Skocz do zawartości

dlaczego nie podał mi swojego nowego nr?

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chronologicznie, pytanie jak w tytule

KRÓLOWA DENARÓW-AS BUŁAW-5BUŁAW (KAPŁANKA)

--------------słońce--------------kochankowie--------rydwan---------

-------------------------cesarzowa-----------------śmierć------------------

--------------------------------------wieża------------------------------------ ponieważ nie chce utrzymywać kontaktu z kobietą z przeszłości? znaczy ze mną?

Gość Iwka78
Napisano

moim zdaniem po prostu nie chce...

to co było już nigdy nie wróci...

Napisano

Bo wzbudziło by to niepotzrebną akcję między Wami, boi się ruchu i aktywności z Twojej strony....

Napisano

Wydaje mi sie, jakby chcial sie odciac od przeszlosci..Nie wchodzic w nia juz..

• Maestro
Napisano

A prosiłaś go o to? Ja mam wrazenie, że on Ci ten nr da,karty mówią, że on o Tobie myśli i jak poczuje impuls, to sam się z tego swojego nowego nr tel.skontaktuje:)

Napisano

mi się wydaje tak jak napisała Inez , nie dał , ponieważ sam się skontaktuje w tym rydwanie.

• Maestro
Napisano

Ja tylko się wtrącę, przed tygodniem postawiłam karty z zapytaniem dlaczego on się do mnie nie odzywa? Wyszły : Królowa Pucharów Rycek Buław i Głupiec -myslę sobie ho ho, na pewno o mnie myśli i niebawem się odezwie... Nie myliłam się, za jakieś trzy godziny zadzwonił i powiedział, że myśli o mnie mocno;))) Twoje karty mają podobną wymowę do moich, czasem my tylko źle je interpretujemy, bo koleżanka widząc moje powiedziała, że to ja się martwię, a jemu wszystko zwisa;)Co okazało się bzdurą:)

Napisano

Ciekawe, napisz weryfikacje za jakis miesiac albo szybciej (czego zycze z calego serca!!:)