agaMAJ Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Zamieszczam link do wyroczni, pytania Tak/ Nie u mnie sprawdzalność wyniosła 90% Tarot YES o NO Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Pytania zadane, do końca grudnia weryfikacja. Także i ja dodam od siebie coś Strona ma ładną oprawę graficzną. Cytuj
nosferatku Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 OMG, internetowy Tarot. Na pytanie, czy śnieg jest czerwony w czarne zygzaki odpowiada z całą powagą "TAK" za pomocą Kapłanki. Weee! Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Sprawdzalność 100% z tym, że wszystko na nie, wszystko na odwrót... pewnie dlatego nie mam przekonania do takich wróżb... Cytuj
agaMAJ Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Napisano 31 Grudnia 2012 heh u mnie też to było , szczęście początkującego, bo wskazało mi takie rzeczy, które nie sądziłam, że się sprawdzą, ale później już same bzdury wychodziły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi