GdzieTaIrlandia Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Marne to życie.. Nie pamiętam kiedy miałam takie smutne świeta.. Mąz znowu się wyprowadził,zostawił mnie w chorobie.. Mama przestała pić msc temu..moze tydzien jak jestem w pracy opiekuje się moja córką,ale ciagle na nia narzeka i mnie obraza-ze nie potrafię jej wychować,że taka matka ze mnie..Chodzi po moim domu,przeklina..nerwowa atmosfera..Łaske robiła,ze na wigilie przyjdzie..Wczoraj ostro sie spiełysmy i powiedziala,ze nie bedzie jej na wigili i mam przy córe radzić sobie sama. Nie raz mnie zostawiała w takiej sytuacji. Jestem na wykończeniu fizycznym i psychicznym.. Nie mam nikogo prócz córki która tez mi dokucza.. Musze wszystko zacząc układać w okół znowu i torować na samotne zycie bo maz który wrócił"na moment" wszystko mi zburzył.. Mam takiego mega doła.. Nie mam kart,z neta daje.. Jak spędze świeta-łacznie 7 kart-7 podsumowanie-po dwie na kazdy dzien. 24-KOCHANKOWIE,KAPLANka- Tu wygląda jakby swieta z mama? albo kapłanka nie chce ujawnić rąbka tajemnicy..W tej dzien tez do 15 pracuje,ale karty nie pokazały.. 25-6 denarów, 5 denarów-Tutaj widać spokój ,harmonie,ale tez moj jakiś zal,smutek,zubożenie uczuciowe.. 26-RYDWAN,WIEZA- Tutaj jakies działania które coś nie wątpliwe zburzą.. Może mąż przyjedzie po córkę żeby ją zabrać do siebie bo taka była pierwsza wersja gdy sie wyprowadzał,ze wezmie ja w 2 dzien swiat.. Podsumowanie-SŁOŃCE-Wszystko ma swoje promienie jak również cień..Zalezy od punktu widzenia,ustawienia,siły wiatru,punktu w którym sie znajdujemy.. Dołek:( PS> NA DOLE TAK JAK RADZILY DZIEWCZYNY POCIAGNELAM KARTY Z REALNEJ TALII. ROZKLAD WKLEJONY 4 POSTY PONIZEJ> Edytowane 23 Grudnia 2012 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Kartytakie sobie, pełno wnich twojego smutku... mam podobną sytuacje, więc rok rocznie robie to samo,kupuje sobie dobre winko x 3 oliwki i ulubioe serwy pleśniowe i się znieczulam. wkompie oglądam filmy... dobry sposób, żeby przeżyć takie sytuacje, trzeba nabrać do nich po prostu dystansu Cytuj
melyss Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 wiesz co ja nie wiem co ta karty z neta. A w ogóle jestem za dotykaniem kart, może masz choć taką zwykłą talię do gry. Z niej też można wróżyć. Wszystko ma swój sens. Co jest na górze musi spaść a to co na dole się wzniesie. Smutek nie jest wieczny a święta to w zasadzie normalny dzień. ale spróbujmy... Kochankowie to karta która pokazała że stoisz na rozdrożu na skrzyżowaniu i nie wiesz gdzie iść. NK czuwa nad tobą i radzi by robić tak jak czujesz. Twoja intuicja może ci pomóc. w ten dzień też tak będzie 24 no dzień w którym będziesz niezdecydowana, taka rozchwiana sama nie wiesz czego chcesz . Musisz podjąć jakąś decyzję, o swoim życiu, o tym co dalej. Czas przemyśleń. A wydaje ci się, że to wszystko co ci się przydarza to katastrofa. W ten dzień będziesz tak właśnie widzieć swój świat. A mama możo trochę dogadywać, matkować.... Może ten czas skłonić was do rozmowy, do analizowania wszystkiego. 25- smutno ci będzie, będzie ci brakowało miłości, ciepła, przytulenia. Trochę może przesadnie będziesz starała się nadrobić ten nastrój, taka przesadnie miła, uczynna. A w sercu zrezygnowana. Trochę poczujesz się wykorzystana. 26 - no jakaś awantura, kłótnia i to co budowałaś wczoraj / choć i tak mało tego / dziś śmiesznym się wyda że to nie ma sensu. Podsumowanie to to że święta w końcu się skończą wróci normalny czas pracy i zajęć a dla ciebie w obecnym stanie to wybawienie. pozdrawiam Cię ciepło . Cytuj
Madlen_88 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Może poproś kogoś o położenie dla Ciebie kart? Internet wydaje mi się że zabiera całą energię. Nie wierzę w karty internetowe. Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 GTI- z pewnoscia Wigilie spedzisz z kims- byc moze karty pokazuja prace a potem niestety samotnosc......... 25- tu widac, ze tyle ile wysiłku wlozysz w "zrobienie" tych swiat- tak bedzie... wiadomo, że cudów tworzyc sie nie chce w takiej sytuacji... 26- byc moze bedzie tak jak twoj maz zapowiedzial- wezmie mała- ale spotkanie z nim znów zburzy twoj "spokój" w podsumie Śłoce mowi, że choc teraz plai i piecze- bedzie dobrze, tylko na wszystko potrzeba czasu ...... glowa do gory GTI - nie daj sie- nie swieta sa najwazniejsze a Twoj spokoj psychiczny Cytuj
Madlen_88 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Wiem, że jestem trochę życiowym lekkoduchem, ale wydaje mi się, że należy odejść od tego, co Ci nie służy. Napisałabym list do mamy i do męża. Życzliwe, ale wyrażające Twoje żale i uczucia. Męża dodatkowo bym kopnęła w tyłek i wniosła o alimenty na córkę. Nie wiem ile córka ma lat, ale jeśli jest już dziewczynką która rozumie, to nie ukrywałabym przed nią, że jest Ci ciężko i liczysz na jej wsparcie, że macie tylko siebie i musicie sobie pomagać i wspierać się, żeby przetrwać. Nie w złości, złość i krzyk wywołuje postawę obronną. Ona Cię na pewno kocha mimo, że Ci dokucza, dokucza bo nie rozumie, nie jest świadoma jakie zło Ci wyrządza w przeciwieństwie do mamy i męża. Spróbuj być jej przyjaciółką i również nie kryj przed nią swoich uczuć. Zacznij wszystko od początku. Wiem, że zależy Ci na mamie, ale nie zmusisz człowieka do niczego, może sama zrozumie. Możliwe że moje słowa są śmieszne i wogóle nie rozumiem Twojej sytuacji bo nie mam takich problemów, ale starałam się zrozumieć. Mimo wszystko uważam, że bycie lekkoduchem to idealna wyjściowa postawa do tego, aby przyciągać do siebie to, czego się chce. Kiedy jesteś zestresowany, przyciągasz więcej sytuacji, które spowodują, że będziesz zaniepokojony. To tak pozatarotowo powodzenia i wesołych świąt mimo wszystko. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 Dziewczyn karty z neta bo rano ciągnełam w pracy.. Mąż mnie rozczarował ,jego zachowanie znowu boli.. Po takim czasie nic nie czułam..po co było mi wracanie do niego.. on jest taki fałszywy..znowu sie dałam nabrać ..i czuje sie bardzo wykorzystana,bardzo zmanipulowana.. Teraz Wyciągam Karty ręcznie z mojej tali w domu-jeśli byscie mogły bardzo proszę o zerkniecie:( 24-As kielichów, 6 mieczy,Paż Mieczy- Uczucie..pozostawie za sobą..postawie na zimną logike.. 25-GŁUPIEC,WISIELEC,Królowa Buław -Chyba nie bede chciala działać jak dziecko,robic cokolwiek(GLUPIEC) podejmować decyzji..zawiesze sie..i bede w tym trwała... Widze w głupcu tez dziecko(moja córkę) w wisielscu zawieszony czas(czyli razem bedziemy go spedzać a w buławowej to ja.. 26-As Mieczy,SLONCE,Królowa Kielichów-Z buławowej zamienie sie w kielichowa? nie ma konkretnej osoby w stosunku do kogo..czyzbym tutaj czynila jakies kroki w stosunku do kogos?? nie wiem jak to odebrac.. PODSUMOWANIE-KOCHANKOWIE,4 kielichy, 9 denarów-Podejmować decyzje w zgodzie z uczuciiami, przede wszystkim tym co intuicja tez dyktuje..nie robic nic nie przemyslanego i na chybcika..Przemyslec powoli...??? Co mnie w świeta zaskoczy i ucieszy?-As denarów, 6 buław, 8 denarów- no a tutaj to juz totalnie nie wiem.. 24 idę do pracy,ale po kartach z dnia 24 nie wyglada wysmienicie . Cos zwiazane z praca wiec nie wiem.. Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za interp.. Dzisiaj bylam na zakupach,ledwo wiozlam ten wozek..zmeczona..w domu nic nie posprzatane..rano o 6 mam byc jutrodo 15 stej w pracy...córka jedzie ze mną..Mama jednak przyjdzie na wigilie..To dobrze.. Maddlen mam zasądzone alimenty od 1,5 roku. Próbowałam skleić to,ale on to krótkodystansowiec.. Jak on to ujął woli wolnosc i finanse. To upokarzające po prostu.. Cytuj
Madlen_88 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Maddlen mam zasądzone alimenty od 1,5 roku. Próbowałam skleić to,ale on to krótkodystansowiec.. Jak on to ujął woli wolnosc i finanse. To upokarzające po prostu.. To jak to wiesz, to podnieś głowę do góry i idź do przodu bez niego. Wiesz że zrobiłaś wszystko żeby ratować rodzinę, nie możesz sobie tego zarzucić. Dzięki tej sytuacji dowiedziałaś się jaki jest i teraz mając tą świadomość masz możliwość nie popełnienia drugi raz tego samego błędu. Nic nie dzieje się bez przyczyny, skoro to się wydarzyło to było potrzebne, Ty jesteś o to doświadczenie mądrzejsza Na pewno spotkasz na swojej drodze bardziej wartościowego faceta Tyyyyle miałabym do napisania na ten temat, ale nie znam dobrze sprawy, nie chcę nikogo oceniać i nie wiem na ile sobie mogę pozwolić więc w tym miejscu skończę Pozdrawiam i powodzenia Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 Zerknie ktoś na ten rozkład powyzej? Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Dziewczyn karty z neta bo rano ciągnełam w pracy.. Mąż mnie rozczarował ,jego zachowanie znowu boli.. Po takim czasie nic nie czułam..po co było mi wracanie do niego.. on jest taki fałszywy..znowu sie dałam nabrać ..i czuje sie bardzo wykorzystana,bardzo zmanipulowana..Teraz Wyciągam Karty ręcznie z mojej tali w domu-jeśli byscie mogły bardzo proszę o zerkniecie:( 24-As kielichów, 6 mieczy,Paż Mieczy- Uczucie..pozostawie za sobą..postawie na zimną logike.. 25-GŁUPIEC,WISIELEC,Królowa Buław -Chyba nie bede chciala działać jak dziecko,robic cokolwiek(GLUPIEC) podejmować decyzji..zawiesze sie..i bede w tym trwała... Widze w głupcu tez dziecko(moja córkę) w wisielscu zawieszony czas(czyli razem bedziemy go spedzać a w buławowej to ja.. 26-As Mieczy,SLONCE,Królowa Kielichów-Z buławowej zamienie sie w kielichowa? nie ma konkretnej osoby w stosunku do kogo..czyzbym tutaj czynila jakies kroki w stosunku do kogos?? nie wiem jak to odebrac.. PODSUMOWANIE-KOCHANKOWIE,4 kielichy, 9 denarów-Podejmować decyzje w zgodzie z uczuciiami, przede wszystkim tym co intuicja tez dyktuje..nie robic nic nie przemyslanego i na chybcika..Przemyslec powoli...??? Co mnie w świeta zaskoczy i ucieszy?-As denarów, 6 buław, 8 denarów- no a tutaj to juz totalnie nie wiem.. 24 idę do pracy,ale po kartach z dnia 24 nie wyglada wysmienicie . Cos zwiazane z praca wiec nie wiem.. Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za interp.. Dzisiaj bylam na zakupach,ledwo wiozlam ten wozek..zmeczona..w domu nic nie posprzatane..rano o 6 mam byc jutrodo 15 stej w pracy...córka jedzie ze mną..Mama jednak przyjdzie na wigilie..To dobrze.. Maddlen mam zasądzone alimenty od 1,5 roku. Próbowałam skleić to,ale on to krótkodystansowiec.. Jak on to ujął woli wolnosc i finanse. To upokarzające po prostu.. GTI- głowa do góry- ja pamietam Twoj rozkład robiony bodajże w pazdzierniku- wlasnie na relacje z męzem (on ci w rycku mieczy wychodził jesli dobrze pamietam)- tam wyszło czarno na białym- cała ta sytuacja, ktora teraz miala miejsce. Dostałas bolesna lekcję- ale wyciągnij z niej wnioski... nie daj wiecej soba manipulowac, nie wierz oszustom............. W odpowiedzi na karty- byc moze w swieta wszystko przemyslisz i dostrzeżesz w całej tej absurdalnej sytuacji szansę dla siebie na nowe życie- takie ułożone przez Ciebie.....potwierdzają to karty "Co mnie w świeta zaskoczy i ucieszy?-As denarów, 6 buław, 8 denarów-". Powodzenia i Zdrowych, Spokojnych Świąt . Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 Dziekuję rogi ja bardziej to jakoś odebrałam "pod" pracę strikte.. Własciwie to niczego sie nie spodziewam.. I masz racje..W rozkładzie była sielanka--tak jak tez zobaczyła iridios- a pote zryw..wyjechał.. Obydwie pisałyscie o tym.. Chciał wrócic,ale co mi z proszenia telefonicznego i ciągłych powtórek sytuacji. Przykro mi cholernie.. Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Dziekuję rogi ja bardziej to jakoś odebrałam "pod" pracę strikte.. Własciwie to niczego sie nie spodziewam..I masz racje..W rozkładzie była sielanka--tak jak tez zobaczyła iridios- a pote zryw..wyjechał.. Obydwie pisałyscie o tym.. Chciał wrócic,ale co mi z proszenia telefonicznego i ciągłych powtórek sytuacji. Przykro mi cholernie.. wiem :* trzymaj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi