Skocz do zawartości

co czuje do mnie Y

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co czuje do mnie Y :

10 kiel , 8 denarów , 2 buław

są bardzo ciepłe uczucia , chce pracować nad tym kontaktem , chce go utrzymywać.

jak się potoczy relacja :

król denarów , król buław, księżyc , rycerz kiel , sąd.

o jej .nie mam pojęcia .

Napisano (edytowane)

co czuje do mnie Y :

Jest mu z Toba dobrze, sa uczucia, widac ze chce nad tym pracowac, ale tez zastanawia sie ... nad czym sie zastanawia to pewnie czy warto wchodzic w ta relacje dalej, czy ja poglebiac..:>

król denarów , król buław, księżyc , rycerz kiel , sąd -> kapłan Chce troszczyc się o Ciebie, ale chce zbey to bylo obustronne. Chce Cie chronic i dbac o Ciebie Chce abyscie darzyli sie zaufaniem i ucziciem ;> ksiezyc a potem zmartwychwstanie kojarzy mi sie ze snuciem planow, marzcielskich ,oderwanych od ziemi a potem zrealizowanie ich :)

EDIT. Sprawdzilam podsume co do Ciebie czuje i wyszedl mi księżyc. Hmm, czy to nie sa Twoje pragnienia jakies bys chciala aby byly wzgledem CIebie? ?

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Napisano

Ma dla ciebie wiele ciepłych uczuć, chce budować tą relację i zmienić ją w coś trwałego. przyszłość to też coś ciepłego, opartego na solidnych podstawach

• Maestro
Napisano

On ma do Ciebie wiele uczuć,czuje się przy Tobie dobrze, ale jeszcze nie wie co dalej...

Będzie Ciebie zapraszał, kontaktował się, będzie romans, ale taki w ukryciu;) Normalnie jakbym swoje karty widziała:)

Gość gość5
Napisano

co czuje do mnie Y :

bardzo dobrze czuje sie w twoim towarzystwie

o... :) pan sie chyba zaangazuje i to dosc powaznie

Napisano

Co czuje. W 10 Kielichach dochodzi sie do etapu relacji, gdzie albo woz albo przewoz. I on to widzi, ze jestescie na tzw. "progu". Wiec w tych 8 Monetach widac jego checi do pchania tej relacji do przodu. Widac tez jego konkretne wyobrazenia i oczekiwania. On ma swoje cele wobec Ciebie i Waszej relacji i teraz patrzy po prostu, czy mu do tego pasujesz jak ulal: jedna Bulawa do drugiej, zeby stworzyc piekny tandem. ;) Suma HB Sad i Kaplanka. Nie mysl o tym za duzo. Sprawy ida swoim wlasnym torem. Jezeli masz dzialac to tak, jak nakazuje Ci to Twoja intuicja, ale ogolnie nie boj zaby...

Jak sie potoczy relacja.

Jako ze pan ma konkretne wyobrazenia, to bedzie darzyl do ich realizacji. Krol Monet nie ma, ze cos niemozliwe, idzie jak czolg, przy czym zapal w tym Bulawowym, w koncu on tu rzadzi. Na poczatku moze byc jakies macanie gruntu, moga byc tez spotkania takie w ukryciu. Ale ogolnie widac, ze bedzie sie staral, zabiegal o Ciebie, bedzie fajnie. Podsum HB to XI Pasja i II Kaplanka. Nie boj sie okazac, ze Ci na panu zalezy. To na pewno Ci nie zaszkodzi a nawet pomoze Waszej relacji. Ufaj swojej intuicji. Ale i pokaz czasem pazura. ;)

Napisano
co czuje do mnie Y :

Myślę, że widzi z Toba opcje na związek i szczęśliwą relację bardzo chce na to pracować i wyciąga do Ciebie rękę abys chwyciła tą opcję bo dalej chce isc z Toba

Może tutaj ktoś jeszcze sie wkraść. Pan będzie trochę opiszały w działaniach jakby zadwolony z tego co jest i albo sie przebudzi nagle i zacznie bardzi aktywnie działać w Twoją stronę albo to ten inszy Pan :P i wtedy Księżyc mówi o tym, że on sie przestraszy zmaci się miedzy Wami i on uderzy znów do Ciebie w rycku kieli a wasza relacja odżyje...

• Lubię to! 1