miistakke Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 będę w miejscowości Pana w czwartek jak się zrealizują moje nadzieje na spotkanie pana w czwartek? (czy go chociaz zobacze) odp 3DENARÓW tło 10BUŁAW-2DENARÓW-9MIECZY (pustelnik) zobaczę, jednak nie będę sama i trochę będę z tego powodu rozczarowana. ----------------------------------------------------głupiec---świat---księzyc------------------ ---------------------------------------------------------świat------gwiazda-------------------- --------------------------------------------------------------wieża------------------------------- jak się zrealizują moje nadzieje, że on mnie zobaczy? odp [KRÓLOWA BUŁAW/I] tło SPRAWIEDLIWOSC-4PUCHARÓW-3DENARÓW (śmierć) nooo, zobaczy na bank. Troszke posmutnieje, chyba poczuje mój brak:O -----------------------------------------------------------------głupiec----------kapłan--------cesarz-------------- --------------------------------------------------------------------------kapłan----------pustelnik------------------ ----------------------------------------------------------------------------------umiarkowanie---------------------- jak zrealizują się moje nadzieje na rozmowę z nim? odp 8BUŁAW tło 3DENARÓW-RYCERZ KILICHÓW-2MIECZY (kochankowie) porozmawiamy albo napisze do mnie pozniej, dlatego że będzie go ciągnąć -------------------------------------------------cesarz-------diabeł---------sprawiedliwosc------------ będzie to miła rozmowa, da do myslenia ------------------------------------------------------słońce----------mag---------------------------------- ---------------------------------------------------------------sąd-------------------------------------------- Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 będę w miejscowości Pana w czwartek jak się zrealizują moje nadzieje na spotkanie pana w czwartek? (czy go chociaz zobacze) odp 3DENARÓW tło 10BUŁAW-2DENARÓW-9MIECZY (pustelnik) ciezkie do realizacji ----------------------------------------------------głupiec---świat---księzyc------------------ ---------------------------------------------------------świat------gwiazda-------------------- --------------------------------------------------------------wieża------------------------------- jak się zrealizują moje nadzieje, że on mnie zobaczy? odp [KRÓLOWA BUŁAW/I] tło SPRAWIEDLIWOSC-4PUCHARÓW-3DENARÓW (śmierć) niby tak,ale tak jakby musial sie czyms innym zajac -----------------------------------------------------------------głupiec----------kapłan--------cesarz-------------- --------------------------------------------------------------------------kapłan----------pustelnik------------------ ----------------------------------------------------------------------------------umiarkowanie---------------------- jak zrealizują się moje nadzieje na rozmowę z nim? odp 8BUŁAW tło 3DENARÓW-RYCERZ KILICHÓW-2MIECZY (kochankowie) kontakt sms-owy/telefoniczny -------------------------------------------------cesarz-------diabeł---------sprawiedliwosc------------ będzie to miła rozmowa, da do myslenia ------------------------------------------------------słońce----------mag---------------------------------- ---------------------------------------------------------------sąd-------------------------------------------- Cytuj
Gość Linkinia Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Jak się zrealizują moje nadzieje na spotkanie pana w czwartek? (czy go chociaz zobacze) odp. 3DENARÓW tło 10BUŁAW-2DENARÓW-9MIECZY (pustelnik) Wydaje mi się, że go nie zobaczysz, bo nie będziesz miała czasu przez cel, w jakim jedziesz do tego miasta. Jak się zrealizują moje nadzieje, że on mnie zobaczy? odp KRÓLOWA BUŁAW tło SPRAWIEDLIWOSC-4PUCHARÓW-3DENARÓW (śmierć) Szansa jest w tej Królowej albo wskazuje Ciebie, że będziesz bardzo ładnie wyglądać i chcesz, by zwrócił uwagę na Twój przyjazd... ale z kart w tle nie bardzo wychodzi, żeby miał Cię zobacyć. Jak zrealizują się moje nadzieje na rozmowę z nim? 8BUŁAW tło 3DENARÓW-RYCERZ KILICHÓW-2MIECZY (kochankowie) Kontakt będzie na pewno, wymienicie ze sobą wiadomości teksowe albo porozmawiacie telefonicznie. Padnie wyjaśnienie, dlaczego spotkanie nie było możliwe, chociaż chcieliście. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Na moje "oko" nie spotkacie się i nie zobaczy Cię, rozmowy jako takiej pomiędzy Wami też nie widzę, jeśli już "coś", to ewentualnie kontakt sms i to taki "ograniczony", może być np. tak ~ że Ty napiszesz a Pan nie odpisze, no chyba że zadzwonisz a On nie odbierze... P.S. Razy 3 masz 3 Denarów...myślę że Pan będzie w pracy...albo pochłonięty przez swoje sprawy... Życzę Ci oczywiście - aby to co napisałam nie sprawdziło się... Cytuj
Selenit666 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Spotkania nie widzę, to ze zobaczy też nie koniecznie chyba ze z daleka ale rozmowa raczej tak ale tez nie jestem pewna czy 8 buław przy 3 denarów nie symbolizuje problemów z kontaktem mimo chęci (rycerz pucharów). Mam tez takie wrażenie, ze ty niby chcesz tego spotkania ale też sie ukrywasz przed nim i masz obawy czy wogole powinno się odbyć. Nie jesteś jakoś do tego z motylkami w brzuszku nastawiona. Cytuj
miistakke Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 nie widziałam go, jechał ich samochód, ale nie wiem kto jechał, nie musiał to być on. Nie rozmawiałam też skoro go nie widziałam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi