pretoria Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Witam Ślicznie proszę o interpretację, widzę, że odkąd nie ma Cyganichy to dział nieco obumarł, ale mam nadzieje, że ktoś mi pomoże... Początku snu za bardzo nie pamiętam, ale widocznie nie było to takie ważne skoro zapamiętałam właśnie część dalszą, a tą nie. Śniło mi się, że byłam z koleżanką i jej chłopakiem u niego w domu. Z tego co pamiętam to w jakimś czasie poszłam zapalić papierosa z jego ojcem (z tego co mi wiadomo to w rzeczywistości on nie pali - jak już to popala). Pod koniec snu siedziałam z koleżanką w aucie, bo szykowaliśmy się już do odjazdu. Miałam na ręce bransoletkę, ona zapytała skąd to mam, ja powiedziałam, że od ojca jej chłopaka. Koleżanka się zdenerwowała i zerwała mi tą bransoletkę z ręki (to była bransoletka choćby blaszana, ona jak ją pociągnęła to bransoletka zrobiła się podłużna, nie była już 'kolista' by ją wsunąć na rękę. Nie wiem jak to wytłumaczyć ). Później odjeżdżaliśmy - ja, koleżanka, jej chłopak, jego ojciec został w domu (stał na podwórku. Jak odjeżdżaliśmy to akurat schodził w dół by wejść do domu). Gdy spojrzałam na niego zauważyłam, że lecą mu łzy - tak choćby był smutny, że jedziemy. Popatrzałam na kolegę i mówię coś w stylu, "patrz jak jak Twój ojciec cię kocha, aż łzy mu lecą". Ktoś rzucił komentarz, że jego ojcu to pierwszy raz się zdarzyło. Gdy wypowiadałam te słowa to czułam w środku, że jego ojcu lecą łzy nie z powodu kolegi lecz mojego, że było mu przykro, że ja jadę.... Dodam, że z jego ojcem widziałam sie raz i to max. przez 5minut... Edytowane 22 Grudnia 2012 przez pretoria Cytuj
sikorka11 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Witaj Sen obejmuje sprawy ci bliskie i znajome. Wydaje mi się, że kwestia bransoletki może oznaczać to, że wy obie nie mówicie sobie o wszystkim i może ci ta koleżanka czegoś zazdrości i chciałaby to mieć stąd to gwałtowne zerwanie. Płacz ojca może pokazywać stan duszy, ma ci pokazać ten sen jaki naprawdę jest. Wrażliwy, zakłopotany, lekko sfrustrowany, podenerwowany.... ale skłonny obdarzyć drugiego człowieka miłością. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi