Skocz do zawartości

co mnie dziś zaskoczy?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Święta to u mnie nie koniecznie miły czas, więc wolę wiedzieć, czy mam się czego obawiać

Sprawiedliwość--- 2 monety--- Moc --> Świat + Cesarzowa

jakieś wyjaśnienia? Zachwianie równowagi związene z trudną decyzją,gdzie będę musiała chronić swoją pozycjęw podsumie HB Świat i Cesarzowa czyli za wszystkim stanie jakaś kobieta, która jest ode mnie oddalona...Czyli znowu jakaś świąteczna propozycja nie do odrzucenia, którą ja odrzuce...

czym zaskoczy mnie M?

Królowa Denarów--- Papież---9 pucharów --> Umiarkowanie + Papież

on niczym, ja jestem spod znaku panny ale nigdy nie wychodze w Monetowej, Chyba, że chodzi że w święta wyciągam spódnice a chowam dzinsy i wyglądam jak kobieta:hahahaha: ale i tak w tym Papieżu raczej się nie ruszy, raczej ucztuje z rodziną przy stole

Edytowane przez agaMAJ
Gość gość5
Napisano

ciezkie te karty, bo juz 3 podejscie robie- Sprawiedliwość--- 2 monety--- Moc --> Świat + Cesarzowa- wyglada na to ze odseparujesz się od otoczenia- poczatkowo bedziesz sie zastanawiac czy dobrze robisz ale juz po chwili dojdziesz downiosku, że to własciwa decyzja

czym zaskoczy mnie M?

Królowa Denarów--- Papież---9 pucharów --> Umiarkowanie + Papież- chyba tak jak piszesz- bedzie cisza na łaczach- w moich kartach umiar przedstwia 2 osoby -obie scowane za jakims pomnikiem... niby chca kontaktu ale udaja ze sie unikaja- bo ktos patrzy- całkiem jak z sumieniem :)::):):)

Napisano

Weryfikacja -- hmm,zaskoczył mnie dziś tylko telefon od przyjaciela, który jak sądziłam, już dawno jest za granicą, bo tak ogólnie to jakoś przyjemnie ten dzień minął, już dawno nie było u mnie tak normalnie w święta... yyy tak wiem w zasadzie nie chwal dnia przed zachodem itp, ale słońce już zaszło, pora dość późna, więc już raczej nic nie może się zdarzyć

Napisano

no nie, a jednak, mój prywatny psychol się uaktywnił znowu ;( czyli ochrona swojej pozycji z tym, że nie przed kobietą tylko napalonym i mściwym samcem