miistakke Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 chronologicznie, pytanie jak w tytule KRÓLOWA DENARÓW-AS BUŁAW-5BUŁAW (KAPŁANKA) --------------słońce--------------kochankowie--------rydwan--------- -------------------------cesarzowa-----------------śmierć------------------ --------------------------------------wieża------------------------------------ ponieważ nie chce utrzymywać kontaktu z kobietą z przeszłości? znaczy ze mną? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 moim zdaniem po prostu nie chce... to co było już nigdy nie wróci... Cytuj
LasMeninas Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Bo wzbudziło by to niepotzrebną akcję między Wami, boi się ruchu i aktywności z Twojej strony.... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Wydaje mi sie, jakby chcial sie odciac od przeszlosci..Nie wchodzic w nia juz.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Grudnia 2012 Maestro Napisano 23 Grudnia 2012 A prosiłaś go o to? Ja mam wrazenie, że on Ci ten nr da,karty mówią, że on o Tobie myśli i jak poczuje impuls, to sam się z tego swojego nowego nr tel.skontaktuje:) Cytuj
nirva2991 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 mi się wydaje tak jak napisała Inez , nie dał , ponieważ sam się skontaktuje w tym rydwanie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Grudnia 2012 Maestro Napisano 24 Grudnia 2012 Ja tylko się wtrącę, przed tygodniem postawiłam karty z zapytaniem dlaczego on się do mnie nie odzywa? Wyszły : Królowa Pucharów Rycek Buław i Głupiec -myslę sobie ho ho, na pewno o mnie myśli i niebawem się odezwie... Nie myliłam się, za jakieś trzy godziny zadzwonił i powiedział, że myśli o mnie mocno;))) Twoje karty mają podobną wymowę do moich, czasem my tylko źle je interpretujemy, bo koleżanka widząc moje powiedziała, że to ja się martwię, a jemu wszystko zwisa;)Co okazało się bzdurą Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Ciekawe, napisz weryfikacje za jakis miesiac albo szybciej (czego zycze z calego serca!! Cytuj
bridaa Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 nie dał, bo jest inna kobieta która byłaby zazdrosna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi