Skocz do zawartości

Jak (gdzie) spędzę sylwestra?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Nie mam planów na sylwestra. Nie wiem jak, z kim i czy w ogóle pójdę?? Jakoś nie w głowie mi były ostatnio imprezy.

Postawiłam karty z zapytaniem: Jak i gdzie spędzę sylwestra?

UMIARKOWANIE 2 DENARÓW 4 MIECZE 8 DENARÓW

Kurcze, na łonie natury jakimś, w zacisznym miejscu we dwójkę? Bez większych fajerwerków :)

Nie wiem, słabo czuję karty.

Może ktoś by zechciał mi pomóc. Bardzo będę wdzięczna

pozdrawiam

duo

Napisano

Nie mniej nie wiecej..opcja moze sie pojawi,ale nie do końca zdecydowany bedziesz..wiec moze się skonczyć odpoczynkiem po pracy w zaciszu domowym..albo opcja imprezy z kimś znajomym z pracy:)

Gość Lukrusia
Napisano

Nie mam planów na sylwestra. Nie wiem jak, z kim i czy w ogóle pójdę?? Jakoś nie w głowie mi były ostatnio imprezy.

INTERPRET:

Spokojnie się zaczyna nie masz planów i pomysłów w jaki sposób wykorzystać ten moment ale z drugiej strona poszła byś gdzieś 2monet tylko , że nic się nie trafi Umiarkowania (4 miecze to spokój ) 8 DENARÓW przez długi czas będzie brak propozycji ale nagle coś sie pojawi i gdzieś wyskoczysz choćby na rynek twojej miejscowości , ta 8 monet to rowijać się dopiero będzie wiec gdzieś napewno kochana wyjdziesz z tym dniu .

Napisano

heh u mnie w mieście nie ma rynku, co najwyżej mogę wyjść na balkon hehe

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Witam

Kurcze, na łonie natury jakimś, w zacisznym miejscu we dwójkę? Bez większych fajerwerków :)

Nie wiem, słabo czuję karty.

Może ktoś by zechciał mi pomóc. Bardzo będę wdzięczna

pozdrawiam

duo

W zaciszu domowym...spokojnie...:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
oby nie w swoim łóżku :)

Może i w swoim, ale raczej nie sama, bo suma Cesarz na to raczeeej nie wskazuje.;):)

• Maestro
Napisano

hmmm, w łózku oglądając tv, czytając ksiażki...Czy nie idziesz aby do pracy 1 stycznia? Bo ta 8 denarów mi się kojarzy tak, jakbyś dzień później miała jakis dyżur,czy coś w tym stylu...

Napisano

nie, nie pracuję, przynajmniej nic mi nie wiadomo

jakoś nie bardzo mi pasuje wizja spędzenia sylwestra w swoim domu, czytając lub oglądając tv :)

Napisano

Bardzo spokojne i zaciszne te karty. Bez tłumu, tańców. Po mojemu to "piżama party".

Napisano
nie, nie pracuję, przynajmniej nic mi nie wiadomo

jakoś nie bardzo mi pasuje wizja spędzenia sylwestra w swoim domu, czytając lub oglądając tv :)

No to trzeba coś przedsięwziąć.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam:)

A więc sylwestra spędziłam w domu, chora rozmyślając o pewnym cesarzu. Myślałam, że mój stan zdrowia pozwoli mi wyskoczyć na chwilę na imprezę w plener w moim mieście, ale pogorszył się. Do dzisiaj jeszcze pracuję nad tym, żeby szybko dojść do siebie.

Pozdrawiam wszystkich i życzę samej pomyślności w nowym roku

DUO