Skocz do zawartości

co powinnam zmienić w pierwszych tygodniach nowegoroku w sprawach uczuciowych?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Król Monetowy --- Wisielec--- Król Pucharowy

hehe powinnam Monetowego zmienić na Kielichowego...

Napisano

jasne karty Ci wyszly:P Krolowie to osoby, a wisielec zmiana o 180 stopni . Gdyby moje byly takie jednoznaczne:P

Napisano

Krol Monet, XII Wisielec, Krol Kielichow ---> suma XX Sad; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Ogolnie zaczac inaczej ze swoim panem chyba postepowac. Obudzic w nim Kielichowego? Podsum Hajowy tez mowi o zmianie sposobu dzialania wobec pana.

Obudzic w nim mezczyzne, ktory poczuje, ze moze byc dla Ciebie wsparciem. Ale to tez wskazanie, aby pokazac, ze moze i na Ciebie w razie czego liczyc.

Napisano

on juz i takmi coraz cześciej jako kielichowy wychodzi...;)

Napisano

chwilowo mam ochote go zabić, więc w innej karcie powinien się pokazać :)

Napisano

No to Monetowy jak znalazl. Na Monetowego to noz sam otwiera sie w kieszeni.

Napisano
No to Monetowy jak znalazl. Na Monetowego to noz sam otwiera sie w kieszeni.
hehe a już myślałam, że popadam w manię ;)) :hahahaha:
Napisano

No jak popadasz, to juz nas dwie... w tej manii... :hahahaha:

Napisano

bo wytrzymać i zrozumieć chol... Monetowego trudno, a zabić szkoda... heh szczególnie, że mam impreze, na którą ma ze mną iść

Napisano
wytrzymać i zrozumieć chol... Monetowego trudno, a zabić szkoda

Sedno sprawy. :icon_smile2:

Napisano

jedyna rada, ugłaskać Ego tej cho..l e.ry, żeby zamienił się z w Pucharowego ;)))

Napisano

jak zmienić ropuchę w księcia

czyli jak postępować z M żeby było między nami ok?

8 monet----słońce --- Królowa Pucharów --- as mieczy---10 buław--- 6monet

popracować nad własnym optymizmem, wspierać go w tej Q i z nim rozmawiać, nie obciażać problemami, dażyć wzajemnością?

TRochę za dobrze by miał

Napisano

Ja w tych 8 Monetach widze jasno okreslone cele, ktore powinnas miec przed oczami i do nich darzyc. Jednoczesnie pozostajac w tym Sloncu promienna i radosna, w Krolowej Pucharow wrazliwa, empatyczna, potrafiaca sie w niego wczuc i w razie czego umiejaca go poadorowac, jak rowniez docenic to, gdy on to bedzie robil w Twoim kierunku. Pokazac sie moze od czasu do czasu, zes slaba plec. I pokazac mu, ze duzo tego, co dzwigasz i ze meskie ramie byloby bardzo, bardzo na miejcu, szczegolnie takie silne, jak jeeeego... ;)

Napisano
Ja w tych 8 Monetach widze jasno okreslone cele, ktore powinnas miec przed oczami i do nich darzyc. Jednoczesnie pozostajac w tym Sloncu promienna i radosna, w Krolowej Pucharow wrazliwa, empatyczna, potrafiaca sie w niego wczuc i w razie czego umiejaca go poadorowac, jak rowniez docenic to, gdy on to bedzie robil w Twoim kierunku. Pokazac sie moze od czasu do czasu, zes slaba plec. I pokazac mu, ze duzo tego, co dzwigasz i ze meskie ramie byloby bardzo, bardzo na miejcu, szczegolnie takie silne, jak jeeeego... ;)
znowu wychodzi, że mam mu pozwolić poczuć się przy mnie mężczyzną potrzebnym....znaczy mam go więcej nie kastrować intelektualnie ;))))
Gość gość5
Napisano
Król Monetowy --- Wisielec--- Król Pucharowy

hehe powinnam Monetowego zmienić na Kielichowego...

moim zdaniem przemysleć, którego chcesz...........

Napisano

Co powinnaś zmienić?

Wisielec, to też brak swobody ruchu, brak możliwości podjęcia działań. Przerwa w działaniu, nie rób nic na siłę.

Moim skromnym zdaniem przyjąć pasywną postawę.