Katy01 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Witajcie. Zadałam kartom pytanie, o jego uczucia względem mnie obecnie i w nowym roku. Na koniec postanowiłam dopytać o oczekiwania względem mnie. Z powodów służbowych musiał wyjechać do Niemiec i dawno się nie widzieliśmy. Potem będzie musiał znowu wrócić. Uczucia względem mnie obecnie: VI Buław, VII denarów, Królowa Denarów - Czeka na przyjazd do Polski i żeby się ze mną spotkać. Widzi mnie jako swoją Królową denarów. W nowym roku: II kielichy, Król mieczy, Księżyc - Zacieśnienie relacji, bedzie widział mnie jako partnerkę, może nawet pojawią mu się marzenia o sformalizowaniu związku.. Jego oczekiwania względem mnie: Zmartwychwstanie, Pustelnik, Paź kielichów - Chciałby, żeby to dalej trwało i żebyśmy mogli się znowu zobaczyć. Bedzię wyczekiwał kolejnej okazji do spotkania.. A może i nawet oferta małżeństwa sie pojawi... Co o tym myślicie? Edit: Obecnie miedzy nami jest bardzo dobrze. Mamy razem spedzić wigliię bo przyjedzie do kraju. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Katy01 Cytuj
Madlen_88 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Musisz najpierw napisać własną interpretację kart, dopiero potem my możemy pomóc. Taki jest regulamin przeczytaj. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Uczucia względem mnie obecnie: VI Buław, VII denarów, Królowa Denarów - Myśli o czyms, co wiąże się z wykazaniem odwagą i determinacją. Moje pierwsze skojarzenie to propozycja malzenstwa wlasnie na ta wigilię Na pewno myśli o Tobie, i wyczekuje tego spotkania. Odnosze wrazenie ze jestes dla niego wyjatkowa i czekał na Ciebie cale swoje zycie. Bardzo Cie ceni i jestes jego 'denarem' W nowym roku: II kielichy, Król mieczy, Księżyc - Mysle ze milosc bedzie dalej kwitnac, bedzie czesto o Tobie myslal i snul marzycielskie plany. Jego oczekiwania względem mnie: Zmartwychwstanie, Pustelnik, Paź kielichów - Jak zawsze pustelnik kojarz mi sie z samotnoscia, to teraz na mysl przychodzi mi wypatrywanie Ciebie i oczekiwanie na to az bedziecie mogli sie znow spotkac. Odnosze wrazenie, ze wasz zwiazek wkroczy na nowy poziom, co widze w Sądzie ostatecznym. Moze oczekuje, ze przyjmiesz jego porpozycje? Paź kielichów mi mowi, ze ma nadzieje na kontynuację zwiazku Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Nie moge edytowac posta, jakis blad mam. Tak sobie potem pomyslalam, to ile w ogole sie znacie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Katy01 czy to relacja świeża, ze stażem? Cytuj
Katy01 Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 Dziekuję JagodowaTruskawko Daffne : Mozna przyjąć, że jest to świeża relacja.. chociaż swoje już mamy za sobą.. Cytuj
Madlen_88 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Co czuje obecnie: ma ochotę spędzić z Tobą te święta, spotkać się Tobą, cieszy się że przyjeżdża i że Cię zobaczy, natomiast wydaje mi się że jest to bardziej zauroczenie, niż miłość na ten moment. Sama nie wiem jak odbierać królową denarów.. jaki jesteś znak zodiaku? Sprawdzimy czy to faktycznie TY. Uczucia w nowym roku: Pojawią się bardzo ciepłe uczucia, początek miłości, ale tutaj również jakaś stanowczość (myślę że będzie nadal zagranicą) przez co wszystko będzie na razie nierealne, będzie marzeniem. Jego oczekiwania: Sama nie wiem. Czuję te karty tak, że dopóki on będzie zagranicą (w sumie masz świat), liczy na to, że będziesz sama i będziesz na niego czekać. Cytuj
Katy01 Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 jaki jesteś znak zodiaku? Sprawdzimy czy to faktycznie TY. Dziękuję Madlen_88 za interpretację Jestem rybą. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Madlen Jak Ty sprawdzasz czy karta pasuje do znaku zodiaku? Sprawdzasz czas tarotowy, czy skupiasz sie na opisie karty? Bo z tego co wiem, denary okreslają zimę . Cytuj
Madlen_88 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Madlen Jak Ty sprawdzasz czy karta pasuje do znaku zodiaku? Sprawdzasz czas tarotowy, czy skupiasz sie na opisie karty? Bo z tego co wiem, denary okreslają zimę . Oto moja rozpiska Paź,Rycerz,Królowa i Król Buław to trygon ognisty(baran,lew,strzelec) Paź,Rycerz,Królowa i Król Kielichów to trygon wodny(ryby,rak,skorpion) Paź,Rycerz,Królowa i Król Mieczy to trygon powietrza (bliźnięta, waga, wodnik) Paź,Rycerz,Królowa i Król Monet to trygon ziemi(byk,panna,koziorożec) Cytuj
Katy01 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Dziękuję Madlen_88 za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi