Skocz do zawartości

Czy on jest...

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Na razie się nie widujemy z racji ograniczeń związanych z pracą...Ponieważ jest zamknięty w sobie,zatem zadałam nurtujące mnie pytania moim kartom:

Czy jest o mnie zazdrosny?

Odp.2 kielichów

wyj.Rydwan 8 kielichów 8 mieczy suma Sprawiedliwość wg HB Kaplan

ja to odbieram, że tak jakby czuł to samo co ja, jakby jego ew. zazdrość była taka sama jak moja,tzn. chwilami lęk, żeby tam ktoś się nie pojawił, a za moment próba okiełznania takich myśli

Czy za mną tęskni?

Odp. 5 kielichów

wyj.Słońce Wisielec 2 monet suma Świat

wg HB Sprawiedliwość/Kapłanka

w tej 5 kielichów jest smutek, że nie mozemy się spotkać, wyjaśnienie równiez o tym mówi, że spotkania między nami uległy ":zawieszeniu" i na razie mamy wahanie

Napisano

zazdrości to ja tu nie widze raczej takie mądre podejscie do relacji

a tęsknić to tęskni jak najbardziej dokucza mu rozdzielenie wasze .... to że musicie się trochę ukrywac ze nie jesteś jego oficjalna partnerką

Napisano (edytowane)
Na razie się nie widujemy z racji ograniczeń związanych z pracą...Ponieważ jest zamknięty w sobie,zatem zadałam nurtujące mnie pytania moim kartom:

Odp.2 kielichów

Myślę, że 2 kielichów to otwarcie się na drugiego człowieka oparte na zaufani, chociaż w cieniach ta karta niesie niewierność.

dalej 8 mieczy - to właśnie powstrzymanie się od kontaktów z otoczeniem ( Tobą) bo ma inne zadania, 8 kielichów oddalenie, Rydwan to dużo rzeczy do załatwienia może nawet wyjazd. Więc moim zdaniem tło pokazuje stan rzeczy jaki opisałaś, że kontakty macie ogranczone ze względu na inne zadania. Jesli jest nutka zazdrości, to taka zdrowa. Mozliwe więc, tak jak piszesz, że obawia się, że jeśli Cię zaniedba to.....kto wie. Ale w podsumie masz Sprawiedliwość, więc jeśli nie dałaś Mu powodów by myślał inaczej to wierzy w Twoją bezgrzeszność :D

Czy za mną tęskni?

Odp. 5 kielichów

5 kielichów - serce w rozterce, emocjonalny żal, wyrzut sumienia. Tęskni.

Edytowane przez Vivere
Napisano

Odp.2 kielichów

Ja zazdrości nie widzę, ale raczej takie emocjonalnie wycieńczenie pana... Jesteś dla niego bardzo bliska, chciałby wreszcie zrobić jakiś krok, żeby ta relacja ruszyła w jakimś konkretnym kierunku, ale sam się ogranicza, tworzy problemy... Może jest zdania, że nie chce dawać więcej niż powinien, że za bardzo się angażuje na tym etapie... Więc jak dla mnie, pan może być zazdrosny, ale na razie nie widzi ku temu powodów.

Czy za mną tęskni?

Odp. 5 kielichów

Oj tak i to bardzo, przynajmniej dla mnie ta karta ma wydźwięk ustawicznego myślenia o kimś i pragnień, by znów go zobaczyć... Więc tak, z jednej strony tęskni, jesteś dla niego takim słoneczkiem, wnosisz wiele dobrego, przy Tobie odżywa, ale z drugiej - jest Wasz brak kontaktu ze sobą... Pan chce go wykorzystać na uporządkowanie swoich uczuć, rozterek, wahań... Bardzo często teraz o Tobie myśli...

Napisano

zazdrości nie widze uwaza zwyczajnie, ze jesteś jego i koniec

a teskni jak cholera :)

• Maestro
Napisano
zazdrości nie widze uwaza zwyczajnie, ze jesteś jego i koniec

a teskni jak cholera :)

Mam nadzieję,że za mną, a nie wiesz za czym:lol:

Napisano

tęskni, ale jest to uczucie dla niego pozytywne, jest zazdrosny, ale nie chcę Cię ograniczać czy jakos przytłaczać, dlatego stara sie to w sobie tlumic, zabic...

• Maestro
Napisano

Podbijam....Kurcze, tak tęskni, że na moje życzenia nie odpisał.....................

Napisano

Nie jest zazdrosny. 2 Kielichy sugeruja raczej taka otwartosc na Ciebie. Dalsze karty mowia o tym, ze te negatywne emocje, nawet jezeli chwilowo sie pojawiaja, ma pod kontrola. Jednak Papiez w podsumie mowi nawet o tym, ze ma sie czasami az zbyt bardzo pod kontrola, co moze byc nawet dla niego meczace. Skojarzylo mi sie to z takim troche udawaniem przed samym soba "a ja ufam, a mnie nie rusza", chociaze wewnetrznei cos moze bolec, on z pelna radoscia odsuwa to na bok, takie troche dystansowanie sie do tego, co czuje, chociaz czuje, racjonalizowanie pewnych uczuc, odczuc, emocji.

Czy teskni. Boli go, ze nie ma Ciebie obok, ze chcialby miec Cie przy sobie a jest inaczej. I to jest tak, ze stara sie o Tobie nie myslec, skupia sie na swoim zyciu codzienny, zajeciach takich codziennych, ale potem nachodzi go to nagle i wtedy zerwalby sie i od razu do Ciebie pojechal najchetniej.

Napisano
Podbijam....Kurcze, tak tęskni, że na moje życzenia nie odpisał.....................

W tym drugim rozkladzie widac, ze stara sie mysli o Tobie odsuwac na bok. Stad moze to, ze nie odpisal. Samo myslenie o Tobie go boli. Bo nie moze byc przy Tobie. Myslenie to jedno a Ty tak daleko. Dlatego uciekaw codziennosc i obowiazki codzienne. Ciebie odsuwa na bok.

• Maestro
Napisano
W tym drugim rozkladzie widac, ze stara sie mysli o Tobie odsuwac na bok. Stad moze to, ze nie odpisal. Samo myslenie o Tobie go boli. Bo nie moze byc przy Tobie. Myslenie to jedno a Ty tak daleko. Dlatego uciekaw codziennosc i obowiazki codzienne. Ciebie odsuwa na bok.

Co mi po tym, że mnie odsuwa na bok? Czy to ma w ogóle sens? Ludzie sami sobie stwarzają problemy...

Napisano

Dokladnie. Tobie po nic... On robi to dla siebie, tak mu lepiej i latwiej. A co do tego, jak ludzie sobie utrudniaja... No coz... Ludzie umieja stworzyc problemy tam, gdzie ich nie ma i dopiero po czasie budza sie z reka w nocniku, ze cos/ktos byl(o) i sie zmyl(o)... A wystarczylo w odpowiednim czasie odpowiednio zadzialac... jak byla ku temu okazja, byc moze nawet niejedna.