Skocz do zawartości

relacja pod lupą

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgapiony rozkład Z Panem byłam, nie jestem i nie mam kontaktu.

1. Karta główna: KOCHANKOWIE rozmyślamy, wahamy się, może i byśmy chcieli, ale sądzimy, że ta druga strona nie chce i że pewnie i tak się nie uda, więc po co próbować…

2. Karta ostrzegająca: 9BUŁAW albo że jesteśmy gotowi do walki albo, że zranieni

3. Co robić: KRÓLOWA MIECZY chyba nic, czekać…

4. Karta obciążeń z przeszłości: 9MONET że dawaliśmy sobie bezpieczeństwo, stabilizację, szczęście…

5. Partnerzy/ osoby bliskie: CESARZ ojciec, ktoś starszy, doświadczony, na stanowisku…

6.To teraz się dzieje: 6MONET hm…miedzy nami nic…ale, ze może otworzyliśmy się na innych, jesteśmy pomocni…

7. Co niespodziewane: UMIARKOWANIE że chciałby równowagi w tej relacji…

8. To się nie zmieni: 3DENARÓW nie mam pomysłu, może, że nasze podejścia do pracy….

9. W czym się doskonalić: AS MIECZY patrzeć krytycznie, obiektywnie, nie obwiniać siebie

10. Co się nie uda mimo chęci: 2DENARÓW chyba zachować równowagę….

11. Ogólny wgląd w karty: KAPŁANKA dużo niedomówień, tajemnic…

12. Wynik do końca lutego 2013: 2BUŁAW,6BUŁAW,RYCERZ MIECZY (diabeł)

-------------------------------------------------sprawiedliwosc-smierc-glupiec---------------

-----------------------------------------------------------swiat---------śmierć----------------------

-------------------------------------------------------------------wisielec----------------------------- będzie kontakt,jakaś wyjaśniająca rozmowa, może kłótnia w tym diable albo seks, w każdym bądź razie ponownie zbliżymy się chyba do siebie i znów relacja zostanie zawieszona?

Gość gość5
Napisano

duzo pisac nie bede ale w wyniku widac takie chwilowe spotkanie, ktore rzeczywiscie moze zakonczyc sie seksem i kazde znow pojdzie w swoja strone

Napisano

1. Karta główna: KOCHANKOWIE coś jeszcze może być

2. Karta ostrzegająca: 9BUŁAW bierne czekanie do niczego tu nie prowadzi, trzeba by byo zadziałać

3. Co robić: KRÓLOWA MIECZY pokazać swoją siłę i stanowczość

4. Karta obciążeń z przeszłości: 9MONET mi tu się kojarzy raczej z nieprzemyślanym seksem, tak jakby której z was zdradziło to drugie

5. Partnerzy/ osoby bliskie: CESARZ Facet chciałby postawić na swoim, związek, ale na jego warunkach

6.To teraz się dzieje: 6MONET macie wobec siebie wiele ciepłych uczuć

7. Co niespodziewane: UMIARKOWANIE pojednanie

8. To się nie zmieni: 3DENARÓW a tu niema kogoś nadliczbowego? jakieśpiąte koło w postaci małzonka lub żony?( dziewczyny/ chłopaka)

9. W czym się doskonalić: AS MIECZY zacząć ze sobą rozmawiać

10. Co się nie uda mimo chęci: 2DENARÓW podjąc jakieś konkretnej decyzji codo przyszłości relacji

11. Ogólny wgląd w karty: KAPŁANKA czasem może wskazywać , tą drugą...

12. Wynik do końca lutego 2013: 2BUŁAW,6BUŁAW,RYCERZ MIECZY machina zostanie wprawiona w ruch, tylko może zostać to popsute jakimś nieprzemyslanym gestem lub słowem

• Lubię to! 1
Napisano

nie wiem czy jest inna...bo nie mamy kontaktu aktualnie, niedawno był sam, ale przecież to może się zmienić kazdego dnia:)