miistakke Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Zgapiony rozkład Z Panem byłam, nie jestem i nie mam kontaktu. 1. Karta główna: KOCHANKOWIE rozmyślamy, wahamy się, może i byśmy chcieli, ale sądzimy, że ta druga strona nie chce i że pewnie i tak się nie uda, więc po co próbować… 2. Karta ostrzegająca: 9BUŁAW albo że jesteśmy gotowi do walki albo, że zranieni 3. Co robić: KRÓLOWA MIECZY chyba nic, czekać… 4. Karta obciążeń z przeszłości: 9MONET że dawaliśmy sobie bezpieczeństwo, stabilizację, szczęście… 5. Partnerzy/ osoby bliskie: CESARZ ojciec, ktoś starszy, doświadczony, na stanowisku… 6.To teraz się dzieje: 6MONET hm…miedzy nami nic…ale, ze może otworzyliśmy się na innych, jesteśmy pomocni… 7. Co niespodziewane: UMIARKOWANIE że chciałby równowagi w tej relacji… 8. To się nie zmieni: 3DENARÓW nie mam pomysłu, może, że nasze podejścia do pracy…. 9. W czym się doskonalić: AS MIECZY patrzeć krytycznie, obiektywnie, nie obwiniać siebie 10. Co się nie uda mimo chęci: 2DENARÓW chyba zachować równowagę…. 11. Ogólny wgląd w karty: KAPŁANKA dużo niedomówień, tajemnic… 12. Wynik do końca lutego 2013: 2BUŁAW,6BUŁAW,RYCERZ MIECZY (diabeł) -------------------------------------------------sprawiedliwosc-smierc-glupiec--------------- -----------------------------------------------------------swiat---------śmierć---------------------- -------------------------------------------------------------------wisielec----------------------------- będzie kontakt,jakaś wyjaśniająca rozmowa, może kłótnia w tym diable albo seks, w każdym bądź razie ponownie zbliżymy się chyba do siebie i znów relacja zostanie zawieszona? Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 duzo pisac nie bede ale w wyniku widac takie chwilowe spotkanie, ktore rzeczywiscie moze zakonczyc sie seksem i kazde znow pojdzie w swoja strone Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 1. Karta główna: KOCHANKOWIE coś jeszcze może być 2. Karta ostrzegająca: 9BUŁAW bierne czekanie do niczego tu nie prowadzi, trzeba by byo zadziałać 3. Co robić: KRÓLOWA MIECZY pokazać swoją siłę i stanowczość 4. Karta obciążeń z przeszłości: 9MONET mi tu się kojarzy raczej z nieprzemyślanym seksem, tak jakby której z was zdradziło to drugie 5. Partnerzy/ osoby bliskie: CESARZ Facet chciałby postawić na swoim, związek, ale na jego warunkach 6.To teraz się dzieje: 6MONET macie wobec siebie wiele ciepłych uczuć 7. Co niespodziewane: UMIARKOWANIE pojednanie 8. To się nie zmieni: 3DENARÓW a tu niema kogoś nadliczbowego? jakieśpiąte koło w postaci małzonka lub żony?( dziewczyny/ chłopaka) 9. W czym się doskonalić: AS MIECZY zacząć ze sobą rozmawiać 10. Co się nie uda mimo chęci: 2DENARÓW podjąc jakieś konkretnej decyzji codo przyszłości relacji 11. Ogólny wgląd w karty: KAPŁANKA czasem może wskazywać , tą drugą... 12. Wynik do końca lutego 2013: 2BUŁAW,6BUŁAW,RYCERZ MIECZY machina zostanie wprawiona w ruch, tylko może zostać to popsute jakimś nieprzemyslanym gestem lub słowem 1 Cytuj
miistakke Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 nie wiem czy jest inna...bo nie mamy kontaktu aktualnie, niedawno był sam, ale przecież to może się zmienić kazdego dnia:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi