LasMeninas Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Znajomy zaproponował mi nocleg ale nie skorzystałam po czym napisał do mnie że mnie przeprasza za tą propozycje a nic w niej złego nie było tak więc zapytałam Dlaczego proponował mi nocleg 10 monet, 2 monet, Głupiec --> Koło No tak jakoś palnął i głupi mu było Dlaczego tłumaczy mi sie z tej propozycji Gwiazda, 3 monet, 8 mieczy --> 16 Chyba bał się, że to może zablokowac a w efekcie zniszczyć to co się miedzy nami zaczyna??? Co myślicie?? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 Dlaczego proponował mi nocleg 10 monet, 2 monet, Głupiec --> Koło Bo się jakoś w tamtym momencie poczuł bezpiecznie, pewnie i palnął to zupełnie spontanicznie Dlaczego tłumaczy mi sie z tej propozycji Gwiazda, 3 monet, 8 mieczy --> 16 bo Ciebie lubi,podobasz mu się,poza tym on ma obawy, ze Ty się obraziłaś Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 a wiesz, ze chciał dobrze. Chyba chciał zebys poznała rodzine, znajomych zeby razno jeszcze z Toba spędzic czas golnie mega pozytyw a przeprosił bo nie chce Ciebie stracić bo nie wiedziałby jakby sobie poradzic bez Ciebie ) 1 Cytuj
Caliel Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Znajomy zaproponował mi nocleg ale nie skorzystałam po czym napisał do mnie że mnie przeprasza za tą propozycje a nic w niej złego nie było tak więc zapytałamDlaczego proponował mi nocleg 10 monet, 2 monet, Głupiec --> Koło No tak jakoś palnął i głupi mu było Chcial pewnie poznac Cie z rodzina... no i chcial bys poczula sie bezpiecznie, troszczyl sie o Ciebie, ale zorientowal sie po fakcie ze to nie bylo dobre rozwiazanie, bo wyszedl na glupca.. ale mysle ze raczej nie powinnas miec mu nic do zarzucenia poza recoma na szyje;) Dlaczego tłumaczy mi sie z tej propozycjiGwiazda, 3 monet, 8 mieczy --> 16 Chyba bał się, że to może zablokowac a w efekcie zniszczyć to co się miedzy nami zaczyna??? Co myślicie?? Noo bylo mu glupio, bo polecial za glosem intuicji, i ma teraz nadzieje (Gwiazda) ze uda mu sie naprawic/odbudowac relacje (3 monet), dreczy go poczucie winy i nie wie co robic, bardziej sie tym przejmuje niz Ty (8 mieczy + Wieza na koncu). No i jest szansa, ze ta wieza przelamie wasze bariery ;D 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Dlaczego proponował mi nocleg 10 monet, 2 monet, Głupiec --> Koło Chciał Cie poznać z rodziną, spędzić z Tobą czas, bo jesteś mu bliska, może też dlatego, żeby zadbać o Twoje bezpieczeństwo, z troski. Spontaniczna, przyjaźnie rzucona propozycja, panu było potem głupio. Dlaczego tłumaczy mi sie z tej propozycji Gwiazda, 3 monet, 8 mieczy --> 16 Podobasz mu się i nie chciał, byś odebrala to w niewłaściwy sposób. Pan chciał dobrze. Teraz się martwi, że obraziłaś się, że relacja się popsuje, ma wyrzuty sumienia. Gwiazda w innym kontekście: pan ma nadzieję, że ralacja będzie bliższa i boi się, że teraz się odsuniesz, obrazisz itp., bo on wyskoczył z tą propozycją. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Dlaczego proponował mi nocleg 10 monet, 2 monet, Głupiec --> Koło Myślał ze to coś zmieni w waszej znajomości, może liczył na to że wejdziecie w jakiś nowy etap - Głupiec. Liczył że coś się zadzieje Dlaczego tłumaczy mi sie z tej propozycji Gwiazda, 3 monet, 8 mieczy --> 16 Wystraszył się ze się wycofasz ze znajomości. Myślę że mu się podobasz - Gwiazda, tylko nie wie jak to okazać i chciałby jakoś rozwinąć wasza znajomość ale ma opory - 3 den i 8 mieczy. Prawdopodobnie coś tam sobie w głowie nakładł i się zablokował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi