Skocz do zawartości

On.

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano (edytowane)

Czy tęskni ?

as buław, sąd, świat

nie wiem może.. a może zajmuje się czymś innym.

czemu tęskni?

księżyc( non stop mi na niego wychodzi), śmierć, 7 denarów

jeżeli się do mnie odezwie to czemu?

4 denary,9 buław, 10 denarów

nie wiem bo mu się w domu będzie nudzić ;]

co w tej chwili o mnie myśli?

6 denarów, 5 denarów, król buław

teraz to się sobą zajmuje

czym jest dla niego relacja ze mną?

diabeł, dwa miecze, 6 kielichów

ciężką relacją pełną wiecznych kłótni, a zarazem przyjaznych kontaktów przez kompa.

Jak chcialby aby w przyszłosci nasza relacja wyglądała?

5 buław, 10 pucharów, rydwan

ciągle to samo kłótnie i rozejście się,ale to chyba nei jego chcęci a tak byc musi :/

a jak będzie ta relacja wyglądała w przyszłości?

rycerz mieczy,8 mieczy, 4 miecze

beznadziejnie.

Edytowane przez sheina
Napisano

mnie się wydaje , że nie tęskni, nie myśli, jego myśli są w świecie... gdzie indziej. Nie widzę tu jakiegoś dalszego ciągu.

A księżyc ci wychodzi bo to twoje iluzje... marzenia. Dalsze karty tylko to potwierdzają.

Napisano

myśli, wraca wspomnienoami, ale juz chyba nie teskni

jezeli sie odezwie to dlatego, ze nie bedzie mial z kim dzielic swoich sukcesow i bedzie tym przyłoczony

relacja z Tobą jest wspomnieniem i pociagasz go fizycznie

w przyszlosci chcialby zebyscie byli rodzina

ale w przyszlosci ni bedziecie miec kontaktu...

Napisano

Czy tęskni ?

as buław, sąd, świat

ciężko to stwierdzić jeśli pytanie zaczyna się od "czy"

czemu tęskni?

bo coś się skończyło (mi takie same karty wypadały ) 7 denarów to dla mnie takie rozmyślanie nad tym co minęło

nie widzę w tych kartach odzewu .jak na razie.

teraz to się sobą zajmuje

wspomnieniem , ciepłym wspomnieniem . 2 miecze to internetowa relacja . diabeł czyli bardzo mocno się przyciągacie chociażby myślami

w jego głowie to chciałby przyjaźni i się spotkać

kurde... same kłótnie ... 8 mieczy mi się często przy Tobie pojawia ... no ja nie widzę tej relacji ...

Napisano

nie teskni, relacja z toba dla niego jest jakby przeszloscia, jednak chcialaby uczuiowej relacja z tobą.

A jak bedzie wygladac przyszlosc- klapa, nic dobrego, odciecie i zawieszenie relacji

Napisano

Czy tęskni ?

as buław, sąd, świat

Pytanie niefortunnie zadanie, ale po tych tu kartach moznaby sadzic, ze nachodzi go jakas mysl, zamyka ja szybko i zajmuje sie swoimi sprawami.

czemu tęskni?

Tu Ksiezyc pokazuje, ze owszem, tesknil i myslal, ale w miedzyczasie stwierdzil, ze to nie ma sensu i zrezygnowal.

Ja rowniez nie widze tu odezwu. On nadal bedzie stal z boku i sie przygladal. Zamknal pewna sprawe za soba. Dla niego to przeszlosc, a cokolwiek sie bedzie dzialo, bedzie obserwowal z dystansu, z boku.

Czyms, co teraz wspomina ze zloscia, tak sobie teraz pomyslalam. Wie, ze cos nie poszlo tak, jak on sobie tego zyczyl i to go wrecz zlosci. 2 Mieczy wskazuje, ze Wasza relacja byla netowa, ale i tez o podlozu czysto intelektualnym. Uznawal Ciebie za kogos, kto mu idealnie pasuje pod wzgledem intelektualnym. 6 Kielichow to wspomnienie juz przeszlosc. Milo bylo, ale sie skonczylo.

Chcialby, zeby wrocily te czasy, gdy tak wesolo rozmawialiscie, zeby wrocilo dokladnie to, co bylo, ale wie, ze tak sie nie da.

Tu moga pojawiac sie jakies proby rozmow, ale... w 8 Mieczy widac za duze blokady. Ty, a byc moze i on czujesz (czujecie) sie za bardzo zranienie. Efektem bedzie ponowne odsuniecie sie od siebie.

Napisano (edytowane)

Czy tęskni ?

as buław, sąd, świat - wydaje mi sie ze nei :( Pojechal w swiat, albo zyje w swoim i niestety jego mysli kraza wokol innych spraw..

czemu tęskni?

Tesknil, ale przestal..

Ze pewnie za nim tesknisz..

Przywiazaniem, na pewno duzo emocji sie pojawialo w tej relacji, cielesnosc. ten diabbel kojarzy mi sie z toksycznym zwiazkiem/ Wyglada jakby musial cos zdecydowac. Czy znaliscie sie juz wczesniej?

5 buław, 10 pucharów, rydwan - moje pierwsze skojarzneie te odnowienie relacji O.o

rycerz mieczy,8 mieczy, 4 miecze - Po tych kartach mam wrazenie ze bedziecie udawac ze sie nie znacie.

Edytowane przez JagodowaTruskawka