Jump to content

wpadnięcie do zamarzniętej rzeki

Orangutanek

Recommended Posts

wczoraj śnił mi się sen z którego zapamiętałem najlepiej jedną sytuację.

co może oznaczać wpadnięcie do zamarzniętej rzeki (nie była zbyt szeroka, miała tak 2 metry szerokości)

po tym jak wpadłem zapanowałem nad tym całym szokiem i wypłynąłem na powierzchnię.

w głębi czuje, że to coś oznacza.

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

wypadek ślizgać się - śmiałe przedsięwzięcie

kąpiel w rzece wróży dostatek

można to zinterpretować tak, że przez śmiały krok na przód wpadnę w dostatek, nad którym początkowo nie będę mógł zapanować, ale jak zapanuję nad szokiem wszystko będzie ok

ktoś ma inną interpretację ??

Witam.Rzeka jest znanym i pięknym symbolem czasu.Nasz umysł nie potrafi obrazowo przedstawić sobie czasu,ale potrafi zastąpić jego uplywanie plynieciem rzeki.Rzeka,to również woda,a woda w snach obrazuje uczucia.Interpretacje nasuwają mi się dwie.1) W pewnym momencie swojego życia popadlas lub popadniesz w niemoc do działania,ale mimo trudności uda Ci się opanować sytuację. 2) Sprawa dotyczy Twoich uczuć względem kogoś,kto potraktował Cię zimno,lecz mimo początkowego szoku uda Ci się pozbierać.Sama musisz ocenić,która z tych interpretacji jest trafna,a to dlatego,ze nie napisalas nic o sobie.Mogę więc jedynie spekulować i przedstawić Ci moje ogólne skojarzenia.Pozdrawiam.