Skocz do zawartości

Za Inez...... stary rozkład na to, jaki on jest

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

Osoba, którą znam od niedawna- pan bardzo inteligentny i bardzo intrygujący :)

1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc- wrażliwym, zakochanym takim troche ciężkim do odgadnięcia

2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- no tu nie wiem – jakieś rozmowy, chyba najbardziej umysl tu wchodzi w rachubę

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- pokazac nowe horyzonty- dla niego jeszcze nie znane, jakieś talenty, których sam nie posiada?

4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- z siebie głupka- to jest osoba, która lubi konkrety

5. jakie lubi kobiety Król kielichów- wrazliwe, dajace poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego, dojrzałe wmocjonalnie

6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- zdecydowanych, nie bojacych się pojsc nowa drogą, gdy tego sytuacja wymaga

7. tylko z taką będzie – 10 denarów- która chce mieć dzieci, rodzinę

8. tak widzi ciebie – Siła – widzi we mnie osobe zdecydowaną, realizujacą się, hm... mysle, że tez pogodną choc czasami gwałtowną.......

9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- spotkanie, które ma w sobie cos ze wzajemnosci – ja jemu on mi ( bynajmniej w sensie psychicznym)

10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- hm... wyglada jakby widzial szanse na cos trwałego....

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław-wspoldzialanie w pracy, które może zaowocowac jakims trojkatem?

• Maestro
Napisano

1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc- intrygującym, z intuicją, śmiem twierdzić, że ma trochę nature kobiecą, jest wrażliwy,ale i skryty

2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- rozmawiać z nim,droczyć się,ale i trochę ranić, w sensie takim, ze jak wyjdzie z czymś, to nie przyjmować jego propzycji od razu, niech facet potęskni..

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- kokietować go, raz dawać do zrozumienia, że fajny jest, a potem się oddalać

4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- nie być infantylną

5. jakie lubi kobiety Król kielichów- czułe, wrażliwe,subtelne

6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- on lubi jak kobieta wywołuje w nim emocje, lubi kobiety pewne siebie, zdystansowane, takie, które nie wykładają się na tacy

7. tylko z taką będzie – 10 denarów- solidną, stabilną, taką, która da mu poczucie bezpieczeństwa

8. tak widzi ciebie – Siła – piekna, piekielnie seksowna (to ten, co na nim wrażenie w szpilkach zrobiłaś? Bo mi pasuje;)

9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- tak, jakby Twoje pojawienie się byłodla niego zaskoczeniem, widzi, że raz fajnie Wam się rozmawia,alem potem któreś z Was sie izoluje, jakby w tej relacji było dużo0 Waszej samotności (wiesz w sensie, Ty i on samotni w swoich związkach i to Was łączy..)

10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- jest potencjał ku temu,aby to się rozwijało, on dostrzega realne szanse na coś fajnego

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław-na pewnoi współpraca, ale z czasem może być seks na boku i trzeba będzie podjąć decyzję...

Gość gość5
Napisano

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- kokietować go, raz dawać do zrozumienia, że fajny jest, a potem się oddalać

8. tak widzi ciebie – Siła – piekna, piekielnie seksowna (to ten, co na nim wrażenie w szpilkach zrobiłaś? Bo mi pasuje;)

.

to ten sam :) co do punktu 3 - twierdzi, że go odcięłam- wprowadzał mnie w tematykę pracy/system itd. :)

Napisano (edytowane)
Osoba, którą znam od niedawna- pan bardzo inteligentny i bardzo intrygujący :)

1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc- tajemniczym. Pan Księżyc może nam mydlić oczka i nami kierować na swoją modłę ( chodzisz przy nim jak lunatyk) lub sam jest pasywny, łatwo Go zdominować. Ta karta na cechy Pan mi jakos nie pasuje, mało testosteronu ma :D

2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- raczej nie jest trudno ( z racji tego Księzyca) Trzeba by okazać Mu swoje zainteresowanie i jest gotowy zakochac się "nagle" szybko, od pierwszego spojrzenia. No i ta 3 mieczy- może On się czuje samotny? Może On lubi takie miłostki sentymentalne - takie jak Romeo i Julia?- wiem, wiem fantazja mnie poniosła.

3 miecze i 8 buław to przeciez też osoba, która lubi komplementy. Zasyp Go swoim podziwem a jest Twój :)

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- pokazac nowe horyzonty- dla niego jeszcze nie znane, jakieś talenty, których sam nie posiada?- też ale i..

Musisz wziąć sprawy w swoje ręce i czarować Go nieustannie :D

4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- nie możesz zachowywać się nieodpowiedzialnie. Powstrzymaj swoją spontaniczność i niefrasobliwość

5. jakie lubi kobiety Król kielichów- wrazliwe, dajace poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego, dojrzałe wmocjonalnie

tak, lubi kobiety stabilne emocjonalnie, opanowane, ciepłe i życzliwe.

6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- zdecydowanych, nie bojacych się pojsc nowa drogą, gdy tego sytuacja wymaga

no nie wiem dlaczego ale mi tu romansikiem pachnie.

7. tylko z taką będzie – 10 denarów- która chce mieć dzieci, rodzinę albo która już ma dom i rodzinę..albo z zamożną.

8. tak widzi ciebie – Siła – widzi we mnie osobe zdecydowaną, realizujacą się, hm... mysle, że tez pogodną choc czasami gwałtowną.......

Na pewno zwracasz na siebie Jego uwagę i to bardzo.

9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- spotkanie, które ma w sobie cos ze wzajemnosci – ja jemu on mi ( bynajmniej w sensie psychicznym)

Raz na jakiś czas jakieś spotkanie sam na sam.

edit - teraz tak myslę, że On weźmie to co los Mu da, co pozwolisz Mu wziąć.

10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- same szanse, na przedsięwzięcia, projekty w pracy, liczy na przyjaźń a może i więcej uczucia. Tak On liczy na to że to dobry poczatek czegos trwalego

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław - dopiero dostrzegłam, że chodzi o relację Pana z pracy....ta współpraca powinna Wam się dobrze układać ale ja wyżej w kartach widzę, że to ma potencjał romasnowy - zresztą rozkład na "zdobywanie pana był" więc mnie poniosło :D

Edytowane przez Vivere
Gość gość5
Napisano

Viv- własnie chodzi o to, że on nie romansowy- bynajmniej do tej pory- jest bardzo młody, ma żonę, z nią są od 8 lat.............w ogole nie wiem jak go rozgryźć.........no ale zobaczymy co czas przyniesie......

hm.... mam wrażenie, że on z tych denarowych bardziej- co to najpierw musi sie zaangazowac uczuciowo, żeby cokolwiek mogło być........... no zobaczymy jak sie rozwinie i czy w ogóle :)z pewnością bedę weryfikować

Napisano

Mnie to jeszcze zastanawia: sam jest jak księzyc a lubi kobiety Król Kielichów hmmmmmmmmmmm i nie pytaj co mam na mysli.

Napisano

To samo mi przyszlo do glowy :x

ale nie chcialem byc wredny hahaha

Napisano
To samo mi przyszlo do glowy :x

ale nie chcialem byc wredny hahaha

No to wredna jestem ja, O! Muszę przestać się zastanawiać....

Gość Linkinia
Napisano

1. jakim jest mężczyzną ogólnie Księżyc - tajemniczym, skrytym, intrygującym. Nie odkrywa wszystkiego, raczej niechętnie mówi o sobie. A jak już mówi, to nic bardzo osobistego. Może mieć naturę marzyciela.

2. jak go uwieść -8 buław, 3 mieczy- kontaktować się z nim, dużo rozmawiać, okazywać zainteresowanie, nawet delikatnie kokietować/flirtować. Hmm... może nie zawsze być na jego zawołanie, w sensie: nie zawsze masz czas na spotkanie, niech się trochę posmuci i bardziej zawalczy.

3. co zrobić żeby rozkochać na dobre – Mag- pokazac nowe horyzonty- dla niego jeszcze nie znane, jakieś talenty, których sam nie posiada? --> możliwe. Dodałabym jeszcze przejęcie inicjatywy, proponowanie czegoś, uwodzenie.

4. czego absolutnie nie robić – Głupiec- z siebie głupka- to jest osoba, która lubi konkrety --> tu się zgodzę. Pokazać się od strony zaradnej, dojrzałej, rozważnej, niespontanicznej.

5. jakie lubi kobiety Król kielichów- wrazliwe, dajace poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego, dojrzałe wmocjonalnie --> zgadzam się.

6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław- zdecydowanych, nie bojacych się pojsc nowa drogą, gdy tego sytuacja wymaga --> dokładnie.

7. tylko z taką będzie – 10 denarów- która chce mieć dzieci, rodzinę --> tak i (lub) taką, która zapewni bezpieczeństwo finansowe dla siebie i rodziny (pracującą i dobrze zarabiającą).

8. tak widzi ciebie – Siła – widzi we mnie osobe zdecydowaną, realizujacą się, hm... mysle, że tez pogodną choc czasami gwałtowną....... --> tak i urodziwą, kobiecą, choć może stylem nie zawsze jest to bardzo podkreślone (skojarzyło mi się z Twoim tematem i szpilkach) ;)

9. tak widzi nasza relacje Koło fortuny, 6 denarów, Pustelnik- spotkanie, które ma w sobie cos ze wzajemnosci – ja jemu on mi ( bynajmniej w sensie psychicznym) --> hmm tak, ale to Koło to bym jeszcze odczytała, że jest możliwość zmiany, bo póki co jest branie i dawanie, wspólna wymiana doświadczeń zawodowych. Pustelnik mnie zastanawia. Pisałaś, że jest żonaty... może poza pracą nie chce spotkań... bo to już by nie było w zgodzie z jego statusem związkowym.

10. jego życzenie wobec mnie As denarów, As kielichów, Sąd- jest szansa, potencjał na coś fajnego między wami. Projekty, praca pracą, ale i pozasłużbowa relacja.

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: 2 buławy, 8 denarów, As buław, 3 buławy, 7 buław-wspoldzialanie w pracy, które może zaowocowac jakims trojkatem? -> współdziałanie w pracy, ale też oczekiwanie na coś więcej, oczekiwanie na kontakt, flirt, będzie chemia między Wami i to duża, trójkątem to się najprawdopodobniej skończy. Po jakimś czasie pan będzie się próbował bronić, hamować przed tym (7 buław)...

Gość gość5
Napisano
Mnie to jeszcze zastanawia: sam jest jak księzyc a lubi kobiety Król Kielichów hmmmmmmmmmmm i nie pytaj co mam na mysli.

Vivere nie bądź taka:hahahaha:- uchyl rąbka tajemnicy, bo nie mogę wydedukować ............

Napisano
Vivere nie bądź taka:hahahaha:- uchyl rąbka tajemnicy, bo nie mogę wydedukować ............

rogi7, dziś spojrzałam na to jeszcze raz.... bo mnie ten Księżyc z Królem Kielichów męczył, pomyślałam, a może On woli chłopców? ale.. pewnie facet jest nie do rozkochania, zresztą napisałaś, że nie jest romansowy..więc

7. tylko z taką będzie – 10 denarów-
napisałaś, że jest żonaty, więc myślę,że będzie z Tą co już wybrał, ma wszystko co chciał
6.jakich kobiet pragnie – 8 kielichów/9 buław
- chyba ucieka od pragnień, wzbrania się

Księżyc-może pokazuje Twoją słabość do Niego?

Król Kielichów - może podpowiadać - jestem juz mężem i jestem z wyboru zadowolony.

Głupiec- nie ryzykuj.

Gość gość5
Napisano
rogi7, dziś spojrzałam na to jeszcze raz.... bo mnie ten Księżyc z Królem Kielichów męczył, pomyślałam, a może On woli chłopców? ale.. pewnie facet jest nie do rozkochania, zresztą napisałaś, że nie jest romansowy..więc

napisałaś, że jest żonaty, więc myślę,że będzie z Tą co już wybrał, ma wszystko co chciał

- chyba ucieka od pragnień, wzbrania się

Księżyc-może pokazuje Twoją słabość do Niego?

Król Kielichów - może podpowiadać - jestem juz mężem i jestem z wyboru zadowolony.

Głupiec- nie ryzykuj.

on wie, że ma fory i że bardzo go lubie :), ale to jest tez osoba, która z pewnościa tego nie będzie wykorzystywać, tak sobie pomyślałam o tym Księżycu- generalnie ma naturę takiego wrażliwca, jak sam to kiedys określił-" ma wysoki próg tolerancji dla zachowań które mu nie odpowiadają"- ale jak go ktos juz zdenerwuje- lepiej omijac szerokim łukiem..........