kuras Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Czym zakonczy sie oczekiwanie Pana NA zajscie przez Pania w ciaze do konca tego roku? KROLOWA PUCHAROW.....AS DENAROW...KAPLANKA Mysle ze nie..jeszcze poczeka. Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Jeszcze nie będzie do 2 lat trzeba poczekać. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Pani niech zwróci uwagę na swoją stronę emocjonalną bo to może być przyczyną między innymi że nie zachodzi w ciąże/Kapłanka/.Trzeba jeszcze poczekać,zgadzam się z Daffne, do 2 lat. Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Kaplanka niestety nie jest dobra dla ciazy. Moze wskazywac na problemy, ale takze... na poronienie. W kazdym razie na szybkiego teraz nic nie bedzie. Chociaz w obu rodzajach podsumowania jest Cesarzowa... wiec plodnosc jest, takze z czasem powinno sie stac zadosc Waszego zyczenia. 1 Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Za duze parcie na dziecko tak bardzo bardzo chce, ze.... jakos nie ma tez tak mysle, jeszcze dwa lata... 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 a Kuras a pani już przypadkiem nie jest w ciązy??? Jeżeli jedno z nich albo w zwiazku już jest jedno dziecko to już nie będzie samo tylko 2je się pokazuja ) Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Kawałek historii Kapłanki żeby było jasne co do ciąży. Kapłanka bardzo chciała być głową kościoła, wiec przebrała sie za mezczyzne i została jako jedyna kobieta, która została głową kościoła. O tym iż jest kobietą wydało się w momęcie kiedy zaczeła nagle rodzić.......dlatego nie prawda, że kapłanka jest złą karta na ciąże. Ja uważam, ze ona jak najnardziej reprezentuje ciążę. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Nie wydaje mi się, żeby karty wskazywały ciążę w najbliższym czasie. Trzeba będzie jeszcze trochę poczekać... Cytuj
maddie88 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Widzę to też tak, jak Caliel - pani bardzo emocjonalnie podchodzi do ciąży...zależy jej, ale aż za bardzo... Takie przejmowanie się, zbyt częste myślenie nie pomoże... Im bardziej skupiamy się na tym, że czegoś chcemy , tym bardziej to od siebie odpychamy... Więc problem nie jest natury biologicznej, ale mentalnej. kuras, zapytaj pana, czy możesz zadać pytanie, jak należy postępować, żeby pani zaszła w ciążę. 1 Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Ja mysle ze to Pan raczej naciska... dlatego ze dziecko byloby dla niego hmmm alibi? albo tez wiaza sie z tym jakies jego oczekiwania czy plany, w kazdym badz razie niespecjalnie czyste, albo nieuswiadomione do konca. Cytuj
maddie88 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Ja mysle ze to Pan raczej naciska...dlatego ze dziecko byloby dla niego hmmm alibi? albo tez wiaza sie z tym jakies jego oczekiwania czy plany, w kazdym badz razie niespecjalnie czyste, albo nieuswiadomione do konca. Uhmm... Myślałam, że nawiązywałeś do kielichowej... Dzięki za sprostowanie Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Kawałek historii Kapłanki żeby było jasne co do ciąży. Kapłanka bardzo chciała być głową kościoła, wiec przebrała sie za mezczyzne i została jako jedyna kobieta, która została głową kościoła. O tym iż jest kobietą wydało się w momęcie kiedy zaczeła nagle rodzić.......dlatego nie prawda, że kapłanka jest złą karta na ciąże. Ja uważam, ze ona jak najnardziej reprezentuje ciążę. A tu Selenitku cos mi przypomnialas i poruszylas w mozgu. U Crowley´a Kaplanka to m.in. Swiadomosc Lona... wiec jak najbardziej kobieta plodna, swiadoma tego i umiejaca to wykorzystac. Dziekuje ogromnie za sprostowanie, bo gdyby nie ono, makowka by sie nie ruszyla. Cytuj
kuras Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 WERYFIKACJA Pani nie jest w ciazy. Dziekuje za interpretacje i poswiecony czas. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Pytałes czy Pani do końca roku zajdzie w ciążę..a do końca roku w poście zostało 9 dni:) Według mnie to bardzo krótki czas.. A dla każdego z nas w kartach czas również różnie się określa.. Jednym szybciej sie weryfikuje zas innym trochę póżniej .. Ja jednak uważam,że Pani moze zajść w ciąże końcówka lata/początek jesieni. Dla mnie bardzo ładne karty , na prawdę. A kapłanka na końcu dla mnie symbolizuje również płodność jak i samą matkę.. jest kielichowa i asik,na prawdę ładne także wyrazam swoje zdanie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi