Skocz do zawartości

A mi jak minie zima??

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zwaliłam....

Jak minie mi zima?

Paź Kielichów 5 denarów Rycerz Mieczy Król Buław Słonce Diabeł

hmmmm, tu chodzi raczej o jednego pana...Najpierw jego nieśmiała inicjatywa, a może po prostu życzenia świateczne,potem widac, że będzie ostro parł do przodu i ryzykował, mogą być nawet kłótnie, potem chyba pójdzie po rozum do głowy i zacznie zachowywać się może już nie jak taki narwaniec, w tym diable to widać uzależnienie od siebie?

Gość gość5
Napisano

tak mi sie skojarzyło, ze bedzie ci brakowac Pana- nawet takiego narwanego - i chyba ciebie beda nerwy brały z tego powodu.........

• Maestro
Napisano (edytowane)
tak mi sie skojarzyło, ze bedzie ci brakowac Pana- nawet takiego narwanego - i chyba ciebie beda nerwy brały z tego powodu.........

Ej,myślisz,że się nie spotkamy?? Inne karty by wyszły..Gdyby miało go nie być, to po Rycku Mieczy nie byłoby Króla Buław, a raczej karty np. 4 mieczy, 9 mieczy, czy 7 kielichów chocby;)

Edytowane przez Inez2503
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

..................................

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
  • Maestro
Napisano
Król Buław Słonce Diabeł

Według mnie ~ spotkacie się baaankowo,;) ale do tego czasu troszkę posmutasz (5 Den...)...no i chyba to smutanie Rogi miała na myśli...

Ale to o całą zime chodzi..;(((( Ja już smutam...Szlag mnie zaraz trafi:lol:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

.......................................................

• Maestro
Napisano
Ale całą zimę nie będziesz smutała, ej Maleńka, tylko początkiem, potem już powinno być milusio...a inaczej, no po prostu będą spotkania i pomiędzy (zawieszenia) tęsknota - ale to chyba normal (teeeż tak mam, tęsknie już wtedy gdy jeszcze jest przy mnie, yyy)...będziesz miała swoje piekiełko hehe, będzie gorrrąco - :D...

Piekiełko powiadasz?? A co masz Słonko na myśli??:lol::lol:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

.................................................

Napisano

Pan wyjdzie z jakims gestem, zaproszeniem. Dla mnie 5 Monet pokazuje tez tesknote za soba. W Rycku Mieczy macie jeszcze obgadanie szczegolow i potem juz w Krolu Bulaw konkretne dzialania. Slonce - spotkanie. Diabel goraco. :)

Gość gość5
Napisano
Ale to o całą zime chodzi..;(((( Ja już smutam...Szlag mnie zaraz trafi:lol:
- no wlasnie o tym pisałam- to twoje nerwy Inez tu wyszły- sorki, że tak niejasno piszę ale zmęczona jestem- pewnie jak wszyscy przed swietami - nawet nie wiedziałam/pamietała, że to o TEGO pana chodzi ( z zagranicy tak?)no i wzielam cała zime - czyli do marca- a ze sugerowalam sie 5 denarami- to stwierdzilam, że bedzie ci kogos bardzo brakowac i stad ten nerw w postaci diabła :)
  • Maestro
Napisano
- no wlasnie o tym pisałam- to twoje nerwy Inez tu wyszły- sorki, że tak niejasno piszę ale zmęczona jestem- pewnie jak wszyscy przed swietami - nawet nie wiedziałam/pamietała, że to o TEGO pana chodzi ( z zagranicy tak?)no i wzielam cała zime - czyli do marca- a ze sugerowalam sie 5 denarami- to stwierdzilam, że bedzie ci kogos bardzo brakowac i stad ten nerw w postaci diabła :)

To nie ten z zagranicy.....To ten ...drugi,ważniejszy dla mnie....;)

• Maestro
Napisano
Pan wyjdzie z jakims gestem, zaproszeniem. Dla mnie 5 Monet pokazuje tez tesknote za soba. W Rycku Mieczy macie jeszcze obgadanie szczegolow i potem juz w Krolu Bulaw konkretne dzialania. Slonce - spotkanie. Diabel goraco. :)

Tak mi mów Sacral:):wstydnis:

• 3 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Podbijam, wszak zima trwa do 20 marca:))

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano
Jak minie mi zima?

Paź Kielichów 5 denarów Rycerz Mieczy Król Buław Słonce Diabeł

więc....najpierw inicjatywy pana, nic nie dostał, więc się obraził w tym Rycerzu Mieczy, póki co nagle jak nigdy zaczał być widoczny w necie, od którego wręcz stronił, od 2 tygodni widzę go coraz częsciej, kasuje każdy mój post, który daję na MOJĄ ( a nie jego) tablicę - jest opcja na fb "zaznacz jako spam" i wtedy dana osoba go nie widzi (wiem po sobie, bo sama to kilka razy zrobiłam u innego kolegi, gdy było mi przykro z powodu jego zachowania), ja mam możliwośc sprawdzić, co moi znajomi widża na mojej tablicy stąd to wiem...Na razie cisza, ja utknęłam w Wisielcu, mogę tylko czekać, aż mu przejdzie, albo moje uczucia się wypalą do końca...Do końca zimy mamy 7 dni, ale nie wierżę w zmianę...Stałam się realistką do bólu, 2 miesiace, a zmieniłam się wewnętrznie...

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Król Buław Słonce Diabeł

odnowienie kontaktu z panem,czuję, że jest zadowolony:)