Skocz do zawartości

panowie

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ani z jednym ani z drugim nie mam obecnie kontaktu, z jednym byłam, z drugim się spotykaliśmy. Tak mnie naszło, co czują myślą, jak mnie postrzegają? Chronologicznie...

Pan M:

Jakie są jego uczucia do mnie: 3MIECZY,2BUŁAW,8KIELICHÓW (MAG) jeszcze odwraca się, patrzy w przeszłość-2buław, boli go, że nam nie wyszło-8kielichów, ale uważa, że może kiedyś znów coś (mag), jednak uważa, że za dużo przeszkód, by to mogło się udać

Jakie są jego myśli o mnie: 3BUŁAW,AS MIECZY,3DENARÓW (GWIAZDA) myśli o kontakcie chyba, analizuje dlaczego go nie ma,ze mi chyba dobrze z tym, że chyba kogos mam

Jak postrzega mój wygląd: 4DENARÓW,KOŁO,2DENARÓW (UMIARKOWANIE) że dbam o swój wygląd chyba, ale bez szału?

Pan T:

Jakie są jego uczucia do mnie: RYCERZ KIELICHÓW,4MIECZY,8MIECZY (CESARZOWA) w rycerzu widać, że był zaangażowany, podobam się jemu (cesarzowa)

Jakie są jego myśli o mnie: RYDWAN, KRÓL KIELICHÓW, 3MIECZY (ŚWIAT) mysli, ze jestem aktywna, ale nie pokazuje swoich uczuc, że jestem skrzywdzona czy że jego skrzywdziłam?

Jak postrzega mój wygląd: SPRAWIEDLIWOSC-PAŹ KIELICHÓW-SIŁA (SIŁA) atrakcyjna, młoda, kobieca?

Z góry dziękuję :))

Napisano

Pan M jest panem doświadczonym, zranionym i na razie nie gotowym jeszcze na nic nowego.

Wydaje mu się że ty natomiast już się otrząsnęłaś i patrzysz w przyszłość a on jeszcze tego nie umie. Faktycznie jakby jeszcze widział że można by było spróbować jeszcze raz przecież tyle was łączyło.

Macie ze sobą coś wspólnego poza uczuciem, zainteresowania, znajomych coś poza? bo to tak trochę właśnie wychodzi, że jest coś jeszcze.

Myśli że się zmieniłaś. Z takiej trochę zamkniętej w ramy, ograniczającej się na taką która szuka nowych rozwiązań, dodatkowych - bardziej zaczęłaś dbać o siebie.Teraz po prostu więcej wydajesz na wizerunek / choć nie koniecznie bym przekładała na pieniądze to/ to sposób postrzegania. A jemu to w zasadzie bez znaczenia.

On jeszcze potrzebuje czasu na to by coś zrobić, jeszcze musi powylizywać rany ale ma prześwadczenie , że to nie koniec.

pan T - znacznie cieplej, zafascynował się piękną pewną siebie kobietą, chęć ma na romans. Teraz.

Myśli, że jesteś zraniona ale dobrze sobie z tym radzisz, że już się wyleczyłaś z tego, masz to za sobą.

Widzi cię jako zdecydowaną kobietę która jak mówi nie to nie. I nie ma zmiłuj, Sama decydujesz o swoim losie, wyglądzie. Młoda - taka trochę która się nudzi , miła, życzliwa. Chętna na coś nowego. Na sex....

ha .

pozdrawiam.