agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Król Monetowy --- Wisielec--- Król Pucharowy hehe powinnam Monetowego zmienić na Kielichowego... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 jasne karty Ci wyszly:P Krolowie to osoby, a wisielec zmiana o 180 stopni . Gdyby moje byly takie jednoznaczne:P Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Krol Monet, XII Wisielec, Krol Kielichow ---> suma XX Sad; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa Ogolnie zaczac inaczej ze swoim panem chyba postepowac. Obudzic w nim Kielichowego? Podsum Hajowy tez mowi o zmianie sposobu dzialania wobec pana. Obudzic w nim mezczyzne, ktory poczuje, ze moze byc dla Ciebie wsparciem. Ale to tez wskazanie, aby pokazac, ze moze i na Ciebie w razie czego liczyc. Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 on juz i takmi coraz cześciej jako kielichowy wychodzi... Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Tzn. ze coraz skuteczniej go zmieniasz... Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 chwilowo mam ochote go zabić, więc w innej karcie powinien się pokazać Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 No to Monetowy jak znalazl. Na Monetowego to noz sam otwiera sie w kieszeni. Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 No to Monetowy jak znalazl. Na Monetowego to noz sam otwiera sie w kieszeni. hehe a już myślałam, że popadam w manię ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 No jak popadasz, to juz nas dwie... w tej manii... Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 bo wytrzymać i zrozumieć chol... Monetowego trudno, a zabić szkoda... heh szczególnie, że mam impreze, na którą ma ze mną iść Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 wytrzymać i zrozumieć chol... Monetowego trudno, a zabić szkoda Sedno sprawy. :icon_smile2: Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 jedyna rada, ugłaskać Ego tej cho..l e.ry, żeby zamienił się z w Pucharowego )) Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 jak zmienić ropuchę w księcia czyli jak postępować z M żeby było między nami ok? 8 monet----słońce --- Królowa Pucharów --- as mieczy---10 buław--- 6monet popracować nad własnym optymizmem, wspierać go w tej Q i z nim rozmawiać, nie obciażać problemami, dażyć wzajemnością? TRochę za dobrze by miał Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Grudnia 2012 Napisano 24 Grudnia 2012 Ja w tych 8 Monetach widze jasno okreslone cele, ktore powinnas miec przed oczami i do nich darzyc. Jednoczesnie pozostajac w tym Sloncu promienna i radosna, w Krolowej Pucharow wrazliwa, empatyczna, potrafiaca sie w niego wczuc i w razie czego umiejaca go poadorowac, jak rowniez docenic to, gdy on to bedzie robil w Twoim kierunku. Pokazac sie moze od czasu do czasu, zes slaba plec. I pokazac mu, ze duzo tego, co dzwigasz i ze meskie ramie byloby bardzo, bardzo na miejcu, szczegolnie takie silne, jak jeeeego... Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Ja w tych 8 Monetach widze jasno okreslone cele, ktore powinnas miec przed oczami i do nich darzyc. Jednoczesnie pozostajac w tym Sloncu promienna i radosna, w Krolowej Pucharow wrazliwa, empatyczna, potrafiaca sie w niego wczuc i w razie czego umiejaca go poadorowac, jak rowniez docenic to, gdy on to bedzie robil w Twoim kierunku. Pokazac sie moze od czasu do czasu, zes slaba plec. I pokazac mu, ze duzo tego, co dzwigasz i ze meskie ramie byloby bardzo, bardzo na miejcu, szczegolnie takie silne, jak jeeeego... znowu wychodzi, że mam mu pozwolić poczuć się przy mnie mężczyzną potrzebnym....znaczy mam go więcej nie kastrować intelektualnie ))) Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Król Monetowy --- Wisielec--- Król Pucharowy hehe powinnam Monetowego zmienić na Kielichowego... moim zdaniem przemysleć, którego chcesz........... Cytuj
Vivere Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Co powinnaś zmienić? Wisielec, to też brak swobody ruchu, brak możliwości podjęcia działań. Przerwa w działaniu, nie rób nic na siłę. Moim skromnym zdaniem przyjąć pasywną postawę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi