Madlen_88 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 To jest As monet- poznawanie istoty relacji, badanie, początek, budowanie fundamentów Krzyżuje się Walet mieczy- niezdecydowana postawa, wahania Nastawienie Królowa pucharów-nastawienie na znalezienie dobrego wyjścia z trudnej sytuacji, wyrozumiałość, Świadomość As mieczy-powodzenia zamierzeń mimo nikłych szans na dobry rezultat Podświadomość 8 pucharów- oddalenie wewnętrzne od niego, spowodowane niepowodzeniami, brakiem rezultatów Mija Rycerz pucharów- idealizowanie rzeczywistości, marzycielstwo, kontrolowanie uczuć Nadchodzi Siła- nowe uczucia, sporo zamieszania i zmian Obawy Rydwan-przed działaniem Nadzieje Rycerz mieczy- na to, że się przez tą sytuacje przebijemy Otoczenie 5 mieczy- - niekorzystnie wpływa na moje podejście do sprawy Wynik do końca 2013 r. 2 puchary+ Król pucharów+ Papież --> Kochankowie- Będzie wybór, będą uczucia, będzie stabilizacja. Cytuj
kicia123 Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 relacja z Panem, jest szansa na seksik, jakies uczucia. pozytywnie Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 25 Grudnia 2012 Moderator Napisano 25 Grudnia 2012 No ładne karty na przyszłość macie, miłość, uczucie, wzajemna troska, zrozumienie, pewny grunt ale ta 5 mieczy w otoczenie, iluż to wym wrogów macie, ludzie, którzy są przy was źle wam życzą, odradzają po tym asie denarów widzę, że to absolutny początek jest, ale juz chyba wspólna kawa za wami, trochę nawet za dużo widze tutaj takiego grania, udawania, żartów w tym paziu mieczy, świadomość as mieczy -przestań analizować za i przeciw, bo to widać, że przeszkadza tej relacji Cytuj
Madlen_88 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Ojj Arbogast, nasza historia toczy się już trochę czasu przeżyliśmy O WIELE WIĘCEJ niż wspólną kawę. Ten Pan to była moja wakacyjna miłość, mieszka zagranicą, wyjechał, chciał żebym się przeprowadziła do niego- odmówiłam. Potem ustaliliśmy, że każde żyje swoim życiem, a może kiedyś życie da nam szansę i tak też zrobiliśmy on spotykał się z innymi, ja też, ale ciągle byliśmy w kontakcie. Teraz przyjechał na święta, spotkaliśmy się ponownie. Oboje chcielibyśmy spróbować, ale odległość na to nie pozwala Mimo to ten as denarów jest tutaj jak najbardziej na miejscu, bo ciągle jesteśmy na początku drogi i nie wiemy jak zrobić ten kolejny krok. Brak pomysłu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi