miistakke Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Czy tęskni za mną? odp 9buław tło 6denarów, pustelnik,paź mieczy nie, raczej czuje się samotny po prostu Czy myślał o mnie w ciągu ostatnich dwóch dni? odp 10buław tło 9mieczy,8mieczy,królowa denarów odpowiedz by mi powiedziala, ze nie, a tlo, ze tak i bolą go te myśli... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Grudnia 2012 Maestro Napisano 22 Grudnia 2012 Czy tęskni za mną? odp 9buław tło 6denarów, pustelnik,paź mieczy raczej się dystansuje, tło mówi,ze on ma jakieś problemy,być moze finansowe (spłaty, długi) i na tym się koncentruje i tym zajmuje,tym bardziej,ze jest sam z tym problemem Czy myślał o mnie w ciągu ostatnich dwóch dni? odp 10buław tło 9mieczy,8mieczy,królowa denarów wydaje mi się,że mógł mieć nawet natłok myśli,o czym informuje tło, on ma problemy poważne, dlatego ogranicza,czy ograniczył kontakt z Tobą.. 1 Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 powiedziałabym tak jak INez, że nie czuł, nie tęsknił, nie rozmyślał, bo ma problemy na głowie i widać też to w drugim pytaniu po kartach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi