Skocz do zawartości

Proszę o pomoc ;) weryfikacja

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Karty dla koleżanki... Do weryfikacji, jedne wcześniej, drugie później ;) Jak nie będzie Wam się chciało na wszystkie, to wybierzcie, te które nie do końca udało mi sie dobrze zinterpretować :P

Z góry dziękuję :*

1. Jak potoczy się jej życie uczuciowe w ciągu roku? koło fortuny, rycerz buław, słońce, 7mieczy, as buław

Nastąpią jakieś niespodziewane zmiany, nowy etap, pojawi sie dynamiczny, zdecydowany meżczyzna. Słońce to też karta beztroskiego początku po kryzysie (czyżby jej eks się znów zjawił?), a asek buław to też karta płodności :P

2. Czy jej syn będzie zdrowy? rycerz mieczy, 9denarów, śmierć, 5denarów

Myślę, że będzie ok, ale chyba mogą być jakieś problemy zdrowotne.

3. Czy w ciągu 2 lat wyprowadzi się z domu?rycerz mieczy, diabeł, rycerz denarów, as mieczy

Wydaje mi się, że będzie taka możliwośc, ale czy do tego dojdzie...

4. Czy skończy szkołę? 3denarów, 8pucharów, król denarów

Tak.

5. Czy znajdzie pracę? wisielec, księżyc, 7pucharów, 3buław

Wisielec wskazuje, że teraz jest 'zawieszona'. Później znajdzie pracę (może po odchowaniu małego).

6. Czy jej eks będzie chciał utrzymywać kontakt z synem? słońce, as denarów, giermek pucharów

Tak.

7. Czy jej mama jest zdrowa? (podejrzewali raka macicy - wyniki odbierze dopiero po świętach) 10denarów, 10pucharów, kochankowie, dociągnęłam 5 mieczy

Myślę, że tak.

8. Czy będzie miała jeszcze dzieci? diabeł, 10buław, 6pucharów, 8buław

A tutaj nie mam pojęcia. Ale stawiam, że tak, tylko, że nie nastapi to tak szybko.

Edytowane przez pretoria
Gość gość5
Napisano

Karty dla koleżanki... Do weryfikacji, jedne wcześniej, drugie później ;) Jak nie będzie Wam się chciało na wszystkie, to wybierzcie, te które nie do końca udało mi sie dobrze zinterpretować :P

Z góry dziękuję :*

1. Jak potoczy się jej życie uczuciowe w ciągu roku? koło fortuny, rycerz buław, słońce, 7mieczy, as buław

pojawi sie jakis błyskotliwy flirciarz

2. Czy jej syn będzie zdrowy? rycerz mieczy, 9denarów, śmierć, 5denarów

tu nie wiem

3. Czy w ciągu 2 lat wyprowadzi się z domu?rycerz mieczy, diabeł, rycerz denarów, as mieczy

mysle, że tak r. mieczy- nagla decyzja- diabeł -pod wpływem nerwow/spiecia/klłotni, r. denarow- konsekwencja w działaniu- as mieczy- wolnosc

4. Czy skończy szkołę? 3denarów, 8pucharów, król denarów

hm... no niby tak ale nie weim czy nie bedzie musiała czegos powtarzac- w sensie nadrabiac .....

5. Czy znajdzie pracę? wisielec, księżyc, 7pucharów, 3buław

znajdzie- mam wrazenie, że taka w której bedzie sie realizowac

6. Czy jej eks będzie chciał utrzymywać kontakt z synem? słońce, as denarów, giermek pucharów

oczywiscie, że tak

7. Czy jej mama jest zdrowa? (podejrzewali raka macicy - wyniki odbierze dopiero po świętach) 10denarów, 10pucharów, kochankowie, dociągnęłam 5 mieczy

nie wiem ale kochanki to choroby kobiece- 10 denarow moze sugerowac zgrubienia- ale ja sie nie znam-warto poczekac na wyniki

8. Czy będzie miała jeszcze dzieci? diabeł, 10buław, 6pucharów, 8buław

na razie nie- diabel z 10 buławami- to ciezka sytuacja w tych 8 buławach to ja widze dzialania zeby z tego wszystkiego wyjsc obronna reka i nie widze staran o dziecko