Skocz do zawartości

Głupia sytuacja :/

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znajomy zaproponował mi nocleg ale nie skorzystałam po czym napisał do mnie że mnie przeprasza za tą propozycje a nic w niej złego nie było tak więc zapytałam

Dlaczego proponował mi nocleg

10 monet, 2 monet, Głupiec --> Koło

No tak jakoś palnął i głupi mu było :P

Dlaczego tłumaczy mi sie z tej propozycji

Gwiazda, 3 monet, 8 mieczy --> 16

Chyba bał się, że to może zablokowac a w efekcie zniszczyć to co się miedzy nami zaczyna???

Co myślicie??

• Maestro
Napisano

Bo się jakoś w tamtym momencie poczuł bezpiecznie, pewnie i palnął to zupełnie spontanicznie

bo Ciebie lubi,podobasz mu się,poza tym on ma obawy, ze Ty się obraziłaś

Napisano

a wiesz, ze chciał dobrze. Chyba chciał zebys poznała rodzine, znajomych zeby razno jeszcze z Toba spędzic czas golnie mega pozytyw

a przeprosił bo nie chce Ciebie stracić bo nie wiedziałby jakby sobie poradzic bez Ciebie :))

• Lubię to! 1
Napisano
Znajomy zaproponował mi nocleg ale nie skorzystałam po czym napisał do mnie że mnie przeprasza za tą propozycje a nic w niej złego nie było tak więc zapytałam

No tak jakoś palnął i głupi mu było :P

Chcial pewnie poznac Cie z rodzina... no i chcial bys poczula sie bezpiecznie,

troszczyl sie o Ciebie, ale zorientowal sie po fakcie ze to nie bylo dobre rozwiazanie, bo wyszedl na glupca..

ale mysle ze raczej nie powinnas miec mu nic do zarzucenia poza recoma na szyje;)

Chyba bał się, że to może zablokowac a w efekcie zniszczyć to co się miedzy nami zaczyna???

Co myślicie??

Noo bylo mu glupio, bo polecial za glosem intuicji, i ma teraz nadzieje (Gwiazda) ze uda mu sie naprawic/odbudowac relacje (3 monet),

dreczy go poczucie winy i nie wie co robic, bardziej sie tym przejmuje niz Ty (8 mieczy + Wieza na koncu).

No i jest szansa, ze ta wieza przelamie wasze bariery ;D

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Chciał Cie poznać z rodziną, spędzić z Tobą czas, bo jesteś mu bliska, może też dlatego, żeby zadbać o Twoje bezpieczeństwo, z troski. Spontaniczna, przyjaźnie rzucona propozycja, panu było potem głupio.

Podobasz mu się i nie chciał, byś odebrala to w niewłaściwy sposób. Pan chciał dobrze. Teraz się martwi, że obraziłaś się, że relacja się popsuje, ma wyrzuty sumienia.

Gwiazda w innym kontekście: pan ma nadzieję, że ralacja będzie bliższa i boi się, że teraz się odsuniesz, obrazisz itp., bo on wyskoczył z tą propozycją.

Gość SooYoung
Napisano

Myślał ze to coś zmieni w waszej znajomości, może liczył na to że wejdziecie w jakiś nowy etap - Głupiec. Liczył że coś się zadzieje :)

Wystraszył się ze się wycofasz ze znajomości. Myślę że mu się podobasz - Gwiazda, tylko nie wie jak to okazać i chciałby jakoś rozwinąć wasza znajomość ale ma opory - 3 den i 8 mieczy. Prawdopodobnie coś tam sobie w głowie nakładł i się zablokował.