Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Tak z czystej ciekawości albo inaczej nazywając próżności zapytałam- jakie wrażenie na J zrobił mój strój podczas spotkania wigilijnego w pracy ( oczywiście nie był wyzywający- bardziej zakrywający niz odkrywający ) Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy -myślę, że wrażenie było bardzo pozytywne - potraktował to jako radykalna zmianę (heh szpilki robia swoje ] Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy Diabeł - ponętna Królowa Mieczy - strój służbowy, elegancki A Koło ponętna inaczej? Chyba nie znał Cię z takiej strony No tak jak piszesz, elegancko i dostojnie podkreśliłas swoje wdzięki. Czy miałaś na sobie ubranie okrywające Cię w pełni ale przylegające do ciała? Cytuj
pretoria Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Mi się wydaje, że się chłop zdziwił, ale bardzo pozytywnie. Podobało mu się Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Pierwsza mysl, ze pomyslal "moja kobieta, moja druga polowka". Skojarzylo mi sie, ten Diabel+Kolo z karma i przeznaczeniem dla siebie nawzajem, ze on cos takiego poczul... Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Diabeł, Koło fortuny, królowa MieczyDiabeł - ponętna Królowa Mieczy - strój służbowy, elegancki A Koło ponętna inaczej? Chyba nie znał Cię z takiej strony No tak jak piszesz, elegancko i dostojnie podkreśliłas swoje wdzięki. Czy miałaś na sobie ubranie okrywające Cię w pełni ale przylegające do ciała? czesto chodze w przylegajacych, tym razem tez- tyle, że kiecka tym razem inna niz zazwyczaj no i chyba te szpilki swoje zrobiły, bo potem cos baknął o nich Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Pierwsza mysl, ze pomyslal "moja kobieta, moja druga polowka". Skojarzylo mi sie, ten Diabel+Kolo z karma i przeznaczeniem dla siebie nawzajem, ze on cos takiego poczul... ooooo.... to by było- młody chłopina, że nie wiem, żonke ma - zobaczymy co bedzie bo łazi i zagaduje ....... Cytuj
Vivere Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Ciekawa jestem, w której karcie sa te szpilki. Macie jakieś skojarzenia? No chyba K Mieczowa, co? Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Mieczowa to zakazana... Ktos kto jest poza, bo albo zwiazany z kims, albo wdowa, albo matka, albo.... zabiegajacy jest zwiazany... Przez Eclectica straznie kojarzy mi sie ze sprawiedliwoscia (Q Mieczy w reku trzyma miecz, tak jak ona) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy na pewno wyglądałaś wg niego seksownie, nawet jeśli wg Ciebie było inaczej,ale uważam, że Ty przybrałaś postawę raczej oschłą,ew.pomyślał : kurde, ale bym ją ...w składziku, albo na biurku, ale opanował się, bo to praca i on nie wie,czy ma szanse...Ponoć Diabeł z Kołem Fortuny to nałóg, sadzę, ze Ty go w ogóle kręcisz...niezależnie od stroju, który masz na sobie.. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Jakie wrażenie na J zrobił mój strój podczas spotkania wigilijnego w pracy? Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy - na pewno mu się spodobałaś Uznał, że wyglądasz seksownie, ponętnie, inaczej niż zwykle. Zaskoczyłaś go (to pewnie przez szpilki). Mógł też myśleć takie różne spośne rzeczy, o których napisała Inez ;D W Królowej widzę elegancję i właśnie zakrycie ciała, ale przez to tylko uruchomiłaś jego wyobraźnię. Cytuj
LasMeninas Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Tak z czystej ciekawości albo inaczej nazywając próżności zapytałam- jakie wrażenie na J zrobił mój strój podczas spotkania wigilijnego w pracy ( oczywiście nie był wyzywający- bardziej zakrywający niz odkrywający ) Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy -myślę, że wrażenie było bardzo pozytywne - potraktował to jako radykalna zmianę (heh szpilki robia swoje ] no myslał o tym takie całkiem nieczyste te mysli były jako odmianę to optraktowal ale tez jakbys sie właśnie za bardzo zakryła moze nieco zbyt formalnie w tej Q mieczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi