Veroniczka Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Jak uda się moje jutrzejsze spotkanie z Panem X? Wisielec, Królowa Buław, Król Buław ---> Diabeł Haha, no widzę że baardzo sobie przypasujemy wzajemnie - ja jemu - on mi.. będziemy potrafili się dogadać i no problemo, będziemy wzajemnie na siebie oddziaływać ;D Tylko ten Wisielec mnie tu niepokoi.. Co on tu znaczy Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Bedzie bardzo fajnie, ale spotkanie moze byc pozniej, pozniej przelozone, lub ogolnie spoznione. Moze tez byc w jakims kameralnym (odcietym od rzeczywistosci) lokalu.. W kazdym badz razie mysle ze bedzie calkiem udane i dobrze bedziesz sie bawic. 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Mi wisielec wskazuje na stan po alkoholu. Może sobie pójdziecie na jakiegoś drina i wtedy się obydwoje rozkręcicie moze nawet za mocno 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Jak uda się moje jutrzejsze spotkanie z Panem X? Wisielec, Królowa Buław, Król Buław ---> Diabeł Jak dla mnie to trzy pozostałe karty są seksualne i bym powiedziała, żebyś uważała, bo będzie gorąco ;D A Wisielec... coś przeszkodzi, opóźni spotkanie, będzie przełożone w czasie. Ogólnie bardzo mile spędzisz czas EDIT: Inez wspomniała o 69, o którym tu napisałam... potem zmienilam wersję, bo się zawstydzilam no ale okej, podtrzymuję. 69 ;> Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Linkinia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 Wisielec to nie zawsze opóźnienie, to także totalna zmiana frontu,jak dla mnie gorący seks,tak jak Linkinia pisze może być 69 Porzucisz swoje zasady i oddasz mu się 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Napisano 22 Grudnia 2012 A umówiliśmy się że pójdziemy na bilard haha Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 A umówiliśmy się że pójdziemy na bilard haha Czyli Wisielec pokazał totalna zmianę,czyli bilard, a nie spotkanko w domu,natomiast Król z Królową będą tymi buławami grać))) Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Albo mial byc bilard, a bedzie goraco ;D Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Uda się Zrobicie na sobie wrażenie. Pan uzna Cię za atrakcyjną kobietę, on tobie też się spodoba. Możliwe że zaiskrzy i to mocno -> flirtowanie, czarowanie siebie, będzie gorąco,masz same buławy i Diabła w podsumie, fajnie Cytuj
Veroniczka Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 WERYFIKACJA: Nie spotkaliśmy się.. Spotkanie zostało przełożone bez konkretnej daty.. ;c Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi