Orangutanek Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 wczoraj śnił mi się sen z którego zapamiętałem najlepiej jedną sytuację. co może oznaczać wpadnięcie do zamarzniętej rzeki (nie była zbyt szeroka, miała tak 2 metry szerokości) po tym jak wpadłem zapanowałem nad tym całym szokiem i wypłynąłem na powierzchnię. w głębi czuje, że to coś oznacza. Z góry dzięki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangutanek Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 wypadek ślizgać się - śmiałe przedsięwzięcie kąpiel w rzece wróży dostatek można to zinterpretować tak, że przez śmiały krok na przód wpadnę w dostatek, nad którym początkowo nie będę mógł zapanować, ale jak zapanuję nad szokiem wszystko będzie ok ktoś ma inną interpretację ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Witam.Rzeka jest znanym i pięknym symbolem czasu.Nasz umysł nie potrafi obrazowo przedstawić sobie czasu,ale potrafi zastąpić jego uplywanie plynieciem rzeki.Rzeka,to również woda,a woda w snach obrazuje uczucia.Interpretacje nasuwają mi się dwie.1) W pewnym momencie swojego życia popadlas lub popadniesz w niemoc do działania,ale mimo trudności uda Ci się opanować sytuację. 2) Sprawa dotyczy Twoich uczuć względem kogoś,kto potraktował Cię zimno,lecz mimo początkowego szoku uda Ci się pozbierać.Sama musisz ocenić,która z tych interpretacji jest trafna,a to dlatego,ze nie napisalas nic o sobie.Mogę więc jedynie spekulować i przedstawić Ci moje ogólne skojarzenia.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangutanek Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 Sam* Napisałeś* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Nie rozumiem.Co sam napisałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangutanek Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 jak piszesz zwracaj uwagę na płeć nadawcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 A spoko.Sorka:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts