Skocz do zawartości

celt

kicia123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jak sie potoczy relacja

sytuacja -pustelnikwyciszenie, samotnosc

blok-8mieczy obawy, kompleksy

swiadomosc wisielec ze trzeba dojrzec, poczekac na lepszy czas

podswiadomosc-6mieczy odcina

bylo-4kielbagienko, choc mile,

bedzie-kaplanka niespełniona kobieta

nastawienie 7kieli zyczeniowe

otoczenie ksiezyc nie wsyztko jest w pełni jsne, wielu rzeczy nie wiem

nadzieje /obawy -8kiel obawy ze bedzie emocjonalne oddalenie

wynik 6bulaw 3den mag jakies stroszenie piórek, lekki podryw,kolezenstwo, czarowanie.

relacja pelna jakis ograniczen, jendak wynik tylko kolezenstwo

wynikiem jest kaplanka w wyniku czego mamy 6 bulaw-3 den i maga

moze gdyby kaplanka ukazala emocje to cos innego by bylo, moze gdyby pokonala 8 mieczy sytuacja bylaby inna ?

Edytowane przez kicia123
Napisano

myślę , że ta relacja po prostu umiera teraz. praktycznie w ogóle nie macie kontaktu . Ty jesteś pełna negatywnego myślenia o sobie, dlatego nic z tym nie chcesz robić. boisz się sama zrobić pierwszy krok.

rozczarowałaś się już kiedyś tą znajomością, więc podświadomość podpowiada "uciekać". w Nastawieniu sama nie wiesz czego byś chciała , jak ma ta relacja dokładnie wyglądać.

otoczenie nie widzi tej relacji. w obawach masz , że możesz się niepotrzebnie zaangażować i nic z tego nie wyjdzie. coś mi się wydaje po tych kartach , że jest to jakaś relacja z przeszłości, i tutaj pan zawinił .

a co będzie? tak jak napisałaś , wydaje mi się , że się w końcu on odezwie , zacznie podbijać , czarować , ale zostaniecie tylko znajomymi :)

Napisano (edytowane)

Nirva..mamy konekt ze sobą, nie bylo kloti, on nie ejst nikim z przeszlosci.mam obawy przed zaangazowaniem.

nic z tego nie bedzie. nie ebdzie z tej maki chleba. chyba oboje mamy jakaś chora fiksacje

w tym Magiku to może jakis nowy czaruś bedzie :P

moze ktos jessze?

Edytowane przez Daffne
połączenie postów
Napisano

relacja nie potoczy się, każde z was widzi to inczej, tu raczej odcięcie widać i może Twoje czekanie czy wyczekiwanie, ale raczej to Ty nie patrzysz realistycznie na ten związek, tu wiekszość kart "wychodzących" jest

Napisano

własnie dziwne dla mnie jest to, ze celt tragiczny a w rzeczywiscyosci jest w miare ok. ciekawe ze to ja zle odbieram ta relacje?

• Maestro
Napisano

sytuacja -pustelnik oddalenie emocjonalne

blok-8mieczy jakieś ograniczenia,lęki, obawy,może stąd to oddalenie w Pustelniku?

swiadomosc wisielec trzeba przeczekać ten zły czas

podswiadomosc-6mieczy podświadomie wiesz, ze cos ulega zmianie (6 mieczy to niekoniecznie odicęcie,to nowy etap znajomości, często lepszy)

bylo-4kiel generalnie szału nie było

bedzie-kaplanka będziesz w ukryciu przed światem, możliwe zbliżenie emocjonalne,albo karty nie chcą jeszcze powiedzieć wszystkiego

nastawienie 7kieli na spełnienie marzeń

otoczenie ksiezyc chyba macie przed sobą tajemnice

nadzieje /obawy -8kiel boicie się, ze będzie więcej rozterek niż radosci

wynik 6bulaw 3den mag podrywy,spotkania,powolne rozwijanie relacji od przyjaźni po flirt i może nawet coś więcej

Napisano
własnie dziwne dla mnie jest to, ze celt tragiczny a w rzeczywiscyosci jest w miare ok. ciekawe ze to ja zle odbieram ta relacje?

nie chodzi mi o to że źle odbierasz relację, tylko że w Twoim patrzeniu może byc ok,a w rzeczywistości lub w widzeniu drugiej strony jest inaczej, że możesz mieć takie życzeniowe patrzenie na Was

a w rozkładzie wychodzą karty niedomówień, tak jakbyście nadawali na różnych falach, na wejściu Pustelnik przy 8 mieczy to juz takie razem a osobno, to tak jakbys mowiła A a pan słyszał B

jak dla mnie to o czymś tu nie wiesz, na przyszości masz kaplanke przy księżycu- albo dalsze niedomówienia albo inna kobieta a pan przy tej 3 den, magu i 8 puch bedzie sobie grał na dwa fronty.

Przepraszam, ale tak widzę te karty

Napisano

dokładnie, moze rozmijamy sie z interpretowaniu rzczywisctosci. calkiem mozliwe ze ma jakas babke...i ze nic mi nie mowi o tym. nawet bardzo to mozliwe ejst. z karty ot zwykla znajomosc z lekkim bajerowaniem.