kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) kim jestem dla niego w jego zyciu 4 kiele-cesarz- 8 kieli, chyba nikim szczegolnym kims kogo ma dosc, lub kims za kim teskni... Edytowane 22 Grudnia 2012 przez kicia123 Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Z pewnością nie jesteś mu obojętna...bo aż dwa kielichy się pojawiają... widać,że Pan Cię wspomina i dużo myśli. Postrzega Cię jako emocjonalną osobę, ciepłą i dobrą, ale i stanowczą bardzo. Cesarz jest od Ciebie...skoro pytanie dotyczy tego jak on CIę widzi...i kim jesteś dla Niego.. Wg niego oddalasz się emocjonalnie. Myślę, ze uderzyć(zaskoczyć) go mogła postawa Cesarza u Ciebie. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Daffne literówka Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 moze sie rozczarował mna... duzo smutku w tych kartach..;/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 moze sie rozczarował mna... duzo smutku w tych kartach..;/ myślę, że tak...ale widać jakby to Twoja decyzja była....4 kielichy jakbyś go w nosie miała wg niego...i stanowcza nieugięta była (cesarz). Czasem na dobre wychodzą rozczarowania a i człowiek zazwyczaj mądrzeje Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 pytanie bylo kim dla niego ja jestem, czyli kims kto ma sztywne zasady i ma go w nosie..? ale tak nie ejst ale ja mu nic nie zorbilam w sumie, nie mam go w nosie, wrecz pzreciwnie. mam wrazenie ze on zle odczytuje moje intencje. na opak.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 pytanie bylo kim dla niego ja jestem, czyli kims kto ma sztywne zasady i ma go w nosie..? ale tak nie ejst ale ja mu nic nie zorbilam w sumie, nie mam go w nosie, wrecz pzreciwnie. mam wrazenie ze on zle odczytuje moje intencje. na opak.. może próbujesz przybrać taką postawę władczą...może robisz to nieświadomie? Nie zawsze zwracamy uwagę na pierwsze nasze odruchy...on jednak może tak Cię oceniać.. Może troszkę złagodniej zobaczysz czy tym coś wskórasz ) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Jesteś dla niego kobietą,która wie co chce w życiu osiągnąć,nie można się przy Tobie nudzić ale można się obawiać swojej pozycji w tej relacji.Kobieta ciekawa zawsze budzi refleksje u mężczyzny i myślę że On je ma. Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 no tak...ale mi bardziej chodzi o to czy ejstem dla niego kims w kim widzialby partnerke, a tego tutaj nie widac.. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 no tak...ale mi bardziej chodzi o to czy ejstem dla niego kims w kim widzialby partnerke, a tego tutaj nie widac.. No nie widać specjalnie ale zadaj może inne pytanienp.co jest powodem że nie widzi w Tobie partnerki na stały związek lub zrób rozkład ma jego intencje wobec ciebie i to ci możę wiele wyjaśnić. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 no tak...ale mi bardziej chodzi o to czy ejstem dla niego kims w kim widzialby partnerke, a tego tutaj nie widac.. nie widać bo nie postawiłaś konkretnie na to pytania...zadałaś ogólne więc takie też są odpowiedzi. Może zdaj pytanie jak ocenia mnie pod kątem związkowo-uczuciowym? Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 jak ocenia mnie pod kątem związkowo-uczuciowym? sexu by chcial...tylko ?nie wiem dziwne karty... mag- 8 mieczy- krol bulaw co jest powodem że nie widzi w Tobie partnerki na stały związek paz bulaw- slonce krol kielichow nie wiem;/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 ak ocenia mnie pod kątem związkowo-uczuciowym? sexu by chcial...tylko ?nie wiem dziwne karty... mag- 8 mieczy- krol bulaw->Koło Fortuny ocenia Cię jako inteligentną kobietę, zdolną, która potrafi znaleźć niemal w każdej sytuacji, ale czasem bywa zdystansowana do niego...jakbyś sie nie otwierała na niego w pełni. Z pewnością pociągasz go seksualnie, aż krew w nim buzuje. co jest powodem że nie widzi w Tobie partnerki na stały związek paz bulaw- slonce krol kielichow->Wisielec myślę, że głównym powodem tego stanu może być inny mężczyzna w Twoim życiu oraz Twoja niechęć? Możliwe to? A przynajmniej tak może sądzić Pan. Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 Dafne zgadza sie, ktos inny sie kreci ale ja tego kogos i tak nie chce. jest szansa ? po kartach widac ze sex tak...ale zwiazek juz nie ...;/ szkoda.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 no karty takie romansowe...ale zdaje się, że on taki zmienny dość, więc ciężka sprawa z nim...jeśli o związek chodzi. No ale może... Tego życzę :icon_smile2: Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 jak ocenia mnie pod kątem związkowo-uczuciowym? sexu by chcial...tylko ?nie wiem dziwne karty...mag- 8 mieczy- krol bulaw co jest powodem że nie widzi w Tobie partnerki na stały związek paz bulaw- slonce krol kielichow nie wiem;/ Jak widać po kartach to mężczyzna z temperamentem i pociagasz go ale na ten moment On nie jest Ciebie pewien.Piszesz że jest inny mężczyzna,mimo że się nie liczy ,jednak on chyba o tym nie wie a jeżeli ci na nim zależy to powinien się dowiedzieć.Jeżeli związek między Wami to tylko narazie romans. Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 Jak widać po kartach to mężczyzna z temperamentem i pociagasz go ale na ten moment On nie jest Ciebie pewien.Piszesz że jest inny mężczyzna,mimo że się nie liczy ,jednak on chyba o tym nie wie a jeżeli ci na nim zależy to powinien się dowiedzieć.Jeżeli związek między Wami to tylko narazie romans.on mnie nie ejst pewien?? a moze on siebie nie ejst pewien, czego on tak naprawde chce? moze ktos jeszcze cos dostrzga? sprawa dosc trudnia i wazna dla mnie. dziekuję Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 jak ocenia mnie pod kątem związkowo-uczuciowym? sexu by chcial...tylko ?nie wiem dziwne karty...mag- 8 mieczy- krol bulaw On niczego nie chce.... ma inne sprawy na glowie, Ciebie raczej nie bierze pod uwage. Wyglada jakby Pan siedzial w ciupie:/ co jest powodem że nie widzi w Tobie partnerki na stały związek paz bulaw- slonce krol kielichow nie wiem;/ Za duzo czekania na wiadomosci, za duzo glaskania po glowce i matkowania... Jedyne czego moze oczekiwac to informacji albo przyjazni, seksu za bardzo to ja tu nie widze... ani zwiazku. 1 Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 On niczego nie chce.... ma inne sprawy na glowie, Ciebie raczej nie bierze pod uwage.Wyglada jakby Pan siedzial w ciupie:/ Za duzo czekania na wiadomosci, za duzo glaskania po glowce i matkowania... Jedyne czego moze oczekiwac to informacji albo przyjazni, seksu za bardzo to ja tu nie widze... ani zwiazku. Uwazasz ze on za duzo mi matkuje? fakt z ta ciupą- ma jkies duze prblemu ale nie wiem jakie. Czyli ogolnie raczej nic z tego nie bedzie poza ewentualnie jakas forma przyjaźni Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Kiciu, raczej nie zanosi sie na to... Pan bedzie/jest odizolowany... i jezeli pasuje Ci zycie pod kloszem pod dyktat pana - ok, jesli nie - daruj sobie. Szkoda marnowac sobie zycia i nerwow. Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 Kiciu, raczej nie zanosi sie na to...Pan bedzie/jest odizolowany... i jezeli pasuje Ci zycie pod kloszem pod dyktat pana - ok, jesli nie - daruj sobie. Szkoda marnowac sobie zycia i nerwow. tak własnie mysle, że czas przestac sie w to bawic. z czego ta izolacja wynika? wiem ze cos go baardzo dobija, ale nie wiem co. tak pzreczuwałam ze jego intencje chyba nie sa zwiazkowe. Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 kim jestem dla niego w jego zyciu 4 kiele-cesarz- 8 kieli, chyba nikim szczegolnym kims kogo ma dosc to jest wlasciwie wczesniejsze pytanie, ale jakby potwierdza pozniejsze zapytania....kicha Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Izolacja wynika z problemów osobistych i tym się teraz zajmuje. Karty wyrzuciły najważniejszy problem, który wpływa na to że Pan nie chce się teraz wiązać na stałe, ale seksem nie pogardzi. Jeśli odpowiada Ci taka forma bliskości -> romansowanie, możesz w to wejść i czekać aż Pan poukłada swoje sprawy. Przypuszczam że są to sprawy rodzinne co pokazuje drugi rozkład: Paź buław -> dziecko - Słońce > też wskazuje na dziecko, dzieci, a Król kielichów mówi o mężczyźnie związanym z rodziną, jeśli nie teraz, to mającym zobowiązania wobec jakiejś eks partnerki i dzieci. Cytuj
kicia123 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 karty sa tak wielowymiarowe, ze mam naprawde juz metlik w glowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi