LasMeninas Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Na wstępie OGROMNE PODZIEKOWANIA DLA MYSTERIOUS_WOMAN za karty :bukiet: Bardzo proszę o wszelkie sugestie, wiem ze rozkład długi ... Sytuacja z Panem ostatnio przybiera na tempie jednak w szczerej rozmowie między nami wyszło, że on jest w "związku na odległość" lecz tak naprawdę związkiem tego nazwać nie można.... Ona oddalona o setki km, młodsza sporo, niezdecydowana i na dodatek prawie wcale kontaktu nie ma. On mi mówi, ze chce to urwać chyba zakończyć o ile ONA nie zacznie z siebie więcej dawać... Ja juz nie wiem po co on mi to mówił czy traktuje mnie jako koleżankę czy chciał sobie w ten sposób zostawić furtkę. Wydaje mi się że coś się miedzy nami dzieje tyle, ze nie wiem czy nie bardziej przyjacielsko dlatego zadałam takie pytania: DLACZEGO MI O TYM POWIEDZIAŁ (o związku na odległość i ze chyba go skończy) Wypadła: Wieża 6 Kielichów ~ Gwiazda ~ 4 Miecze/As Pentakli W tej wieży myślę, ze chciał mną jakoś wstrząsność, sprawdzic reakcje? Pozostałe karty wydaje mi się, ze w 6 kieli zawierzył mi tak po bratersku ale zaraz potem Gwiazda tak jakby miał nadzieje na coś między Nami nowego że w tym asie monet na 4 mieczy wyrwe go z tego zawieszenia... INNE RTG Jakim jest mężczyzną ogólnie ~ 4 Buław szukającym swojego miejsca na ziemi.... Jak go uwieść ~ 2 Miecze/Cesarzowa (Cesarzowa dociągnięta na 2 Miecze) kurde nie wiem byc niedostępną .... nie odkrywać emocji... Co robić by rozkochać na dobre ~ 10 Buław przeć do przodu jak taran wziąć na siebie jego probelemy??? Czego absolutnie nie robić ~ As Mieczy nie ranic, nie kłócić się, nie skrzywdzić Jakie lubi kobiety ~ Arcykapłanka madre i tajemnicze takie to rozgryzienia Jakiej kobiety pragnie ~ Wisielec takiej, która wywróci jego zycie do góry nogami Tylko z taką będzie ~ Król Mieczy która nie ograniczy jego wolności, no do tego mądra i zaradna Tak widzi Ciebie ~ Głupiec jako jakąś nową opcję, szanse albo głupia gęś ;/ Tak widzi Waszą relację teraz ~ Sąd ciepłe rozmowy, spotkania .. odżywa przy mnie... Jego życzenie związane z Tobą ~ 3 Kielichów harmonia i radość zeby trochę osłodziła mu życie Wasza szansa ~ to najbardziej prawdopodobny wynik ~ Koło Fortuny ~ 8 Mieczy ~ 6 Buław Los nam bedzie sprzyjał, moga być przypadkowe spotkania takie okoliczności dzięki którym poznamy się lepiej. Mimo to będą przeszkody do pokania, ograniczenia jakies takie zablokowanie na coś więcej.... ale 8 mieczy to karta brama i zachęca do pracy nad sytuacją na szukaniu wyjśćia w tym wypadku 6 buław odczytuję pozytywnie nie jako odjazd od siebie, a jako sukces i wygrana, osiagniecie celu czyli pokonanie tych ograniczeń. W podsumie Kapłanka, a więc moim zdaniem wszystko zdarzyć się może ... Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Na wstępie OGROMNE PODZIEKOWANIA DLA MYSTERIOUS_WOMAN za karty :bukiet: Bardzo proszę o wszelkie sugestie, wiem ze rozkład długi ... Sytuacja z Panem ostatnio przybiera na tempie jednak w szczerej rozmowie między nami wyszło, że on jest w "związku na odległość" lecz tak naprawdę związkiem tego nazwać nie można.... Ona oddalona o setki km, młodsza sporo, niezdecydowana i na dodatek prawie wcale kontaktu nie ma. On mi mówi, ze chce to urwać chyba zakończyć o ile ONA nie zacznie z siebie więcej dawać... Ja juz nie wiem po co on mi to mówił czy traktuje mnie jako koleżankę czy chciał sobie w ten sposób zostawić furtkę. Wydaje mi się że coś się miedzy nami dzieje tyle, ze nie wiem czy nie bardziej przyjacielsko dlatego zadałam takie pytania: DLACZEGO MI O TYM POWIEDZIAŁ (o związku na odległość i ze chyba go skończy) Wypadła: Wieża- chciał to wyrzucic z siebie- wtedy lżej na serduchu 6 Kielichów ~ Gwiazda ~ 4 Miecze/As Pentakli -z nadzieją, że skonczy sie izolacja/odseparowanie i bedzie sansa na cos wiecej INNE RTG Jakim jest mężczyzną ogólnie ~ 4 Buław hm... pierwsza mysl- to takim skaczacym to tu to tam- szuka miejsca gdzie mu bedzie dobrze........ Jak go uwieść ~ 2 Miecze/Cesarzowa (Cesarzowa dociągnięta na 2 Miecze) nie okazywac za bardzo emocji, nie naciskac - byc sobą (dla niego piekna i zdecydowana kobietą- taka co wie czego chce ) Co robić by rozkochać na dobre ~ 10 Buław okazywac wsparcie w trudnych dla niego momentach Czego absolutnie nie robić ~ As Mieczy nie pouczac, no i chyba nie odcianac sie i nie zostawiac samego z problemami Jakie lubi kobiety ~ Arcykapłanka takie, ktore sa dla niego tajemnicą, nie moze dostac wszystkiego na talerzu Jakiej kobiety pragnie ~ Wisielec takiej, która wywróci jego zycie do góry nogami - zgadza sie :)w ktorej sie zakocha bez pamieci Tylko z taką będzie ~ Król Mieczytaka, ktora gdy trzeba kieruje sie logika a i opierdzieli gdy tzreba Tak widzi Ciebie ~ Głupiec jako jakąś nową opcję, szanse albo głupia gęś ;/- no wlasnie z tym tez zawsze mam problem- mysle, że nowa drogę w tobie widzi dla siebie Tak widzi Waszą relację teraz ~ Sąd bardzo fajna, stabilna relacja, wie ze moze na ciebie liczyc Jego życzenie związane z Tobą ~ 3 Kielichów chciałby troche zabawy, rozrywki- najwidoczniej doskonale czuje sie w twoim towarzystwie Wasza szansa ~ to najbardziej prawdopodobny wynik ~ Koło Fortuny ~ 8 Mieczy ~ 6 Buław sporo niespodzianek w tej relacji, ktore czasami moga sprawia sporo klopotów- mysle ze w duzej mierze zalezy od ciebie jak to rozegrasz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 DLACZEGO MI O TYM POWIEDZIAŁ (o związku na odległość i ze chyba go skończy) Wypadła: Wieża 6 Kielichów ~ Gwiazda ~ 4 Miecze/As Pentakli bo musaił to z siebie w końcu wyrzucić, nie wytrzymał presji, w tle masz informację, że myślał o tym od dawna, że ma nadzieje, że TY mu to wybaczysz i dasz realną szansę na cos ... Jakim jest mężczyzną ogólnie ~ 4 Buław zadowolonym z siebie Jak go uwieść ~ 2 Miecze/Cesarzowa (Cesarzowa dociągnięta na 2 Miecze) nie dawać z siebie za wiele, przynajmniej nie więcej niż on, pokazać, że Ty masz również swoje zycie,pasje,zajęcia.. Co robić by rozkochać na dobre ~ 10 Buław wg mnie trochę go jakby zadręczyć, patrz na punkt wyżej : nie pokazujesz siebie całej, on musi czuć się udręczony tym, że Ty dziś nie możesz, bo masz kurs autohipnozy, a jutro jedziesz pojeździc na koniach, bo masz taki kaprys, a tak naprawdę, to masz czas dopiero w niedzielę.. Czego absolutnie nie robić ~ As Mieczy nie analizowac za bardzo jego zachowania, nie byc ostra jak brzytwa Jakie lubi kobiety ~ Arcykapłanka patrz jak ładnie karty mówią : intrygujące:) Jakiej kobiety pragnie ~ Wisielec takiej, która wywróci jego zycie do góry nogami - jasne, że tak )) Tylko z taką będzie ~ Król Mieczy tak jak mój:) Z konkretną, inteligentną, taką, która wie co mówi Tak widzi Ciebie ~ Głupiec mloda, roztrzeoana, zaskakujesz go pewnie Tak widzi Waszą relację teraz ~ Sąd miła relacja, on przy Tobie odżywa Jego życzenie związane z Tobą ~ 3 Kielichów patrz na punkt wyżej: on chce z Tobą poszaleć, nacieszyć się zyciem Wasza szansa ~ to najbardziej prawdopodobny wynik ~ Koło Fortuny ~ 8 Mieczy ~ 6 Buław zmiennie, raz ograniczony kontakt, raz intensywny;) Karty ładnie ze sobą zharmonizowane;))) Cytuj
LasMeninas Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 Podnoszę może jeszcze ktoś spojrzy szczególnie potrzebuje sugestii co do pozycji Co robić by rozkochać na dobre ~ 10 Buław Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi