agaMAJ Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Tło : pan się uparł, żeby do mnie przyjechać i to z kumplem, wcześniej poinformował mnie, że ma dziewczynę. Tłumaczenia odnośnie kumpla były mgliste, ale nęka mnie tym pomysłem od dwóch dni Dlaczego X chce przyjechać do mnie z kumplem? Koło Fortuny--- Księżyć---Król Monet chciał odsunąć od siebie zagrożenie, że jakieś moje działania mu zaszkodzą Jak przebiegnie spotkanie? 4 puchary--- 3 puchary---Umiarkowanie --- 10 mieczy--- 9 pucharów -- Głupiec będzie drentwo ale później się rozkręci, sztywność sytuacji odejdzie w zapomnienie i będzie całkiem później już miło pomóżcie proszę, bo mam ochotę zabić X-a od razu , w progu domu!!! Edytowane 23 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
Madlen_88 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Dlaczego Pan X che przyjechać z kumplem? Ja tu mam dwie wersje: 1) Chce Cie zobaczyć, spotkać się, ale że ma dziewczynę, to chce się czuć bezpiecznie, chce żeby było czysto koleżeńsko, nie zrobić Ci żadnych złudnych nadziei, i sam czuć się fair wobec swojej dziewczyny, dlatego też zabiera "kolegę przyzwoitkę". lub 2) Chce pomóc losowi i zeswatać Cię z tym kolegą i taki jest cel spotkania, bo koledze się podobasz i żeby było mu łatwiej Pan X zainicjował to spotkanie. Która opcja bardziej prawdopodobna? Jak przebiegnie spotkanie? Na początku widać Twoją niechęć, ale te złe emocje Cię opuszczą, będziesz gościnna. Spotkanie jednak wydaje mi się być dość sztywne, monotonne. Będziesz miała mieszane uczucia. Poproszę o weryfikację 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 oczywiście zweryfikuje spotkanie może być monotonne, bo zgodziłam się tylko na to, żeby pana zobaczyć a następnie wybić go sobie z głowy raz na zawsze, Twoja pierwsza wersja dlaczego, pokrywa się w pełni z tym co X mi mówił Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 spojrzy jeszcze ktoś? zaczynam być nerwowa... Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 pan się uparł, żeby do mnie przyjechać i to z kumplem, wcześniej poinformował mnie, że ma dziewczynę. Tłumaczenia odnośnie kumpla były mgliste, ale nęka mnie tym pomysłem od dwóch dni Dlaczego X chce przyjechać do mnie z kumplem? Koło Fortuny--- Księżyć---Król Monet pod przykrywka kolegi tak jakby chcial cos ukryc- z pewnoscia nie powiedzial swojej dziewczynie, ze jedzie do innej- więc spokojna głowa o wyrzuty robione przez laskę Jak przebiegnie spotkanie? 4 puchary--- 3 puchary---Umiarkowanie --- 10 mieczy--- 9 pucharów -- Głupiec bedzie niezła zabawa, lody zostana przełamane i bedziesz zadowolona Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 no kumpel był ewidentnie przyzwoitką a spotkanie było bardziej sympatyczne niż sądziłam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi