pretoria Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Karty dla koleżanki... Do weryfikacji, jedne wcześniej, drugie później Jak nie będzie Wam się chciało na wszystkie, to wybierzcie, te które nie do końca udało mi sie dobrze zinterpretować Z góry dziękuję :* 1. Jak potoczy się jej życie uczuciowe w ciągu roku? koło fortuny, rycerz buław, słońce, 7mieczy, as buław Nastąpią jakieś niespodziewane zmiany, nowy etap, pojawi sie dynamiczny, zdecydowany meżczyzna. Słońce to też karta beztroskiego początku po kryzysie (czyżby jej eks się znów zjawił?), a asek buław to też karta płodności 2. Czy jej syn będzie zdrowy? rycerz mieczy, 9denarów, śmierć, 5denarów Myślę, że będzie ok, ale chyba mogą być jakieś problemy zdrowotne. 3. Czy w ciągu 2 lat wyprowadzi się z domu?rycerz mieczy, diabeł, rycerz denarów, as mieczy Wydaje mi się, że będzie taka możliwośc, ale czy do tego dojdzie... 4. Czy skończy szkołę? 3denarów, 8pucharów, król denarów Tak. 5. Czy znajdzie pracę? wisielec, księżyc, 7pucharów, 3buław Wisielec wskazuje, że teraz jest 'zawieszona'. Później znajdzie pracę (może po odchowaniu małego). 6. Czy jej eks będzie chciał utrzymywać kontakt z synem? słońce, as denarów, giermek pucharów Tak. 7. Czy jej mama jest zdrowa? (podejrzewali raka macicy - wyniki odbierze dopiero po świętach) 10denarów, 10pucharów, kochankowie, dociągnęłam 5 mieczy Myślę, że tak. 8. Czy będzie miała jeszcze dzieci? diabeł, 10buław, 6pucharów, 8buław A tutaj nie mam pojęcia. Ale stawiam, że tak, tylko, że nie nastapi to tak szybko. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez pretoria Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Karty dla koleżanki... Do weryfikacji, jedne wcześniej, drugie później Jak nie będzie Wam się chciało na wszystkie, to wybierzcie, te które nie do końca udało mi sie dobrze zinterpretować Z góry dziękuję :* 1. Jak potoczy się jej życie uczuciowe w ciągu roku? koło fortuny, rycerz buław, słońce, 7mieczy, as buław pojawi sie jakis błyskotliwy flirciarz 2. Czy jej syn będzie zdrowy? rycerz mieczy, 9denarów, śmierć, 5denarów tu nie wiem 3. Czy w ciągu 2 lat wyprowadzi się z domu?rycerz mieczy, diabeł, rycerz denarów, as mieczy mysle, że tak r. mieczy- nagla decyzja- diabeł -pod wpływem nerwow/spiecia/klłotni, r. denarow- konsekwencja w działaniu- as mieczy- wolnosc 4. Czy skończy szkołę? 3denarów, 8pucharów, król denarów hm... no niby tak ale nie weim czy nie bedzie musiała czegos powtarzac- w sensie nadrabiac ..... 5. Czy znajdzie pracę? wisielec, księżyc, 7pucharów, 3buław znajdzie- mam wrazenie, że taka w której bedzie sie realizowac 6. Czy jej eks będzie chciał utrzymywać kontakt z synem? słońce, as denarów, giermek pucharów oczywiscie, że tak 7. Czy jej mama jest zdrowa? (podejrzewali raka macicy - wyniki odbierze dopiero po świętach) 10denarów, 10pucharów, kochankowie, dociągnęłam 5 mieczy nie wiem ale kochanki to choroby kobiece- 10 denarow moze sugerowac zgrubienia- ale ja sie nie znam-warto poczekac na wyniki 8. Czy będzie miała jeszcze dzieci? diabeł, 10buław, 6pucharów, 8buław na razie nie- diabel z 10 buławami- to ciezka sytuacja w tych 8 buławach to ja widze dzialania zeby z tego wszystkiego wyjsc obronna reka i nie widze staran o dziecko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi