Skocz do zawartości

Jakie wrażenie..... :)

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

Tak z czystej ciekawości albo inaczej nazywając próżności zapytałam- jakie wrażenie na J zrobił mój strój podczas spotkania wigilijnego w pracy ( oczywiście nie był wyzywający- bardziej zakrywający niz odkrywający :))

Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy -myślę, że wrażenie było bardzo pozytywne :) - potraktował to jako radykalna zmianę :) (heh szpilki robia swoje :)]

Napisano

Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy

Diabeł - ponętna

Królowa Mieczy - strój służbowy, elegancki

A Koło ponętna inaczej? Chyba nie znał Cię z takiej strony :D

No tak jak piszesz, elegancko i dostojnie podkreśliłas swoje wdzięki.

Czy miałaś na sobie ubranie okrywające Cię w pełni ale przylegające do ciała?

Napisano

Mi się wydaje, że się chłop zdziwił, ale bardzo pozytywnie. Podobało mu się :D

Napisano

Pierwsza mysl, ze pomyslal "moja kobieta, moja druga polowka". Skojarzylo mi sie, ten Diabel+Kolo z karma i przeznaczeniem dla siebie nawzajem, ze on cos takiego poczul... ;)

Gość gość5
Napisano

Diabeł - ponętna

Królowa Mieczy - strój służbowy, elegancki

A Koło ponętna inaczej? Chyba nie znał Cię z takiej strony :D

No tak jak piszesz, elegancko i dostojnie podkreśliłas swoje wdzięki.

Czy miałaś na sobie ubranie okrywające Cię w pełni ale przylegające do ciała?

czesto chodze w przylegajacych, tym razem tez-:) tyle, że kiecka tym razem inna niz zazwyczaj :) no i chyba te szpilki swoje zrobiły, bo potem cos baknął o nich :P

Gość gość5
Napisano
Pierwsza mysl, ze pomyslal "moja kobieta, moja druga polowka". Skojarzylo mi sie, ten Diabel+Kolo z karma i przeznaczeniem dla siebie nawzajem, ze on cos takiego poczul... ;)

ooooo.... to by było- młody chłopina, że nie wiem, żonke ma - zobaczymy co bedzie bo łazi i zagaduje .......

Napisano

Ciekawa jestem, w której karcie sa te szpilki. Macie jakieś skojarzenia? No chyba K Mieczowa, co?

Napisano

Mieczowa to zakazana... ;)

Ktos kto jest poza, bo albo zwiazany z kims, albo wdowa, albo matka, albo.... zabiegajacy jest zwiazany...

Przez Eclectica straznie kojarzy mi sie ze sprawiedliwoscia (Q Mieczy w reku trzyma miecz, tak jak ona)

• Maestro
Napisano

na pewno wyglądałaś wg niego seksownie, nawet jeśli wg Ciebie było inaczej,ale uważam, że Ty przybrałaś postawę raczej oschłą,ew.pomyślał : kurde, ale bym ją ...w składziku, albo na biurku, ale opanował się, bo to praca i on nie wie,czy ma szanse...Ponoć Diabeł z Kołem Fortuny to nałóg, sadzę, ze Ty go w ogóle kręcisz...niezależnie od stroju, który masz na sobie..

Gość Linkinia
Napisano

Jakie wrażenie na J zrobił mój strój podczas spotkania wigilijnego w pracy?

Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy - na pewno mu się spodobałaś ;) Uznał, że wyglądasz seksownie, ponętnie, inaczej niż zwykle. Zaskoczyłaś go (to pewnie przez szpilki). Mógł też myśleć takie różne spośne rzeczy, o których napisała Inez ;D W Królowej widzę elegancję i właśnie zakrycie ciała, ale przez to tylko uruchomiłaś jego wyobraźnię.

Napisano
Tak z czystej ciekawości albo inaczej nazywając próżności zapytałam- jakie wrażenie na J zrobił mój strój podczas spotkania wigilijnego w pracy ( oczywiście nie był wyzywający- bardziej zakrywający niz odkrywający :))

Diabeł, Koło fortuny, królowa Mieczy -myślę, że wrażenie było bardzo pozytywne :) - potraktował to jako radykalna zmianę :) (heh szpilki robia swoje :)]

no myslał o tym :P takie całkiem nieczyste te mysli były jako odmianę to optraktowal ale tez jakbys sie właśnie za bardzo zakryła moze nieco zbyt formalnie w tej Q mieczy