Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 Zwaliłam.... Jak minie mi zima? Paź Kielichów 5 denarów Rycerz Mieczy Król Buław Słonce Diabeł hmmmm, tu chodzi raczej o jednego pana...Najpierw jego nieśmiała inicjatywa, a może po prostu życzenia świateczne,potem widac, że będzie ostro parł do przodu i ryzykował, mogą być nawet kłótnie, potem chyba pójdzie po rozum do głowy i zacznie zachowywać się może już nie jak taki narwaniec, w tym diable to widać uzależnienie od siebie? Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 tak mi sie skojarzyło, ze bedzie ci brakowac Pana- nawet takiego narwanego - i chyba ciebie beda nerwy brały z tego powodu......... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) tak mi sie skojarzyło, ze bedzie ci brakowac Pana- nawet takiego narwanego - i chyba ciebie beda nerwy brały z tego powodu......... Ej,myślisz,że się nie spotkamy?? Inne karty by wyszły..Gdyby miało go nie być, to po Rycku Mieczy nie byłoby Króla Buław, a raczej karty np. 4 mieczy, 9 mieczy, czy 7 kielichów chocby;) Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Inez2503 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) .................................. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 Król Buław Słonce Diabeł Według mnie ~ spotkacie się baaankowo, ale do tego czasu troszkę posmutasz (5 Den...)...no i chyba to smutanie Rogi miała na myśli... Ale to o całą zime chodzi..;(((( Ja już smutam...Szlag mnie zaraz trafi:lol: Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) ....................................................... Edytowane 2 Czerwca 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 Ale całą zimę nie będziesz smutała, ej Maleńka, tylko początkiem, potem już powinno być milusio...a inaczej, no po prostu będą spotkania i pomiędzy (zawieszenia) tęsknota - ale to chyba normal (teeeż tak mam, tęsknie już wtedy gdy jeszcze jest przy mnie, yyy)...będziesz miała swoje piekiełko hehe, będzie gorrrąco - ... Piekiełko powiadasz?? A co masz Słonko na myśli??:lol: Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) ................................................. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Pan wyjdzie z jakims gestem, zaproszeniem. Dla mnie 5 Monet pokazuje tez tesknote za soba. W Rycku Mieczy macie jeszcze obgadanie szczegolow i potem juz w Krolu Bulaw konkretne dzialania. Slonce - spotkanie. Diabel goraco. Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Ale to o całą zime chodzi..;(((( Ja już smutam...Szlag mnie zaraz trafi:lol:- no wlasnie o tym pisałam- to twoje nerwy Inez tu wyszły- sorki, że tak niejasno piszę ale zmęczona jestem- pewnie jak wszyscy przed swietami - nawet nie wiedziałam/pamietała, że to o TEGO pana chodzi ( z zagranicy tak?)no i wzielam cała zime - czyli do marca- a ze sugerowalam sie 5 denarami- to stwierdzilam, że bedzie ci kogos bardzo brakowac i stad ten nerw w postaci diabła Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 - no wlasnie o tym pisałam- to twoje nerwy Inez tu wyszły- sorki, że tak niejasno piszę ale zmęczona jestem- pewnie jak wszyscy przed swietami - nawet nie wiedziałam/pamietała, że to o TEGO pana chodzi ( z zagranicy tak?)no i wzielam cała zime - czyli do marca- a ze sugerowalam sie 5 denarami- to stwierdzilam, że bedzie ci kogos bardzo brakowac i stad ten nerw w postaci diabła To nie ten z zagranicy.....To ten ...drugi,ważniejszy dla mnie.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 21 Grudnia 2012 Pan wyjdzie z jakims gestem, zaproszeniem. Dla mnie 5 Monet pokazuje tez tesknote za soba. W Rycku Mieczy macie jeszcze obgadanie szczegolow i potem juz w Krolu Bulaw konkretne dzialania. Slonce - spotkanie. Diabel goraco. Tak mi mów Sacral:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 7 Stycznia 2013 Podbijam, wszak zima trwa do 20 marca:)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 14 Marca 2013 Jak minie mi zima? Paź Kielichów 5 denarów Rycerz Mieczy Król Buław Słonce Diabeł więc....najpierw inicjatywy pana, nic nie dostał, więc się obraził w tym Rycerzu Mieczy, póki co nagle jak nigdy zaczał być widoczny w necie, od którego wręcz stronił, od 2 tygodni widzę go coraz częsciej, kasuje każdy mój post, który daję na MOJĄ ( a nie jego) tablicę - jest opcja na fb "zaznacz jako spam" i wtedy dana osoba go nie widzi (wiem po sobie, bo sama to kilka razy zrobiłam u innego kolegi, gdy było mi przykro z powodu jego zachowania), ja mam możliwośc sprawdzić, co moi znajomi widża na mojej tablicy stąd to wiem...Na razie cisza, ja utknęłam w Wisielcu, mogę tylko czekać, aż mu przejdzie, albo moje uczucia się wypalą do końca...Do końca zimy mamy 7 dni, ale nie wierżę w zmianę...Stałam się realistką do bólu, 2 miesiace, a zmieniłam się wewnętrznie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 27 Marca 2013 Król Buław Słonce Diabeł odnowienie kontaktu z panem,czuję, że jest zadowolony:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi