LasMeninas Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Zadałam 2 krótkie pytania na trudnego Pana, który robi krok do przodu i dwa do tyłu ... Dokąd zmierza nasza relacja 8 kijów, Gwiazda, 4mieczy/As buław --> Siła Znajomość przyśpieszy gwałtownie jest szansa na rozkiwt uczuć i wyjście z tego zastoju.... Jak spełnią się moje oczekiwania na wejście w związek z Panem As kielichów, Cesarz, 9mieczy/3kielichów --> Diabeł w wersji optymistycznej w asie jest spełnienie cesarz jako mój partner i moja zamartwianie się i czarnowidzctwo w Diable nie bede umiała oderwac sie od złych mysli. W wersji pesymistycznej to tylko mrzonki, Pan tyłka nie ruszy i czeka mnie tylko zamartwianie po nocach i obsesyjne mysli o tym..... Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Zacznie się między wami coś dziać, jakieś plany się pojaią i przezwyciężenie impasu. Pojawisie szansa na rozkwit uczuć, Ale na zasadach określonych przez Pana. W każdym razie miną obawy lęki związane z tą relacją podsum diabeł ale diabeł sumuje się na Kochanków czyli zerwanie pętów i pójście dalej, za głosem serca 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 LasMeninas zyczę Ci z calego serca coo by wersja optymistyczna się spełniła. Napisz jak się realizuja interpretacje bo sama jestem ciekawa jak to odczytac a nie mam konkretnych pomysłow teraz. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Widac, ze cos sie zadzieje, pojawia sie nawet tak spontanicznie plany jakies wspolne na przyszlosc, ale potem nastapi chwila takiego odstapniecia od siebie, jakbyscie oboje mieli uznac, ze cos niecos sie to za szybko potoczylo i trzeba tam sobie cos po ukladac. Potem zas bedzie fajnie sie dzialo. W sumie masz wg moich wyliczen Sprawke. Wg sumowania Hajo Cesarzowa. Tak czy inaczej beda dzialania, ktore z czasem beda przynosci plony. Sprawka mowi o rozwadze, a Cesarzowa, zeby brac to, co jest do zebrania, bo moze byc fajnie, znaczy potencjal znajomosc ma fajny. Z tym wejsciem w zwiazek. Bedzie mozliwosc. Sam As to juz jakas szansa. Tu ten Cesarz i 9 Mieczy to jawi mi sie, jakbyscie duzo mieli myslec nad tym, jak ugrysc te Wasza znajomosc, jak ja usystematyzowac, nie wiem, takie slowo przyszlo mi do glowy, jak nadac jej ksztalt i tu widac duzo u Was myslenia, lamania sobie glowy, moze nawet momentami zamartwiania sie, ale ostatecznie sa 3 Kielichy, to juz karta zwiazkowa jak dla mnie, otwarcie sie dwoch osob na siebie. Energia zarowno dawania, jak i brania. Taka jednosc pod tym wzgledem. Diabel w podsumie jest tez wskazowka, ze przyjdzie wam sie z czyms zmierzyc, co moze wlasnie bedzie Was jakos ograniczac, powodowac te zmartwienia, na pewien moment takze hamowac rozwoj Waszej relacji. Podsum HB z kolei to XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc. I tu masz tez zachete, aby na Wasza relacje spojrzec nieco inaczej. Czyli w sumie zazebia sie wszystko. Moze sie cos pojawic gdzies tam po drodze, co moze Wam co nieco utrudnic, trzeba bedzie inaczej na to spojrzec (wyzej te 4 Mieczy, ktore wlasnie mowi o takim chwilowym wycofaniu sie, aby moc spojrzec na cos z innej perspektywy takze), wyjsc poza pewne struktury myslowe, jakies ograniczenia, spojrzec na cos inaczej. Moze trzeba bedzie sobie cos wyjasnic, ale ostatecznie masz na koncu rozkladu 3 Kielichy i to ogolnie karta ladna jest... jezeli sa jakies blokady, to tu juz ich nie ma. Edytowane 24 Grudnia 2012 przez SacralNirvana literowka 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Zadałam 2 krótkie pytania na trudnego Pana, który robi krok do przodu i dwa do tyłu ... Dokąd zmierza nasza relacja 8 kijów, Gwiazda, 4mieczy/As buław --> Siła - bardzo go ciągnie do ciebie,, bedą zrywy i porywy- chwila spokoju i znow to samo... taka hustawka....... Jak spełnią się moje oczekiwania na wejście w związek z Panem[/u] As kielichów, Cesarz, 9mieczy/3kielichów --> Diabeł szanse sa na zwiazek- tylko, że to od niego zalezy czy bedzie tak czy siak ( lubie Cesarza ale on robi jak mu wygodnie- bynajmniej z moich przykładów)- w 9mieczy/3kielichów --> Diabeł widać twoje nerwy- czy on aby nie chce sie tylko pobawić............ takie bynajmniej pierwsze odczucie.......... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi