kicia123 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) jak sie potoczy relacja sytuacja -pustelnikwyciszenie, samotnosc blok-8mieczy obawy, kompleksy swiadomosc wisielec ze trzeba dojrzec, poczekac na lepszy czas podswiadomosc-6mieczy odcina bylo-4kielbagienko, choc mile, bedzie-kaplanka niespełniona kobieta nastawienie 7kieli zyczeniowe otoczenie ksiezyc nie wsyztko jest w pełni jsne, wielu rzeczy nie wiem nadzieje /obawy -8kiel obawy ze bedzie emocjonalne oddalenie wynik 6bulaw 3den mag jakies stroszenie piórek, lekki podryw,kolezenstwo, czarowanie. relacja pelna jakis ograniczen, jendak wynik tylko kolezenstwo wynikiem jest kaplanka w wyniku czego mamy 6 bulaw-3 den i maga moze gdyby kaplanka ukazala emocje to cos innego by bylo, moze gdyby pokonala 8 mieczy sytuacja bylaby inna ? Edytowane 23 Grudnia 2012 przez kicia123 Cytuj
nirva2991 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 myślę , że ta relacja po prostu umiera teraz. praktycznie w ogóle nie macie kontaktu . Ty jesteś pełna negatywnego myślenia o sobie, dlatego nic z tym nie chcesz robić. boisz się sama zrobić pierwszy krok. rozczarowałaś się już kiedyś tą znajomością, więc podświadomość podpowiada "uciekać". w Nastawieniu sama nie wiesz czego byś chciała , jak ma ta relacja dokładnie wyglądać. otoczenie nie widzi tej relacji. w obawach masz , że możesz się niepotrzebnie zaangażować i nic z tego nie wyjdzie. coś mi się wydaje po tych kartach , że jest to jakaś relacja z przeszłości, i tutaj pan zawinił . a co będzie? tak jak napisałaś , wydaje mi się , że się w końcu on odezwie , zacznie podbijać , czarować , ale zostaniecie tylko znajomymi Cytuj
kicia123 Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Nirva..mamy konekt ze sobą, nie bylo kloti, on nie ejst nikim z przeszlosci.mam obawy przed zaangazowaniem. nic z tego nie bedzie. nie ebdzie z tej maki chleba. chyba oboje mamy jakaś chora fiksacje w tym Magiku to może jakis nowy czaruś bedzie moze ktos jessze? Edytowane 25 Grudnia 2012 przez Daffne połączenie postów Cytuj
bridaa Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 relacja nie potoczy się, każde z was widzi to inczej, tu raczej odcięcie widać i może Twoje czekanie czy wyczekiwanie, ale raczej to Ty nie patrzysz realistycznie na ten związek, tu wiekszość kart "wychodzących" jest Cytuj
kicia123 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 własnie dziwne dla mnie jest to, ze celt tragiczny a w rzeczywiscyosci jest w miare ok. ciekawe ze to ja zle odbieram ta relacje? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 sytuacja -pustelnik oddalenie emocjonalne blok-8mieczy jakieś ograniczenia,lęki, obawy,może stąd to oddalenie w Pustelniku? swiadomosc wisielec trzeba przeczekać ten zły czas podswiadomosc-6mieczy podświadomie wiesz, ze cos ulega zmianie (6 mieczy to niekoniecznie odicęcie,to nowy etap znajomości, często lepszy) bylo-4kiel generalnie szału nie było bedzie-kaplanka będziesz w ukryciu przed światem, możliwe zbliżenie emocjonalne,albo karty nie chcą jeszcze powiedzieć wszystkiego nastawienie 7kieli na spełnienie marzeń otoczenie ksiezyc chyba macie przed sobą tajemnice nadzieje /obawy -8kiel boicie się, ze będzie więcej rozterek niż radosci wynik 6bulaw 3den mag podrywy,spotkania,powolne rozwijanie relacji od przyjaźni po flirt i może nawet coś więcej Cytuj
bridaa Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 własnie dziwne dla mnie jest to, ze celt tragiczny a w rzeczywiscyosci jest w miare ok. ciekawe ze to ja zle odbieram ta relacje? nie chodzi mi o to że źle odbierasz relację, tylko że w Twoim patrzeniu może byc ok,a w rzeczywistości lub w widzeniu drugiej strony jest inaczej, że możesz mieć takie życzeniowe patrzenie na Was a w rozkładzie wychodzą karty niedomówień, tak jakbyście nadawali na różnych falach, na wejściu Pustelnik przy 8 mieczy to juz takie razem a osobno, to tak jakbys mowiła A a pan słyszał B jak dla mnie to o czymś tu nie wiesz, na przyszości masz kaplanke przy księżycu- albo dalsze niedomówienia albo inna kobieta a pan przy tej 3 den, magu i 8 puch bedzie sobie grał na dwa fronty. Przepraszam, ale tak widzę te karty Cytuj
kicia123 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 dokładnie, moze rozmijamy sie z interpretowaniu rzczywisctosci. calkiem mozliwe ze ma jakas babke...i ze nic mi nie mowi o tym. nawet bardzo to mozliwe ejst. z karty ot zwykla znajomosc z lekkim bajerowaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi