agaMAJ Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Królowa buław --- 8buław--- kapłanka --> podsum HB Koło i Mag Ewidentnie mu się podobam, coś mu tam chodzi po głowie, Kapłanka na zamknięciu to kobieta, która skrzywdziła, ale stara się naprawić relacje ( że niby co ja mu zrobiłam?) jak to wpłynie na naszą relację w przyszłości? 6 buław--- 3 puchary--- królowa buław-->podsum HB Eremita Coś tam będzie się działo, ale w podsumie Eremita to pewnie i tak będę sama no i ciekawość Co o mnie sądzi kolega X-a? Rydwan--10 pucharów-- 10 Monet --> podsum Eremita no coś tam w nim poruszyłam ale wie, że nici z tego, więc w podsumie w tym Eremicie się wycofuje Edytowane 23 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
nirva2991 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 moim zdaniem tak , że zobaczył w Tobie dobry materiał na żonę/partnerkę . będzie proponował dużo spotkań i Cię uwodził. ale możesz się zamknąć na niego. też moim zdaniem kolega widzi w Tobie dobry materiał na partnerkę , ciepła , rodzinna stabilizowana . no ale nic z tego 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Wg niego Wasza relacja nabrala wreszcie konkretnych barw. Zblizyliscie sie do siebie oto widzi dla siebie mozliwosc konkretnego dzialania. Wie, ze teraz moze sie odpowiednio wykazac. Relacja bedzie sie ladnie rozkrecac, przy czym widac, ze duzo bedzie zalezalo a moze tez bedzie inicjowane przez Ciebie. Dlatego tez, poniewaz w tej Bulawowej widac, ze masz zdanie decydujace, lub bedziesz miala, podsum ladnie sie komponuje. Wazne, zeby Twoje dzialania byly przemyslane, roztropne i w zgodzie z tym, czego chcesz. Zebys byla sobie wierna jednym slowem. Kolega X-a sadzi, ze jest o to swiadkiem tworzenia sie nowej relacji, ze mozliwe, ze sie nawet hajtniecie. Sam zastanawia sie przy tym nad soba. Mozliwe, ze widok Was golabeczkow ruszyl i w nim strune jakas, chec ustatkowania sie. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 Wg niego Wasza relacja nabrala wreszcie konkretnych barw. Zblizyliscie sie do siebie oto widzi dla siebie mozliwosc konkretnego dzialania. Wie, ze teraz moze sie odpowiednio wykazac. Relacja bedzie sie ladnie rozkrecac, przy czym widac, ze duzo bedzie zalezalo a moze tez bedzie inicjowane przez Ciebie. Dlatego tez, poniewaz w tej Bulawowej widac, ze masz zdanie decydujace, lub bedziesz miala, podsum ladnie sie komponuje. Wazne, zeby Twoje dzialania byly przemyslane, roztropne i w zgodzie z tym, czego chcesz. Zebys byla sobie wierna jednym slowem. Kolega X-a sadzi, ze jest o to swiadkiem tworzenia sie nowej relacji, ze mozliwe, ze sie nawet hajtniecie. Sam zastanawia sie przy tym nad soba. Mozliwe, ze widok Was golabeczkow ruszyl i w nim strune jakas, chec ustatkowania sie. Pan mi kilka dni temu powiedział, że ma inną ale wyskoczył z pomysłem, że ma kumpla, który nie ma z kim iść na sylwestra. Maglował mnie dwa dni, w końcu się przyznał, że chce się ze mną zobaczyć, ale nie chce przyjeżdżać sam, ze względu na tą niby drugą. A jak przyjechali, to jego kolega chyba czuł się jak piąte koło szczególnie , że X panoszył się jak Pan i Władca, jakby był u siebie;))) Ja nie rozumiem facetów i chyba już nawet nie będę próbowała tego zmienić. Cytuj
Vivere Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Królowa buław --- 8buław--- kapłanka --> podsum HB Koło i MagEwidentnie mu się podobam, coś mu tam chodzi po głowie, Kapłanka na zamknięciu to kobieta, która skrzywdziła, ale stara się naprawić relacje ( że niby co ja mu zrobiłam?) jak to wpłynie na naszą relację w przyszłości? 6 buław--- 3 puchary--- królowa buław-->podsum HB Eremita Coś tam będzie się działo, ale w podsumie Eremita to pewnie i tak będę sama no i ciekawość Co o mnie sądzi kolega X-a? Rydwan--10 pucharów-- 10 Monet --> podsum Eremita no coś tam w nim poruszyłam ale wie, że nici z tego, więc w podsumie w tym Eremicie się wycofuje aga, tam gdzieś w poprzednim rozkładzie chyba "Statut związkowy do końca roku 2012" miałaś jakiegos nowego adoratora. Może to ten kolega? On sadzi, że niczego Ci nie brak.... A co do tego własciwego, Ciebie interesującego, On nie zniknie raczej z Twojego zycia. Kurcze, czyżby Pan chciał i tu i tam? Albo adorować zacznie Cię na nowo.. aguś, podobasz się panom. Na powodzenie narzekać nie powinnaś. Może by jakiego RTG albo Celta albo Partnerski? Ps. swoja drogą, co za czasy/ Gdzie Ci prawdziwi mężczyźni? 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 aga, tam gdzieś w poprzednim rozkładzie chyba "Statut związkowy do końca roku 2012" miałaś jakiegos nowego adoratora. Może to ten kolega? On sadzi, że niczego Ci nie brak.... A co do tego własciwego, Ciebie interesującego, On nie zniknie raczej z Twojego zycia. Kurcze, czyżby Pan chciał i tu i tam? Albo adorować zacznie Cię na nowo.. aguś, podobasz się panom. Na powodzenie narzekać nie powinnaś. Może by jakiego RTG albo Celta albo Partnerski? Ps. swoja drogą, co za czasy/ Gdzie Ci prawdziwi mężczyźni? Może faktycznie poproszę żeby jakaś dobra dusza postawiła mi RTG na pana właściwegoKolega mnie nie interesuje zupełnie, a jak na ironie, dopiero teraz z tym właściwym zaczeło nam się dobrze rozmawiać, może dlatego, że widzi, że się wycofuje? Nie tykam rzeczy używanych przez inne kobiety Może to go zmusiło do myslenia, albo to, jakie wrażenie zroobiłam na koledze? Samiec zaczyna myśleć dopiero wtedy, jak czuje się zagrożony Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Królowa buław --- 8buław--- kapłanka --> podsum HB Koło i Mag uwaza, ze jestes super babka- tak w telegraficznym skrócie, chyba chciałby zmiany w tej relacji jak to wpłynie na naszą relację w przyszłości? 6 buław--- 3 puchary--- królowa buław-->podsum HB Eremita bedziesz sie z nim dobrze bawic - ale nie bedziecie w zwiazku- tak bynajmniej ja to widzę no i ciekawość Co o mnie sądzi kolega X-a? Rydwan--10 pucharów-- 10 Monet --> podsum Eremita heh energiczna, wspaniała babka- taka, z która można by zwiazek stworzyc- aczkolwiek wie, ze chwilowo nic z tego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi