pretoria Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 1. Kim dla niego jestem? -> 8denarów, śmierć, głupiec, giermek denarów No mnie się zdaje, że już nikim. Dla niego to zakończony etap życia. 2. Czy tęskni? -> 5 i 6pucharów, królowa denarów Tak, choć poniekąd jest to dla mnie zaprzeczenie pkt.1... A w 5 kielichów widać, że zabolało go to rozstanie. 3. Czy w ciągu ostatnich 2dni myślał o mnie. -> 6mieczy, giermek buław, 9denarów Wydaje mi się, że nie bardzo. 4. Jak zareaguje na zaproszenie? -> 2 i król denarów, 7 i 5 pucharów No będzie się zastanawiał, rozważał i sam nie będzie wiedział czy pójść czy nie... Cytuj
maddie88 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 1. Kim dla niego jestem? -> 8denarów, śmierć, głupiec, giermek denarów - A mnie się wydaje, że pan dostrzega jeszcze światełko w tunelu dla Waszej relacji, bo jego zdaniem ona ma potencjał, by być ładną i stabilną znajomością, ale tutaj wymagany by był duży wkład pracy obu ze stron... Potrzebna jest całkowita zmiana Waszych stosunków, zaczęcie na nowo, z czystymi kartami, a to wymaga czasu i chęci... 2. Czy tęskni? -> 5 i 6pucharów, królowa denarów - Tęskni i to jak diabli... Myśli o Tobie często, wspomina te miłe chwile... Chciałby, by wróciły. 3. Czy w ciągu ostatnich 2dni myślał o mnie. -> 6mieczy, giermek buław, 9denarów - On chyba próbuje się odciąć od tych myśli... Próbuje nie myśleć, znajdować zajęcia, by skupić się na czymś na innym...wręcz na wyrost, tak to widzę. Sądzę, że chodzi tu o pracę...i nawet mu to pasuje. 4. Jak zareaguje na zaproszenie? -> 2 i król denarów, 7 i 5 pucharów - Będzie się wahać i nie da od razu odpowiedzi... Będzie się nad tym zastanawiać... Chyba konieczne jest Twoje działanie. To zaproszenie obudzi u pana dawne emocje...będzie rozmyślać, pisać scenariusze w głowie, ale ciężko będzie mu podjąć decyzje... Zachęć jakoś pana Cytuj
miistakke Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 kimś, z kim relacja sie zakonczyla, a on by chciał kontaktu... teskni...bardzo.... chyba nie myslal, duzo obowiazkow... rozmarzy się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi