Veroniczka Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Gdzie lepiej bym się bawiła w Sylwestra jeśli bym zdecydowała się na którąś z tych opcji: 1. Sylwester z B - 6 Denarów, 2 Buław, Cesarzowa ---> Świat Wydaje mi się że bardzo by mi się tu podobało, ktoś by zwracał na mnie uwagę - może innej kobiety prócz mnie by tam nie było.. 2. Sylwester z J - Królowa Mieczy, Król Buław, Królowa Denarów ---> Siła Tu bym była wkurzona.. Wygląda na to że by ktoś prócz mnie był tam jeszcze.. I nie byłoby jakoś super, może humoru bym nie miała.. 3. Sylwester z H - 10 Mieczy, 6 Pucharów, Rydwan ---> Sprawiedliwość Łee.. Tutaj w sumie nie tak źle.. Może za dużo bym się spiła.. hahha Teraz nie wiem którą opcję wybrać? Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 mi się wydaje, że opcja ostatnia gwarantuje najlepszą zabawę 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 dla mnie opcja 1 2- nie wiem czy pan nie spotkalby jakiejs kolezanki............. 3- tu bardziej mi wyglada, ze to pan moglby pasc z przepicia... Cytuj
bridaa Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 i którą opcję Veroniczko wybrałaś?:icon_smile2: Cytuj
Veroniczka Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 Opcja nr 1 : )))) Byłoby wszystko super.. gdyby ktoś nie zwinął mi kasy... Cytuj
bridaa Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 no to zwinęla Ci ją jakaś cesarzowa i poszły w swiat :-( (tak patrząc na karty wielopłaszczyznowo) no szkoda, takie sytuacje psuja zabawę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi