Skocz do zawartości

Rodzinka:-) albo:-(

Gość Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwka78
Napisano

Dziś odwiedziła nas rodzina mojego męża... w rodzinie mojego męża jest pewna starsza ciotka, która robi mi tzw. czarny PR.... szczerze mówiąc nie wiem, czemu, ale jest dobra w te klocki, bo całą rodzinę widziałam tylko na swoim weselu i na tym ten kontakt się zakończył... no i teraz przyjechała do nas siostra cioteczna męża, która mieszka za granicą od kilku lat...

Zadałam kartom pytanie: jakie są odczucia siostry mojego męża w stosunku do mnie po tym spotkaniu?

5 denarów, Rydwan, 3 miecze - hm... no i obstawiam, że pomyślała, że jest nam ciężko finansowo, że ja jestem osobą aktywną i energiczną, ale te 3 miecze to nie wiem jak ugryźć, kiedyś gdzieś przeczytałam, że mogą oznaczać po prostu plotki, które są nieprawdziwe i bardzo ranią....

no nie wiem sama...

Zerknie ktosik?

Napisano

moim zdaniem rozejrzała się , oceniła sytuację i stwierdziła , że nic tu po niej .

Napisano

5 denarów, Rydwan, 3 miecze ---> III Cesarzowa

Jezeli jakies plotki byly to zobaczyla kobiete zaradna, umiejaca z tego, co ma, zrobic to, co najlepsze, silna, zdecydowana w dzialaniach i konkretna. 3 Mieczy to takze karta zrozumienia, sytuacji. Tu naszla ja konkretna jasnosc, jak to u Was naprawde wyglada, porownujac z tym, co wiedziala ze slyszenia. A jak wyglada? No w podsumie Cesarzowa. Kobieta, ktora umie siac i zbierac najlepsze plony z tego, co wysieje. Mysle, ze teraz ona pusci plotke... rujnujaca tamte plotki... :)