Skocz do zawartości

Celt na relacje z Panem do końca 2013 roku

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jest As monet- poznawanie istoty relacji, badanie, początek, budowanie fundamentów

Krzyżuje się Walet mieczy- niezdecydowana postawa, wahania

Nastawienie Królowa pucharów-nastawienie na znalezienie dobrego wyjścia z trudnej sytuacji, wyrozumiałość,

Świadomość As mieczy-powodzenia zamierzeń mimo nikłych szans na dobry rezultat

Podświadomość 8 pucharów- oddalenie wewnętrzne od niego, spowodowane niepowodzeniami, brakiem rezultatów

Mija Rycerz pucharów- idealizowanie rzeczywistości, marzycielstwo, kontrolowanie uczuć

Nadchodzi Siła- nowe uczucia, sporo zamieszania i zmian

Obawy Rydwan-przed działaniem

Nadzieje Rycerz mieczy- na to, że się przez tą sytuacje przebijemy

Otoczenie 5 mieczy- - niekorzystnie wpływa na moje podejście do sprawy

Wynik do końca 2013 r. 2 puchary+ Król pucharów+ Papież --> Kochankowie- Będzie wybór, będą uczucia, będzie stabilizacja.

Napisano

relacja z Panem, jest szansa na seksik, jakies uczucia. pozytywnie :)

• Moderator
Napisano

No ładne karty na przyszłość macie, miłość, uczucie, wzajemna troska, zrozumienie, pewny grunt

ale ta 5 mieczy w otoczenie, iluż to wym wrogów macie, ludzie, którzy są przy was źle wam życzą, odradzają

po tym asie denarów widzę, że to absolutny początek jest, ale juz chyba wspólna kawa za wami, trochę nawet za dużo widze tutaj takiego grania, udawania, żartów w tym paziu mieczy, świadomość as mieczy -przestań analizować za i przeciw, bo to widać, że przeszkadza tej relacji

Napisano

Ojj Arbogast, nasza historia toczy się już trochę czasu :) przeżyliśmy O WIELE WIĘCEJ niż wspólną kawę. Ten Pan to była moja wakacyjna miłość, mieszka zagranicą, wyjechał, chciał żebym się przeprowadziła do niego- odmówiłam. Potem ustaliliśmy, że każde żyje swoim życiem, a może kiedyś życie da nam szansę :) i tak też zrobiliśmy on spotykał się z innymi, ja też, ale ciągle byliśmy w kontakcie. Teraz przyjechał na święta, spotkaliśmy się ponownie. Oboje chcielibyśmy spróbować, ale odległość na to nie pozwala :) Mimo to ten as denarów jest tutaj jak najbardziej na miejscu, bo ciągle jesteśmy na początku drogi i nie wiemy jak zrobić ten kolejny krok. Brak pomysłu :)