Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 Pan ma focha,bo po ostatnim zdarzeniu nie kontaktuje się ze mną,zadałam więc pytanie w jakim kierunku zmierza nasza relacja? 2 kielichów Koło 6 denarów 7 buław Cesarzowa suma Cesarz na pewno w kierunku romantycznych spotkań,tutaj los będzie miał coś do powiedzenia i możliwe, że w moim otoczeniu pojawi się jeszcze ktoś,zupełnie niespodziewanie,kto zawalczy o mnie Cytuj
miistakke Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 a no widać, że słodko było, coś się wydarzyło i zastój, on szuka sposobności, ale raczej liczy na kontakt z Twojej strony Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 a no widać, że słodko było, coś się wydarzyło i zastój, on szuka sposobności, ale raczej liczy na kontakt z Twojej strony Wysłałam mu ładne zyczenia świąteczne, za które mi nawet nie podziekował.... Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 mnie teżsię wydaje, że on teraz czeka na jakiś ruch z twojej strony, o jakieś właściwie zawalczenie o relacje,bo w podsumieten cesarz jakoś nie wygląda mi dobrze,Pan ma faktycznie focha i sam na ten moment nie ruszy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 Ale przeciez dostał smsa z życzeniami i to były miłe,skierowane tylko do niego zyczenia.Poza tym, to ja powinnam miec focha, a nie on po ostatnim jego wyskoku.Ja myslę, ze ten Cesarz to raczej mówi,że ja mam być niezłomna w swoim postanowieniu... Cytuj
Caliel Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 A mi się wydaje że sama się łudzisz i czekasz nie wiadomo na co, a Pan ma dawno to gdzieś Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 A mi się wydaje że sama się łudzisz i czekasz nie wiadomo na co, a Pan ma dawno to gdzieś Po czym widzisz, że ma to gdzies, bo ja jakoś tego w kartach nie mogę coś dojrzec...?? Inne karty by były:) Cytuj
Caliel Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 6 denarow + 7 bulaw tu wyglada na czucie sie wykorzystaną/ym, ucieczka przed tym, czekanie bierne na zmiane. To nigdy nie przynosi dobrych rezultatow;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 6 denarow + 7 bulaw tu wyglada na czucie sie wykorzystaną/ym, ucieczka przed tym, czekanie bierne na zmiane. To nigdy nie przynosi dobrych rezultatow;) Jak mam w kartach Cesarzową, to zawsze na swoje wyjdę Gdyby na końcu była Królowa Mieczy, to bym się zgodziła z Toba:) Cytuj
LasMeninas Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 2 kielichów Koło 6 denarów 7 buław Cesarzowa suma Cesarz na pewno w kierunku romantycznych spotkań,tutaj los będzie miał coś do powiedzenia i możliwe, że w moim otoczeniu pojawi się jeszcze ktoś,zupełnie niespodziewanie,kto zawalczy o mnie KOło tutaj namieszało w tej sytuacji dwukielichowej i co dalej? nie wystarczy juz zywkła wymiana (6 monet) teraz już trzeba zawalczyć porządnie i to musi zrobić Cesarzowa, Twoja kolej kochana z powyzszych kart jak dla mnie determinacja i odwaga musi pójsc od Ciebie bo Pan klapnął na tyłku i czeka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Odnosnie pana : własnie się odezwał A to koło, to namieszało z pracą, która na razie stanowi przeszkodę. 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Odnosnie pana : własnie się odezwał A to koło, to namieszało z pracą, która na razie stanowi przeszkodę. dwa kielichy na poczatku mowily o checi spotkania- a kolo zawsze mi pokazuje wypadki niezalezne.... najwazniejsze, że jestes zadowolona Inez ten facet ma niebywałą słabość do Ciebie, nawet jak sie złości to nie jest w stanie długo bez Ciebie wytrzymac .... :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi