Gość sheina Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Czy tęskni ? as buław, sąd, świat nie wiem może.. a może zajmuje się czymś innym. czemu tęskni? księżyc( non stop mi na niego wychodzi), śmierć, 7 denarów jeżeli się do mnie odezwie to czemu? 4 denary,9 buław, 10 denarów nie wiem bo mu się w domu będzie nudzić ;] co w tej chwili o mnie myśli? 6 denarów, 5 denarów, król buław teraz to się sobą zajmuje czym jest dla niego relacja ze mną? diabeł, dwa miecze, 6 kielichów ciężką relacją pełną wiecznych kłótni, a zarazem przyjaznych kontaktów przez kompa. Jak chcialby aby w przyszłosci nasza relacja wyglądała? 5 buław, 10 pucharów, rydwan ciągle to samo kłótnie i rozejście się,ale to chyba nei jego chcęci a tak byc musi :/ a jak będzie ta relacja wyglądała w przyszłości? rycerz mieczy,8 mieczy, 4 miecze beznadziejnie. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez sheina Cytuj
melyss Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 mnie się wydaje , że nie tęskni, nie myśli, jego myśli są w świecie... gdzie indziej. Nie widzę tu jakiegoś dalszego ciągu. A księżyc ci wychodzi bo to twoje iluzje... marzenia. Dalsze karty tylko to potwierdzają. Cytuj
Gość sheina Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 dzięki....czy ktos jeszcze sie wypowie? Cytuj
miistakke Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 myśli, wraca wspomnienoami, ale juz chyba nie teskni jezeli sie odezwie to dlatego, ze nie bedzie mial z kim dzielic swoich sukcesow i bedzie tym przyłoczony relacja z Tobą jest wspomnieniem i pociagasz go fizycznie w przyszlosci chcialby zebyscie byli rodzina ale w przyszlosci ni bedziecie miec kontaktu... Cytuj
nirva2991 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Czy tęskni ? as buław, sąd, świat ciężko to stwierdzić jeśli pytanie zaczyna się od "czy" czemu tęskni? księżyc( non stop mi na niego wychodzi), śmierć, 7 denarów bo coś się skończyło (mi takie same karty wypadały ) 7 denarów to dla mnie takie rozmyślanie nad tym co minęło jeżeli się do mnie odezwie to czemu? 4 denary,9 buław, 10 denarów nie widzę w tych kartach odzewu .jak na razie. co w tej chwili o mnie myśli? 6 denarów, 5 denarów, król buław teraz to się sobą zajmuje czym jest dla niego relacja ze mną? diabeł, dwa miecze, 6 kielichów wspomnieniem , ciepłym wspomnieniem . 2 miecze to internetowa relacja . diabeł czyli bardzo mocno się przyciągacie chociażby myślami Jak chcialby aby w przyszłosci nasza relacja wyglądała? 5 buław, 10 pucharów, rydwan w jego głowie to chciałby przyjaźni i się spotkać a jak będzie ta relacja wyglądała w przyszłości? rycerz mieczy,8 mieczy, 4 miecze kurde... same kłótnie ... 8 mieczy mi się często przy Tobie pojawia ... no ja nie widzę tej relacji ... Cytuj
kicia123 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 nie teskni, relacja z toba dla niego jest jakby przeszloscia, jednak chcialaby uczuiowej relacja z tobą. A jak bedzie wygladac przyszlosc- klapa, nic dobrego, odciecie i zawieszenie relacji Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Czy tęskni ? as buław, sąd, świat Pytanie niefortunnie zadanie, ale po tych tu kartach moznaby sadzic, ze nachodzi go jakas mysl, zamyka ja szybko i zajmuje sie swoimi sprawami. czemu tęskni? księżyc( non stop mi na niego wychodzi), śmierć, 7 denarów Tu Ksiezyc pokazuje, ze owszem, tesknil i myslal, ale w miedzyczasie stwierdzil, ze to nie ma sensu i zrezygnowal. jeżeli się do mnie odezwie to czemu? 4 denary,9 buław, 10 denarów Ja rowniez nie widze tu odezwu. On nadal bedzie stal z boku i sie przygladal. Zamknal pewna sprawe za soba. Dla niego to przeszlosc, a cokolwiek sie bedzie dzialo, bedzie obserwowal z dystansu, z boku. czym jest dla niego relacja ze mną? diabeł, dwa miecze, 6 kielichów Czyms, co teraz wspomina ze zloscia, tak sobie teraz pomyslalam. Wie, ze cos nie poszlo tak, jak on sobie tego zyczyl i to go wrecz zlosci. 2 Mieczy wskazuje, ze Wasza relacja byla netowa, ale i tez o podlozu czysto intelektualnym. Uznawal Ciebie za kogos, kto mu idealnie pasuje pod wzgledem intelektualnym. 6 Kielichow to wspomnienie juz przeszlosc. Milo bylo, ale sie skonczylo. Jak chcialby aby w przyszłosci nasza relacja wyglądała? 5 buław, 10 pucharów, rydwan Chcialby, zeby wrocily te czasy, gdy tak wesolo rozmawialiscie, zeby wrocilo dokladnie to, co bylo, ale wie, ze tak sie nie da. a jak będzie ta relacja wyglądała w przyszłości? rycerz mieczy,8 mieczy, 4 miecze Tu moga pojawiac sie jakies proby rozmow, ale... w 8 Mieczy widac za duze blokady. Ty, a byc moze i on czujesz (czujecie) sie za bardzo zranienie. Efektem bedzie ponowne odsuniecie sie od siebie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Czy tęskni ? as buław, sąd, świat - wydaje mi sie ze nei Pojechal w swiat, albo zyje w swoim i niestety jego mysli kraza wokol innych spraw.. czemu tęskni? księżyc( non stop mi na niego wychodzi), śmierć, 7 denarów Tesknil, ale przestal.. 4 denary,9 buław, 10 denarów co w tej chwili o mnie myśli? 6 denarów, 5 denarów, król buław Ze pewnie za nim tesknisz.. czym jest dla niego relacja ze mną? diabeł, dwa miecze, 6 kielichów Przywiazaniem, na pewno duzo emocji sie pojawialo w tej relacji, cielesnosc. ten diabbel kojarzy mi sie z toksycznym zwiazkiem/ Wyglada jakby musial cos zdecydowac. Czy znaliscie sie juz wczesniej? Jak chcialby aby w przyszłosci nasza relacja wyglądała? 5 buław, 10 pucharów, rydwan - moje pierwsze skojarzneie te odnowienie relacji O.o a jak będzie ta relacja wyglądała w przyszłości? rycerz mieczy,8 mieczy, 4 miecze - Po tych kartach mam wrazenie ze bedziecie udawac ze sie nie znacie. Edytowane 24 Grudnia 2012 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi