Skocz do zawartości

Troszkę o moim rozwoju

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rastar
Napisano

Do czego mnie zaprowadził tzw. rozwój duchowy.

Do tego ze nic nie wiem o sobie samym, do tego że szanuje wszystkich ludzi, i do tego jaszcze że się cieszę z każdego szczerego uśmiechu.

A najbardziej w świecie że całkowicie durny jestem wobec praw rządzących tym światem.

Nie mam na przykład nic do powiedzenia , wobec rozbrajającego uśmiechu trzyletniego dziecka.

Wniosek mój jest taki choć nie całkiem mój ,,Śpieszmy się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą.. to po to tu jesteśmy i choć w większości wypadków pewnie tego nie szanujemy, jesteśmy największymi szczęściarzami we wszechświecie.

Napisano
Do czego mnie zaprowadził tzw. rozwój duchowy.

Do tego ze nic nie wiem o sobie samym, do tego że szanuje wszystkich ludzi, i do tego jaszcze że się cieszę z każdego szczerego uśmiechu.

A najbardziej w świecie że całkowicie durny jestem wobec praw rządzących tym światem.

Nie mam na przykład nic do powiedzenia , wobec rozbrajającego uśmiechu trzyletniego dziecka.

Wniosek mój jest taki choć nie całkiem mój ,,Śpieszmy się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą.. to po to tu jesteśmy i choć w większości wypadków pewnie tego nie szanujemy, jesteśmy największymi szczęściarzami we wszechświecie.

Przeczytałem ten post i nasunął mi się na myśl cytat z pewnej znanej piosenki:

"skibiribiri dom para po iam scatmaaaaan"

Gość rastar
Napisano
Przeczytałem ten post i nasunął mi się na myśl cytat z pewnej znanej piosenki:

"skibiribiri dom para po iam scatmaaaaan"

Spoko fajnie.

• Ismer zmienił tytuł na Troszkę o moim rozwoju