duo70 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Witam Nie mam planów na sylwestra. Nie wiem jak, z kim i czy w ogóle pójdę?? Jakoś nie w głowie mi były ostatnio imprezy. Postawiłam karty z zapytaniem: Jak i gdzie spędzę sylwestra? UMIARKOWANIE 2 DENARÓW 4 MIECZE 8 DENARÓW Kurcze, na łonie natury jakimś, w zacisznym miejscu we dwójkę? Bez większych fajerwerków Nie wiem, słabo czuję karty. Może ktoś by zechciał mi pomóc. Bardzo będę wdzięczna pozdrawiam duo Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Nie mniej nie wiecej..opcja moze sie pojawi,ale nie do końca zdecydowany bedziesz..wiec moze się skonczyć odpoczynkiem po pracy w zaciszu domowym..albo opcja imprezy z kimś znajomym z pracy:) Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Nie mam planów na sylwestra. Nie wiem jak, z kim i czy w ogóle pójdę?? Jakoś nie w głowie mi były ostatnio imprezy. Postawiłam karty z zapytaniem: Jak i gdzie spędzę sylwestra? UMIARKOWANIE 2 DENARÓW 4 MIECZE 8 DENARÓW INTERPRET: Spokojnie się zaczyna nie masz planów i pomysłów w jaki sposób wykorzystać ten moment ale z drugiej strona poszła byś gdzieś 2monet tylko , że nic się nie trafi Umiarkowania (4 miecze to spokój ) 8 DENARÓW przez długi czas będzie brak propozycji ale nagle coś sie pojawi i gdzieś wyskoczysz choćby na rynek twojej miejscowości , ta 8 monet to rowijać się dopiero będzie wiec gdzieś napewno kochana wyjdziesz z tym dniu . Cytuj
duo70 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 heh u mnie w mieście nie ma rynku, co najwyżej mogę wyjść na balkon hehe Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Witam Nie mam planów na sylwestra. Nie wiem jak, z kim i czy w ogóle pójdę?? Jakoś nie w głowie mi były ostatnio imprezy. Postawiłam karty z zapytaniem: Jak i gdzie spędzę sylwestra? UMIARKOWANIE 2 DENARÓW 4 MIECZE 8 DENARÓW Kurcze, na łonie natury jakimś, w zacisznym miejscu we dwójkę? Bez większych fajerwerków Nie wiem, słabo czuję karty. Może ktoś by zechciał mi pomóc. Bardzo będę wdzięczna pozdrawiam duo W zaciszu domowym...spokojnie... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 oby nie w swoim łóżku Może i w swoim, ale raczej nie sama, bo suma Cesarz na to raczeeej nie wskazuje. Cytuj
duo70 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 to już lepsza opcja..oby tak było ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 UMIARKOWANIE 2 DENARÓW 4 MIECZE 8 DENARÓW hmmm, w łózku oglądając tv, czytając ksiażki...Czy nie idziesz aby do pracy 1 stycznia? Bo ta 8 denarów mi się kojarzy tak, jakbyś dzień później miała jakis dyżur,czy coś w tym stylu... Cytuj
duo70 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 nie, nie pracuję, przynajmniej nic mi nie wiadomo jakoś nie bardzo mi pasuje wizja spędzenia sylwestra w swoim domu, czytając lub oglądając tv Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Bardzo spokojne i zaciszne te karty. Bez tłumu, tańców. Po mojemu to "piżama party". Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 nie, nie pracuję, przynajmniej nic mi nie wiadomojakoś nie bardzo mi pasuje wizja spędzenia sylwestra w swoim domu, czytając lub oglądając tv No to trzeba coś przedsięwziąć. Cytuj
duo70 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 Witam:) A więc sylwestra spędziłam w domu, chora rozmyślając o pewnym cesarzu. Myślałam, że mój stan zdrowia pozwoli mi wyskoczyć na chwilę na imprezę w plener w moim mieście, ale pogorszył się. Do dzisiaj jeszcze pracuję nad tym, żeby szybko dojść do siebie. Pozdrawiam wszystkich i życzę samej pomyślności w nowym roku DUO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi