniczną, uduchowioną - takie bujanie w obłokach (dziś pisałam o tym odnośnie innej karty, a do Niego to pasuuuje doskonale ~ On przecież lubi "Dyziować" )... 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - Romansu z Nim się nie ustrzeżesz ... Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 To rozkład na pana, z którym mam obecnie kontakt, robiłam go w listopadzie ub.roku, wykasowałam z forum, na szczęście miałam w moich zapiskach.Patrząc na te karty widzę, ze powiedziały prawdę. Rozkład jest nadal aktualny:) Będę wdzięczna za Wasze opinie.. 1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy - z pewnoscia dostał nieżle popalić 2. jak go uwieść - 10 Kielichów -10 kielichow to tez wspolnota rodzinna- zwiazek......... 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław -mam wrazenie, że wlasnie przytłoczyc uczuciami- chyba tego bardzo mu potrzeba- na zasadzie kiziac miziac- opiekowac sie itd.- tylko nie wiem czy ty na dluzsza mete dasz rade w ten sposob........ 4. czego absolutnie nie robić - Świat - nie otwierać się w 100%, po troszeczku otwierac drzwi do swojego swiata-albo po prostu nie zostawiac go samego z jego demonami- chyba bardziej prawdopodobne ( po tych 3 mieczach na poczatku wnioskuje) 5. jakie lubi kobiety 9 Buław - zdystansowane i pewne siebie 6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - takich, ktore potrafia tupnąc nozka gdy trzeba i nie dadza wodzic sie za nos 7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - z taka, ktora go pociaga 8. tak widzi ciebie - Pustelnik -madra babka ale troche wyobcowana ( taka z serii- samotnosc w tłumie) 9. tak widzi nasza relacje Księzyc -taki mały romansik- relacja w cieniu z przyczyn obiektywnych 10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - 5 mieczy to karta zdrady- albo hciałby abys weszła z nim w pełny zwiazek a tym samym zostawiła męza albo boi, sie ze to ty go wystawisz do wiatru ....... 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - bardzo intensywne kontakty- te 3 buławy to albo netowe albo chwilowo w trojkącie.......... Cytuj
Gość Amfora Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 1. jakim jest mężczyzną ogólnie 3 Mieczy -po przejściach, w szczególności złych, wrażliwy i delikatny 2. jak go uwieść - 10 Kielichów -drobnostkami, sielankowym życiem, poranna kawa, czekanie w domu z obiadkiem 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre - 10 Buław -dbać o związek, nie zanudzać, nie marudzić, byc tez troche zajęta-niedostepną 4. czego absolutnie nie robić - Świat - Nie pokazywac mu wszystkiego, zachować troszeczkę dystansu, tajemnicy 5. jakie lubi kobiety 9 Buław - rozsądne ale i gotowe na szaleństwa, potrafiące usiaść i szczerze porozmawiać 6.jakich kobiet pragnie - Krol Mieczy - zdecydowana, inteligentna, bystra kobieta, żeby nie zawsze była taka do rany przyłóż 7. tylko z taką będzie - Rycerz Buław - energiczna, może nieco porywcza, uparta, kobieta która będzie dla niego wyzwaniem, z pasjami 8. tak widzi ciebie - Pustelnik -odciętą, skupioną może troszeczkę na sobie, dającą sobie czas na wszystko 9. tak widzi nasza relacje Księzyc -snuje plany, o waszych spotkaniach pod osłoną nocy, związek z nutką tajemnicy 10. jego życzenie wobec mnie 5 Mieczy - Żebyś dała mu sie zdobyć, żebyś zdecydowała sie w 100% na tak albo na nie, nie lubi niepewności i podchodów 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik 3 Buław 8 Buław - kontakt bardzo żywy, entuzjastyczny, pełen przygód (wkońcu tyle tu sekretów), świadomy kontakt i dużo rozmowy, która da Ci motywacje, do działania, może nieco oderwania od szarej rzeczywistości Pozdrawia Madiie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi