agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Święta to u mnie nie koniecznie miły czas, więc wolę wiedzieć, czy mam się czego obawiać Sprawiedliwość--- 2 monety--- Moc --> Świat + Cesarzowa jakieś wyjaśnienia? Zachwianie równowagi związene z trudną decyzją,gdzie będę musiała chronić swoją pozycjęw podsumie HB Świat i Cesarzowa czyli za wszystkim stanie jakaś kobieta, która jest ode mnie oddalona...Czyli znowu jakaś świąteczna propozycja nie do odrzucenia, którą ja odrzuce... czym zaskoczy mnie M? Królowa Denarów--- Papież---9 pucharów --> Umiarkowanie + Papież on niczym, ja jestem spod znaku panny ale nigdy nie wychodze w Monetowej, Chyba, że chodzi że w święta wyciągam spódnice a chowam dzinsy i wyglądam jak kobieta:hahahaha: ale i tak w tym Papieżu raczej się nie ruszy, raczej ucztuje z rodziną przy stole Edytowane 25 Grudnia 2012 przez agaMAJ Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 ciezkie te karty, bo juz 3 podejscie robie- Sprawiedliwość--- 2 monety--- Moc --> Świat + Cesarzowa- wyglada na to ze odseparujesz się od otoczenia- poczatkowo bedziesz sie zastanawiac czy dobrze robisz ale juz po chwili dojdziesz downiosku, że to własciwa decyzja czym zaskoczy mnie M? Królowa Denarów--- Papież---9 pucharów --> Umiarkowanie + Papież- chyba tak jak piszesz- bedzie cisza na łaczach- w moich kartach umiar przedstwia 2 osoby -obie scowane za jakims pomnikiem... niby chca kontaktu ale udaja ze sie unikaja- bo ktos patrzy- całkiem jak z sumieniem ::):) Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Weryfikacja -- hmm,zaskoczył mnie dziś tylko telefon od przyjaciela, który jak sądziłam, już dawno jest za granicą, bo tak ogólnie to jakoś przyjemnie ten dzień minął, już dawno nie było u mnie tak normalnie w święta... yyy tak wiem w zasadzie nie chwal dnia przed zachodem itp, ale słońce już zaszło, pora dość późna, więc już raczej nic nie może się zdarzyć Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 no nie, a jednak, mój prywatny psychol się uaktywnił znowu ;( czyli ochrona swojej pozycji z tym, że nie przed kobietą tylko napalonym i mściwym samcem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi