Gość sappir Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 za pół roku aktualnie nie jestem w związku Król Monet, 2 Miecze, Król Pucharów suma Koło Tak jakbym sama nie wiedziała czego chce i wahała się miedzy dwoma Panami, wiedziała, że muszę wybrać ale jednocześnie odczuwała lek przed tą decyzja. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 em myślę, że powoli dojrzewasz dla troskliwego i ciepłego Pana. Jest to etap przemian w Tobie, gdzie zupełnie inaczej możesz spojrzeć na uczucia, inne cechy osobowości będą dla Ciebie atrakcyjne..nadchodzi nowe lepsze Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 za pół roku aktualnie nie jestem w związku Król Monet, 2 Miecze, Król Pucharów suma Koło Tak jakbym sama nie wiedziała czego chce i wahała się miedzy dwoma Panami, wiedziała, że muszę wybrać ale jednocześnie odczuwała lek przed tą decyzja. Też tak uważam...będziesz miała problem z podjęciem decyzji ~ którego Pana wybrać...widać tłumienie uczuć, no i bardziej kierowanie się umysłem niż uczuciami/emocjami...bycia w związku tutaj nie widać...:* Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Też tak uważam...będziesz miała problem z podjęciem decyzji ~ którego Pana wybrać...widać tłumienie uczuć, no i bardziej kierowanie się umysłem niż uczuciami/emocjami...bycia w związku tutaj nie widać...:* Czemu uważasz, że związku nie widać? Po tej 2 mieczy tak myślisz? Wg mnie będzie jakiś Kielichowy (adorator), a wraz z jego pojawieniem się widać transformację wnętrza...więc i szansę na związek...może nie od razu poważny, ale szanse tu widzę... Może to zbyt kolorowo widzę...albo tłumienie uczuć zniknie... Sappir daj znać kiedyś Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Czemu uważasz, że związku nie widać? Po tej 2 mieczy tak myślisz?Wg mnie będzie jakiś Kielichowy (adorator), a wraz z jego pojawieniem się widać transformację wnętrza...więc i szansę na związek...może nie od razu poważny, ale szanse tu widzę... Może to zbyt kolorowo widzę...albo tłumienie uczuć zniknie... Sappir daj znać kiedyś Nie...nie tylko po 2 Mieczy, po całości rozkładu ~ łącznie z sumą i podsumami... Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Sappir przychylam się do interpretacji Mysti...ja nie dopatrzyłam detali...a teraz jeszcze obadałam dokładnie pytanie...które odnosi się do sytuacja dokładnie za pół roku..tak, więc... myslę,że będzie rozważanie odnośnie dwóch Panów, trudna decyzja dla Ciebie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Oczywiście Sappirku dla Ciebie życzenia jak Najlepsze ~ Pana przy Twoim boku który da Ci poczucie Bezpieczeństwa i Szczęście... P.S. Ja barrrdzo nie lubię pisać takich interpretacji ~ "negatywnych", przez bardzo długi okres czasu po prostu jak coś widziałam na nie, wolałam nie pisać nic - i nie pisałam...ale teraz myślę sobie ~ no kurde, przecież to po to aby się uczyć, dlatego i te gorsze piszę...potem czekam na weryfkcję, bo to dla mnie bardzo Ważne... Sorki za off top. Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 za pół roku aktualnie nie jestem w związku Król Monet, 2 Miecze, Król Pucharów suma Koło mam wrazenie, że bedzie dwoch chetnych a Ty bedziesz stac pomiedzy i nie wiedziec ktorego ugryżć - albo jeden po drugim bedzie przy tym kole - to jak w kalejdoskopie sie zakreci Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Ja to widze, jeszcze tak, ze zaden z tych dwoch panow, co sa kolo Ciebie, Tobie nie odpowiada. Wskazuje na to 2 Mieczy. To karta szukania rownowagi, takiego idealnego polaczenia dwoch przeciwnych stron. Tu masz Kielichowego i Monetowego, dwa rozne bieguny. A Ty bys chciala cos pomiedzy. Czego tu nie widac. Suma Kolo mowi bardziej, ze w tym czasie bedziesz bardziej stala z boku i przygladala sie, ktory co ewentualnie zrobi, jak zadziala w Twoja strone, ale raczej Ty bedziesz bierna, ewentualnie bedziesz tylko reagowala na dzialania ktoregos z panow. Podsum (HB) Kaplanka radzi, aby kierowac sie tu intuicja. Jezeli podpowiada Ci ona, ze ktorys z nich jest dla Ciebie... ok. Jezeli mowi, ze to jeszcze nie ten... sluchaj sie tego. Nic na sile. Ogolnie w tych kartach samego zwiazku nie widac. 2 Mieczy, dodam, zwiazkowo bardzo nieciekawa karta. Za duzo intelektu, za malo uczuc. Stan dobry na chwile, zeby np. ustalic pewne hierarchie, sposoby dzialania, priorytety, ale na dluzsza mete prowadzi do 3 Mieczy, wiec wyklad totalny, bol i gorycz. Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Z ust mi to wyjelas... Akurat czesto mam na zwiazki wieze i 2 mieczy, wiec... wiem cos o tym Przewaznie to jest tak, ze albo ktos mi sie podoba, ja jemu nie.. albo ktos mnie opdpycha, a na moim punkcie dostaje bialej goraczki.. tak zle, i tak niedobrze... Coz.. mam nadzieje ze chodzi tylko o dylematy, mysle ze sparzylas sie tyle razy, ze na zimne dmuchasz.. i chociaz chcialabys wybuchnac uczuciami, to masz strasznego bloka. Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 za pół roku aktualnie nie jestem w związku Król Monet, 2 Miecze, Król Pucharów suma Koło Tak jakbym sama nie wiedziała czego chce i wahała się miedzy dwoma Panami, wiedziała, że muszę wybrać ale jednocześnie odczuwała lek przed tą decyzja. No w tej 2 mieczy jest rozdarcie. 2 miecze w podsumie Koło - raz na jedną a raz na druga stronę. Będziesz się bała bólu i zranienia. To może być dwóch panów i trudny wybór ale tez może być jeden. Ten jeden może powodować mieszane uczucia. Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Z ust mi to wyjelas...Akurat czesto mam na zwiazki wieze i 2 mieczy, wiec... wiem cos o tym Przewaznie to jest tak, ze albo ktos mi sie podoba, ja jemu nie.. albo ktos mnie opdpycha, a na moim punkcie dostaje bialej goraczki.. tak zle, i tak niedobrze... Coz.. mam nadzieje ze chodzi tylko o dylematy, mysle ze sparzylas sie tyle razy, ze na zimne dmuchasz.. i chociaz chcialabys wybuchnac uczuciami, to masz strasznego bloka. Też przyszło mi do głowy, że było zranienie stąd te wahania czy poddac się uczuciom. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Wygląda na to, że będziesz się wahała miedzy dwoma panami albo jednym i okazaniem mu uczuć. Związku na ten czas nie widać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi