Skocz do zawartości

Kierunek relacji

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Pan ma focha,bo po ostatnim zdarzeniu nie kontaktuje się ze mną,zadałam więc pytanie w jakim kierunku zmierza nasza relacja?

2 kielichów Koło 6 denarów 7 buław Cesarzowa suma Cesarz

na pewno w kierunku romantycznych spotkań,tutaj los będzie miał coś do powiedzenia i możliwe, że w moim otoczeniu pojawi się jeszcze ktoś,zupełnie niespodziewanie,kto zawalczy o mnie

Napisano

a no widać, że słodko było, coś się wydarzyło i zastój, on szuka sposobności, ale raczej liczy na kontakt z Twojej strony

• Maestro
Napisano
a no widać, że słodko było, coś się wydarzyło i zastój, on szuka sposobności, ale raczej liczy na kontakt z Twojej strony

Wysłałam mu ładne zyczenia świąteczne, za które mi nawet nie podziekował....

Napisano

mnie teżsię wydaje, że on teraz czeka na jakiś ruch z twojej strony, o jakieś właściwie zawalczenie o relacje,bo w podsumieten cesarz jakoś nie wygląda mi dobrze,Pan ma faktycznie focha i sam na ten moment nie ruszy

• Maestro
Napisano

Ale przeciez dostał smsa z życzeniami i to były miłe,skierowane tylko do niego zyczenia.Poza tym, to ja powinnam miec focha, a nie on po ostatnim jego wyskoku.Ja myslę, ze ten Cesarz to raczej mówi,że ja mam być niezłomna w swoim postanowieniu...

Napisano

A mi się wydaje że sama się łudzisz i czekasz nie wiadomo na co, a Pan ma dawno to gdzieś

• Maestro
Napisano
A mi się wydaje że sama się łudzisz i czekasz nie wiadomo na co, a Pan ma dawno to gdzieś

Po czym widzisz, że ma to gdzies, bo ja jakoś tego w kartach nie mogę coś dojrzec...?? Inne karty by były:)

Napisano

6 denarow + 7 bulaw

tu wyglada na czucie sie wykorzystaną/ym, ucieczka przed tym, czekanie bierne na zmiane.

To nigdy nie przynosi dobrych rezultatow;)

• Maestro
Napisano
6 denarow + 7 bulaw

tu wyglada na czucie sie wykorzystaną/ym, ucieczka przed tym, czekanie bierne na zmiane.

To nigdy nie przynosi dobrych rezultatow;)

Jak mam w kartach Cesarzową, to zawsze na swoje wyjdę:) Gdyby na końcu była Królowa Mieczy, to bym się zgodziła z Toba:)

Napisano

2 kielichów Koło 6 denarów 7 buław Cesarzowa suma Cesarz

na pewno w kierunku romantycznych spotkań,tutaj los będzie miał coś do powiedzenia i możliwe, że w moim otoczeniu pojawi się jeszcze ktoś,zupełnie niespodziewanie,kto zawalczy o mnie

KOło tutaj namieszało w tej sytuacji dwukielichowej :P i co dalej? nie wystarczy juz zywkła wymiana (6 monet) teraz już trzeba zawalczyć porządnie i to musi zrobić Cesarzowa, Twoja kolej kochana z powyzszych kart jak dla mnie determinacja i odwaga musi pójsc od Ciebie bo Pan klapnął na tyłku i czeka

• Maestro
Napisano

Odnosnie pana : własnie się odezwał:) A to koło, to namieszało z pracą, która na razie stanowi przeszkodę.

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano
Odnosnie pana : własnie się odezwał:) A to koło, to namieszało z pracą, która na razie stanowi przeszkodę.

dwa kielichy na poczatku mowily o checi spotkania- a kolo zawsze mi pokazuje wypadki niezalezne.... najwazniejsze, że jestes zadowolona :)

Inez ten facet ma niebywałą słabość do Ciebie, nawet jak sie złości to nie jest w stanie długo bez Ciebie wytrzymac .... :):):)