Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Osoba, którą znam od niedawna- pan bardzo inteligentny i bardzo intrygujący 1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc- wrażliwym, zakochanym takim troche ciężkim do odgadnięcia 2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- no tu nie wiem – jakieś rozmowy, chyba najbardziej umysl tu wchodzi w rachubę 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- pokazac nowe horyzonty- dla niego jeszcze nie znane, jakieś talenty, których sam nie posiada? 4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- z siebie głupka- to jest osoba, która lubi konkrety 5. jakie lubi kobiety Król kielichów- wrazliwe, dajace poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego, dojrzałe wmocjonalnie 6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- zdecydowanych, nie bojacych się pojsc nowa drogą, gdy tego sytuacja wymaga 7. tylko z taką będzie – 10 denarów- która chce mieć dzieci, rodzinę 8. tak widzi ciebie – Siła – widzi we mnie osobe zdecydowaną, realizujacą się, hm... mysle, że tez pogodną choc czasami gwałtowną....... 9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- spotkanie, które ma w sobie cos ze wzajemnosci – ja jemu on mi ( bynajmniej w sensie psychicznym) 10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- hm... wyglada jakby widzial szanse na cos trwałego.... 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław-wspoldzialanie w pracy, które może zaowocowac jakims trojkatem? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc- intrygującym, z intuicją, śmiem twierdzić, że ma trochę nature kobiecą, jest wrażliwy,ale i skryty 2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- rozmawiać z nim,droczyć się,ale i trochę ranić, w sensie takim, ze jak wyjdzie z czymś, to nie przyjmować jego propzycji od razu, niech facet potęskni.. 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- kokietować go, raz dawać do zrozumienia, że fajny jest, a potem się oddalać 4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- nie być infantylną 5. jakie lubi kobiety Król kielichów- czułe, wrażliwe,subtelne 6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- on lubi jak kobieta wywołuje w nim emocje, lubi kobiety pewne siebie, zdystansowane, takie, które nie wykładają się na tacy 7. tylko z taką będzie – 10 denarów- solidną, stabilną, taką, która da mu poczucie bezpieczeństwa 8. tak widzi ciebie – Siła – piekna, piekielnie seksowna (to ten, co na nim wrażenie w szpilkach zrobiłaś? Bo mi pasuje;) 9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- tak, jakby Twoje pojawienie się byłodla niego zaskoczeniem, widzi, że raz fajnie Wam się rozmawia,alem potem któreś z Was sie izoluje, jakby w tej relacji było dużo0 Waszej samotności (wiesz w sensie, Ty i on samotni w swoich związkach i to Was łączy..) 10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- jest potencjał ku temu,aby to się rozwijało, on dostrzega realne szanse na coś fajnego 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław-na pewnoi współpraca, ale z czasem może być seks na boku i trzeba będzie podjąć decyzję... Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- kokietować go, raz dawać do zrozumienia, że fajny jest, a potem się oddalać 8. tak widzi ciebie – Siła – piekna, piekielnie seksowna (to ten, co na nim wrażenie w szpilkach zrobiłaś? Bo mi pasuje;) . to ten sam co do punktu 3 - twierdzi, że go odcięłam- wprowadzał mnie w tematykę pracy/system itd. Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Osoba, którą znam od niedawna- pan bardzo inteligentny i bardzo intrygujący 1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc- tajemniczym. Pan Księżyc może nam mydlić oczka i nami kierować na swoją modłę ( chodzisz przy nim jak lunatyk) lub sam jest pasywny, łatwo Go zdominować. Ta karta na cechy Pan mi jakos nie pasuje, mało testosteronu ma 2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- raczej nie jest trudno ( z racji tego Księzyca) Trzeba by okazać Mu swoje zainteresowanie i jest gotowy zakochac się "nagle" szybko, od pierwszego spojrzenia. No i ta 3 mieczy- może On się czuje samotny? Może On lubi takie miłostki sentymentalne - takie jak Romeo i Julia?- wiem, wiem fantazja mnie poniosła. 3 miecze i 8 buław to przeciez też osoba, która lubi komplementy. Zasyp Go swoim podziwem a jest Twój 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- pokazac nowe horyzonty- dla niego jeszcze nie znane, jakieś talenty, których sam nie posiada?- też ale i.. Musisz wziąć sprawy w swoje ręce i czarować Go nieustannie 4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- nie możesz zachowywać się nieodpowiedzialnie. Powstrzymaj swoją spontaniczność i niefrasobliwość 5. jakie lubi kobiety Król kielichów- wrazliwe, dajace poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego, dojrzałe wmocjonalnie tak, lubi kobiety stabilne emocjonalnie, opanowane, ciepłe i życzliwe. 6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- zdecydowanych, nie bojacych się pojsc nowa drogą, gdy tego sytuacja wymaga no nie wiem dlaczego ale mi tu romansikiem pachnie. 7. tylko z taką będzie – 10 denarów- która chce mieć dzieci, rodzinę albo która już ma dom i rodzinę..albo z zamożną. 8. tak widzi ciebie – Siła – widzi we mnie osobe zdecydowaną, realizujacą się, hm... mysle, że tez pogodną choc czasami gwałtowną....... Na pewno zwracasz na siebie Jego uwagę i to bardzo. 9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- spotkanie, które ma w sobie cos ze wzajemnosci – ja jemu on mi ( bynajmniej w sensie psychicznym) Raz na jakiś czas jakieś spotkanie sam na sam. edit - teraz tak myslę, że On weźmie to co los Mu da, co pozwolisz Mu wziąć. 10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- same szanse, na przedsięwzięcia, projekty w pracy, liczy na przyjaźń a może i więcej uczucia. Tak On liczy na to że to dobry poczatek czegos trwalego 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław - dopiero dostrzegłam, że chodzi o relację Pana z pracy....ta współpraca powinna Wam się dobrze układać ale ja wyżej w kartach widzę, że to ma potencjał romasnowy - zresztą rozkład na "zdobywanie pana był" więc mnie poniosło Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Vivere Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Viv- własnie chodzi o to, że on nie romansowy- bynajmniej do tej pory- jest bardzo młody, ma żonę, z nią są od 8 lat.............w ogole nie wiem jak go rozgryźć.........no ale zobaczymy co czas przyniesie...... hm.... mam wrażenie, że on z tych denarowych bardziej- co to najpierw musi sie zaangazowac uczuciowo, żeby cokolwiek mogło być........... no zobaczymy jak sie rozwinie i czy w ogóle :)z pewnością bedę weryfikować Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Mnie to jeszcze zastanawia: sam jest jak księzyc a lubi kobiety Król Kielichów hmmmmmmmmmmm i nie pytaj co mam na mysli. Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 To samo mi przyszlo do glowy :x ale nie chcialem byc wredny hahaha Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 To samo mi przyszlo do glowy :xale nie chcialem byc wredny hahaha No to wredna jestem ja, O! Muszę przestać się zastanawiać.... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc - tajemniczym, skrytym, intrygującym. Nie odkrywa wszystkiego, raczej niechętnie mówi o sobie. A jak już mówi, to nic bardzo osobistego. Może mieć naturę marzyciela. 2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- kontaktować się z nim, dużo rozmawiać, okazywać zainteresowanie, nawet delikatnie kokietować/flirtować. Hmm... może nie zawsze być na jego zawołanie, w sensie: nie zawsze masz czas na spotkanie, niech się trochę posmuci i bardziej zawalczy. 3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- pokazac nowe horyzonty- dla niego jeszcze nie znane, jakieś talenty, których sam nie posiada? --> możliwe. Dodałabym jeszcze przejęcie inicjatywy, proponowanie czegoś, uwodzenie. 4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- z siebie głupka- to jest osoba, która lubi konkrety --> tu się zgodzę. Pokazać się od strony zaradnej, dojrzałej, rozważnej, niespontanicznej. 5. jakie lubi kobiety Król kielichów- wrazliwe, dajace poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego, dojrzałe wmocjonalnie --> zgadzam się. 6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- zdecydowanych, nie bojacych się pojsc nowa drogą, gdy tego sytuacja wymaga --> dokładnie. 7. tylko z taką będzie – 10 denarów- która chce mieć dzieci, rodzinę --> tak i (lub) taką, która zapewni bezpieczeństwo finansowe dla siebie i rodziny (pracującą i dobrze zarabiającą). 8. tak widzi ciebie – Siła – widzi we mnie osobe zdecydowaną, realizujacą się, hm... mysle, że tez pogodną choc czasami gwałtowną....... --> tak i urodziwą, kobiecą, choć może stylem nie zawsze jest to bardzo podkreślone (skojarzyło mi się z Twoim tematem i szpilkach) 9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- spotkanie, które ma w sobie cos ze wzajemnosci – ja jemu on mi ( bynajmniej w sensie psychicznym) --> hmm tak, ale to Koło to bym jeszcze odczytała, że jest możliwość zmiany, bo póki co jest branie i dawanie, wspólna wymiana doświadczeń zawodowych. Pustelnik mnie zastanawia. Pisałaś, że jest żonaty... może poza pracą nie chce spotkań... bo to już by nie było w zgodzie z jego statusem związkowym. 10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- jest szansa, potencjał na coś fajnego między wami. Projekty, praca pracą, ale i pozasłużbowa relacja. 11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław-wspoldzialanie w pracy, które może zaowocowac jakims trojkatem? -> współdziałanie w pracy, ale też oczekiwanie na coś więcej, oczekiwanie na kontakt, flirt, będzie chemia między Wami i to duża, trójkątem to się najprawdopodobniej skończy. Po jakimś czasie pan będzie się próbował bronić, hamować przed tym (7 buław)... Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Mnie to jeszcze zastanawia: sam jest jak księzyc a lubi kobiety Król Kielichów hmmmmmmmmmmm i nie pytaj co mam na mysli. Vivere nie bądź taka:hahahaha:- uchyl rąbka tajemnicy, bo nie mogę wydedukować ............ Cytuj
Vivere Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Vivere nie bądź taka:hahahaha:- uchyl rąbka tajemnicy, bo nie mogę wydedukować ............ rogi7, dziś spojrzałam na to jeszcze raz.... bo mnie ten Księżyc z Królem Kielichów męczył, pomyślałam, a może On woli chłopców? ale.. pewnie facet jest nie do rozkochania, zresztą napisałaś, że nie jest romansowy..więc 7. tylko z taką będzie – 10 denarów- napisałaś, że jest żonaty, więc myślę,że będzie z Tą co już wybrał, ma wszystko co chciał6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- chyba ucieka od pragnień, wzbrania sięKsiężyc-może pokazuje Twoją słabość do Niego? Król Kielichów - może podpowiadać - jestem juz mężem i jestem z wyboru zadowolony. Głupiec- nie ryzykuj. Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 rogi7, dziś spojrzałam na to jeszcze raz.... bo mnie ten Księżyc z Królem Kielichów męczył, pomyślałam, a może On woli chłopców? ale.. pewnie facet jest nie do rozkochania, zresztą napisałaś, że nie jest romansowy..więc napisałaś, że jest żonaty, więc myślę,że będzie z Tą co już wybrał, ma wszystko co chciał - chyba ucieka od pragnień, wzbrania się Księżyc-może pokazuje Twoją słabość do Niego? Król Kielichów - może podpowiadać - jestem juz mężem i jestem z wyboru zadowolony. Głupiec- nie ryzykuj. on wie, że ma fory i że bardzo go lubie , ale to jest tez osoba, która z pewnościa tego nie będzie wykorzystywać, tak sobie pomyślałam o tym Księżycu- generalnie ma naturę takiego wrażliwca, jak sam to kiedys określił-" ma wysoki próg tolerancji dla zachowań które mu nie odpowiadają"- ale jak go ktos juz zdenerwuje- lepiej omijac szerokim łukiem.......... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi