Guest rastar Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Do czego mnie zaprowadził tzw. rozwój duchowy. Do tego ze nic nie wiem o sobie samym, do tego że szanuje wszystkich ludzi, i do tego jaszcze że się cieszę z każdego szczerego uśmiechu. A najbardziej w świecie że całkowicie durny jestem wobec praw rządzących tym światem. Nie mam na przykład nic do powiedzenia , wobec rozbrajającego uśmiechu trzyletniego dziecka. Wniosek mój jest taki choć nie całkiem mój ,,Śpieszmy się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą.. to po to tu jesteśmy i choć w większości wypadków pewnie tego nie szanujemy, jesteśmy największymi szczęściarzami we wszechświecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asper Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Do czego mnie zaprowadził tzw. rozwój duchowy.Do tego ze nic nie wiem o sobie samym, do tego że szanuje wszystkich ludzi, i do tego jaszcze że się cieszę z każdego szczerego uśmiechu. A najbardziej w świecie że całkowicie durny jestem wobec praw rządzących tym światem. Nie mam na przykład nic do powiedzenia , wobec rozbrajającego uśmiechu trzyletniego dziecka. Wniosek mój jest taki choć nie całkiem mój ,,Śpieszmy się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą.. to po to tu jesteśmy i choć w większości wypadków pewnie tego nie szanujemy, jesteśmy największymi szczęściarzami we wszechświecie. Przeczytałem ten post i nasunął mi się na myśl cytat z pewnej znanej piosenki: "skibiribiri dom para po iam scatmaaaaan" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eon Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Śpieszmy się kochać siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rastar Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Przeczytałem ten post i nasunął mi się na myśl cytat z pewnej znanej piosenki: "skibiribiri dom para po iam scatmaaaaan" Spoko fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rastar Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts