Maestro Inez2503 Napisano 25 Grudnia 2012 Maestro Napisano 25 Grudnia 2012 Przyjezdża zza granicy za 2 dni,chce się spotkać.Rok się nie widzieliśmy, kontakt był netowy, róznie między nami się dzialo.On coś tam sobie roił w głowie odnosnie nas, ale skoro nie chce zdecydowac się wrócić na stałe,to ja go traktuję tylko i wyłacznie jako kolege. 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 Rycerz Mieczy - chcialby trochę namieszać swoim przyjazdem, może oczekuje rozmów 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 Paź Buław - chciałby,abyśmy się kontaktowali, j.w. 3 Jak Cię postrzega x1 6 buław - uważa, że jestem pewna siebie 4 Co Tobie może dać x1 Król Denarów - może mnie zaprosić w jakies fajne miejsce 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 As Mieczy 10 denarów - on jakby analizuje,myśli chyba o tym kim dla niego jestem,ale w tej 10 denarów widzi we mnie przyjaciółkę, kogoś wartościowego 6 Co ukrywa x3 Paź Kielichów 9 kielichów 7 kielichów - może ma do mnie jakieś ciepłe,pozytywne uczucia,może ukrywa, że mu dobrze samemu .... 7 Czego Ty oczekujesz x1 Kapłan - że mnie będzie wspierał i pomagał 8 Co możesz dać z siebie x1 Rydwan - mogę rozwijac tę relację 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 3 mieczy - rozczarowanie, bo ja go zraniłam słowami, on mnie tez rani, na razie to takie raniące rozmowy 10 Jego działania w moim kierunku w ciagu najblizszego miesiąca - Rycerz Buław 4 kielichów Umiarkowanie - przyjedzie,skontaktuje się, ale chyba nie od razu,chyba poczekam na to 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 mieczy 5 buław Kapłanka - chyba trzeba będzie podjąć jakąś decyzję, być może on zawalczy o mnie Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Przyjezdża zza granicy za 2 dni,chce się spotkać.Rok się nie widzieliśmy, kontakt był netowy, róznie między nami się dzialo.On coś tam sobie roił w głowie odnosnie nas, ale skoro nie chce zdecydowac się wrócić na stałe,to ja go traktuję tylko i wyłacznie jako kolege. 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 Rycerz Mieczy - mysle, że bedzie chciał rozwiazac w jakis sposob jak to dalej ma wygladac 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 Paź Buław - nadal chciałby kontaktow/ flirtow 3 Jak Cię postrzega x1 6 buław - wie, że jak postanowisz tak bedzie 4 Co Tobie może dać x1 Król Denarów - wsparcie- jest stały w uczuiach 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 As Mieczy 10 denarów - ja mysle, że on chciałby wyrwac cie z tego zwiazku w ktirym jestes... 6 Co ukrywa x3 Paź Kielichów 9 kielichów 7 kielichów - widzi szanse dla was, o! wlasnie wpadl mi do glowy pomysl- moze ma jakis prezent dla ciebie i jest zadowolony, mysli jak zareagujesz........... 7 Czego Ty oczekujesz x1 Kapłan -ze bedzie szczery, lojalny i bedzie cie wspieral 8 Co możesz dać z siebie x1 Rydwan - nadac ped tej relacji, 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 3 mieczy -uraza, chwilowa niechęć 10 Jego działania w moim kierunku w ciagu najblizszego miesiąca - Rycerz Buław 4 kielichów Umiarkowanie - mysle, ze skontaktuje sie bardzo szybko po przyjezdzie- tylko, że moze az tak nie okazywac uczuc- podejsc z dystansem 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 mieczy 5 buław Kapłanka - do wyjasnienia niewyjasnionego, a dalej to jakos poleci Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Podbijam ponownie............... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 7 Stycznia 2013 Tylko Rogi okazała się tak kochana, ze mi pomogła w interpretacji rozkładu i generalnie dla niej robię tę weryfikację... 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 Rycerz Mieczy - mysle, że bedzie chciał rozwiazac w jakis sposob jak to dalej ma wygladac - tak, myślę, że masz rację, on potrzebuje się wygadac.. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 Paź Buław - nadal chciałby kontaktow/ flirtow - zgadza sie 3 Jak Cię postrzega x1 6 buław - wie, że jak postanowisz tak bedzie - tu też się zgadzam 4 Co Tobie może dać x1 Król Denarów - wsparcie- jest stały w uczuciach- wyczuwam, ze tak... 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 As Mieczy 10 denarów - ja mysle, że on chciałby wyrwac cie z tego zwiazku w ktirym jestes...- nie wiem, ma bardzo przyjazne nastawienie, w tym asie to on za dużo coś myśli.. 6 Co ukrywa x3 Paź Kielichów 9 kielichów 7 kielichów - widzi szanse dla was, o! wlasnie wpadl mi do glowy pomysl- moze ma jakis prezent dla ciebie i jest zadowolony, mysli jak zareagujesz...........- tu nie mam pojęcia, może widzi jakąś szansę dla nas, może romantyczne nastawienie do mnie... 7 Czego Ty oczekujesz x1 Kapłan -ze bedzie szczery, lojalny i bedzie cie wspieral 8 Co możesz dać z siebie x1 Rydwan - nadac ped tej relacji, 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 3 mieczy -uraza, chwilowa niechęć było , minęło, już jest ok... 10 Jego działania w moim kierunku w ciagu najblizszego miesiąca - Rycerz Buław 4 kielichów Umiarkowanie - mysle, ze skontaktuje sie bardzo szybko po przyjezdzie- tylko, że moze az tak nie okazywac uczuc- podejsc z dystansem 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 2 mieczy 5 buław Kapłanka - do wyjasnienia niewyjasnionego, a dalej to jakos poleci wyjaśnił mi pewne sprawy:)))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi