Skocz do zawartości

Jutrzejsze spotkanie - Weryfikacja zaraz po ;D HELP ;D

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak uda się moje jutrzejsze spotkanie z Panem X?

Wisielec, Królowa Buław, Król Buław ---> Diabeł

Haha, no widzę że baardzo sobie przypasujemy wzajemnie - ja jemu - on mi.. będziemy potrafili się dogadać i no problemo, będziemy wzajemnie na siebie oddziaływać ;D Tylko ten Wisielec mnie tu niepokoi.. Co on tu znaczy :lol:

Napisano

Bedzie bardzo fajnie,

ale spotkanie moze byc pozniej, pozniej przelozone, lub ogolnie spoznione.

Moze tez byc w jakims kameralnym (odcietym od rzeczywistosci) lokalu..

W kazdym badz razie mysle ze bedzie calkiem udane i dobrze bedziesz sie bawic.

• Lubię to! 1
Napisano

Mi wisielec wskazuje na stan po alkoholu. Może sobie pójdziecie na jakiegoś drina i wtedy się obydwoje rozkręcicie :P moze nawet za mocno

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Jak uda się moje jutrzejsze spotkanie z Panem X?

Wisielec, Królowa Buław, Król Buław ---> Diabeł

Jak dla mnie to trzy pozostałe karty są seksualne i bym powiedziała, żebyś uważała, bo będzie gorąco ;D A Wisielec... coś przeszkodzi, opóźni spotkanie, będzie przełożone w czasie.

Ogólnie bardzo mile spędzisz czas ;)

EDIT: Inez wspomniała o 69, o którym tu napisałam... potem zmienilam wersję, bo się zawstydzilam ;) no ale okej, podtrzymuję. 69 ;>

Edytowane przez Linkinia
  • Maestro
Napisano

Wisielec to nie zawsze opóźnienie, to także totalna zmiana frontu,jak dla mnie gorący seks,tak jak Linkinia pisze może być 69 ;) Porzucisz swoje zasady i oddasz mu się;)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
A umówiliśmy się że pójdziemy na bilard :D haha :lol:

Czyli Wisielec pokazał totalna zmianę,czyli bilard, a nie spotkanko w domu,natomiast Król z Królową będą tymi buławami grać:))))

Gość SooYoung
Napisano

Uda się :)

Zrobicie na sobie wrażenie. Pan uzna Cię za atrakcyjną kobietę, on tobie też się spodoba. Możliwe że zaiskrzy i to mocno -> flirtowanie, czarowanie siebie, będzie gorąco,masz same buławy i Diabła w podsumie, fajnie :D

Napisano

WERYFIKACJA: Nie spotkaliśmy się.. Spotkanie zostało przełożone bez konkretnej daty.. ;c