Madlen_88 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Co myśli o mnie po naszym spotkaniu? Król pucharów+ Kochankowie+ Śmierć --> Sprawiedliwość Ok karty mnie zabiły.. pierwsze odczucia to: pozytywne emocje które przy mnie czuje sprawiają, że przeszła mu opcja przez głowę, żeby coś zmienić, ale jednak podszedł do tego: musi być jak jest. Co czuje po spotkaniu? Jakie uczucia się w nim obudziły? 4 mieczy+ 9 pucharów+ Królowa kijów --> Kapłanka Ciepłe uczucia, ale spokojne, naprawdę mu się podobam. Jak spełnią się moje oczekiwania, względem kolejnego spotkania podczas jego aktualnego pobytu w kraju? Sprawiedliwość+ 2 puchary+ 6 monet --> Umiarkowanie Wydaje mi się, że dojdzie do kolejnego spotkania. Co się między nami wydarzy do 2 stycznia? Siła+ Rydwan+ Kapłanka --> Sąd Jakiś wyjazd? Cytuj
miistakke Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 sam nie wie co mysli tak naprawdę, ma mieszkane uczucia, coś się w nim zmieniło i to diametralnie trochę czuje się więźniem samego siebie, czuje, że brakuje jemu do szczęścia Ciebie spotkanie będzie romans będzie i deklaracje jakieś poważniejsze 1 Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Co myśli o mnie po naszym spotkaniu? Król pucharów+ Kochankowie+ Śmierć --> Sprawiedliwość zmienił zdanie na Twój temat, ale na jeszcze bardziej pozytywne.... jesteś uczuciowa, otwarta na związek... Co czuje po spotkaniu? Jakie uczucia się w nim obudziły? 4 mieczy+ 9 pucharów+ Królowa kijów --> Kapłanka jest zadowolony i widzi, że możesz być dobrą przyjaciółką i partnerką Jak spełnią się moje oczekiwania, względem kolejnego spotkania podczas jego aktualnego pobytu w kraju? Sprawiedliwość+ 2 puchary+ 6 monet --> Umiarkowanie jest szans na spotkanie Co się między nami wydarzy do 2 stycznia? Siła+ Rydwan+ Kapłanka --> Sąd ojjj tak poważne deklaracje, bardzo poważne.... mocne karty... same AW:-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Tzn. tak. Szkoda, ze nie dociagasz do Smierci jeszcze karty. Widac zmiane. On wczesniej juz byl zaangazowany w te sprawe sercem, teraz cos diametralnie sie zmienilo. W Podsumie widac, ze nastal czas rozmow, szczerosci, ale tez uczciwosci i takiego rozwaznego postepowania. Zadne nie zwala odpowiedzialnosci na druga strone, oboje zdajecie sobie sprawe, jak wazne jest, aby to, co jest teraz, rozegrac jak najlepiej. Co czuje po spotkaniu? Ze Ty swoimi dzialaniami, ruszylas go z jego wlasnej Pustelni. On odseparowal sie od Ciebie, zeby porzadkowac rozne sprawy. Teraz czuje sie na tyle tam juz ok, ze czuje zadowolenie wrecz, ze zadzialas. Jak spelnia sie Twoje oczekiwania wzgledem kolejnego spotkania. Bedzie nastepne a moze i nastepne. W kazdym razie beda rozmowy, jeszcze przed Wami co nieco wyjasniania, nie wszystko jasne jest, takze spotkanie na pewno bedzie, przynajmniej jedno. Co sie wydarzy. Bardzo silna relacja miedzy Wami. Przyciaganie na poziomie fizycznym, mentalnym i duchowym... Bardzo ladnie. 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Co myśli o mnie po naszym spotkaniu? Król pucharów+ Kochankowie+ Śmierć --> Sprawiedliwość Na pewno ma dużo ciepłych myśli o Tobie. Spotkanie sprawiło, że zaczął rozważać wprowadzenie zmian w waszej relacji, na bardziej zażyłą, partnerską... Śmierć to przeobrażenie, początek czegoś nowego - chyba mu się oczy otworzyły Ładne karty Co czuje po spotkaniu? Jakie uczucia się w nim obudziły? 4 mieczy+ 9 pucharów+ Królowa kijów --> Kapłanka Jego uczucia były uśpione albo on był bierny, a po spotkaniu ożywił się widocznie, od razu widać lepsze samopoczucie i bardzo mu się spodobałaś. Ożywienie w relacji, w jego emocjach w stosunku do Ciebie Jak spełnią się moje oczekiwania, względem kolejnego spotkania podczas jego aktualnego pobytu w kraju? Sprawiedliwość+ 2 puchary+ 6 monet --> Umiarkowanie Również uważam, ze dojdzie do spotkania. Chyba wyjaśnicie sobie wszystko, uporządkujecie, to będzie szczera rozmowa, poruszycie temat waszej relacji, 2 puchary tu są bardzo obiecujące, że będzie miła, romantyczna atmosfera. Spotkanie spokojne i pogodne. Co się między nami wydarzy do 2 stycznia? Siła+ Rydwan+ Kapłanka --> Sąd Sprawy ruszą do przodu, jak dla mnie to będzie sporo chemii między wami i deklaracji, silne te karty i pozytywne. Będzie dobrze, będziesz zadowolona z przebiegu wydarzeń. I tego Ci życzę Cytuj
Madlen_88 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Napisano 4 Stycznia 2013 Weryfikacja: Jeszcze dwa razy próbowaliśmy się spotkać, ale: kiedy on mógł, nie mogłam ja, a kiedy mogłam ja, nie mógł on i zakończyło się brakiem kolejnego spotkania. Nie wydarzyło się już między nami nic więcej.. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Weryfikacja: Jeszcze dwa razy próbowaliśmy się spotkać, ale: kiedy on mógł, nie mogłam ja, a kiedy mogłam ja, nie mógł on i zakończyło się brakiem kolejnego spotkania. Nie wydarzyło się już między nami nic więcej.. 2 tygodnie na rozkręcenie się znajomości między dwojgiem ludzi, to jak dla mnie to trochę za krótko... ja bym jeszcze poczekała... był okres świąteczny i Nowy Rok... i dopiero teraz wszystko zaczyna się ruszać na nowo.... a jeżeli zależałoby mi na nim, to po prostu przejęłabym inicjatywę.... Cytuj
Madlen_88 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 Ale pytania dotyczyły jego aktualnego pobytu w kraju, a on już jest u siebie zagranicą... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi