Veroniczka Napisano 22 Grudnia 2012 Napisano 22 Grudnia 2012 Czemu on się do mnie nie odzywa? Król Pucharów - Król Denarów - 3 Miecze ---> Siła Nie wiem o co mu chodzi.. Normalnie nie wiem, ja mu nic nie zrobiłam Jak coś.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 albo pił z kolegą, albo próbuje uciec bo chyba sie za mocno angazuje ............. niektorzy tak maja Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 musi cośsobie przemyśleć, dlatego się odciął. Monetowy bardzo dużooo myśli. Jest i drugi wariant, że poczuł się zagrożony istnieniem jakiegoś innego pana i go to zabolało, moim zdaniem powinnaś się odezwać i zapytać Cytuj
Veroniczka Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 WERYFIKACJA: Wrócił do swojej byłej, dlatego się tak nie miło zachował w stosunku do mnie.. zero odzewu, brak wyjaśnienia.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi