Skocz do zawartości

spotkanieee-weryfikacja w czwartek

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

będę w miejscowości Pana w czwartek

jak się zrealizują moje nadzieje na spotkanie pana w czwartek? (czy go chociaz zobacze)

odp 3DENARÓW tło 10BUŁAW-2DENARÓW-9MIECZY (pustelnik) zobaczę, jednak nie będę sama i trochę będę z tego powodu rozczarowana.

----------------------------------------------------głupiec---świat---księzyc------------------

---------------------------------------------------------świat------gwiazda--------------------

--------------------------------------------------------------wieża-------------------------------

jak się zrealizują moje nadzieje, że on mnie zobaczy?

odp [KRÓLOWA BUŁAW/I] tło SPRAWIEDLIWOSC-4PUCHARÓW-3DENARÓW (śmierć) nooo, zobaczy na bank. Troszke posmutnieje, chyba poczuje mój brak:O

-----------------------------------------------------------------głupiec----------kapłan--------cesarz--------------

--------------------------------------------------------------------------kapłan----------pustelnik------------------

----------------------------------------------------------------------------------umiarkowanie----------------------

jak zrealizują się moje nadzieje na rozmowę z nim?

odp 8BUŁAW tło 3DENARÓW-RYCERZ KILICHÓW-2MIECZY (kochankowie) porozmawiamy albo napisze do mnie pozniej, dlatego że będzie go ciągnąć

-------------------------------------------------cesarz-------diabeł---------sprawiedliwosc------------ będzie to miła rozmowa, da do myslenia

------------------------------------------------------słońce----------mag----------------------------------

---------------------------------------------------------------sąd--------------------------------------------

Gość gość5
Napisano

będę w miejscowości Pana w czwartek

jak się zrealizują moje nadzieje na spotkanie pana w czwartek? (czy go chociaz zobacze)

odp 3DENARÓW tło 10BUŁAW-2DENARÓW-9MIECZY (pustelnik) ciezkie do realizacji

----------------------------------------------------głupiec---świat---księzyc------------------

---------------------------------------------------------świat------gwiazda--------------------

--------------------------------------------------------------wieża-------------------------------

jak się zrealizują moje nadzieje, że on mnie zobaczy?

odp [KRÓLOWA BUŁAW/I] tło SPRAWIEDLIWOSC-4PUCHARÓW-3DENARÓW (śmierć) niby tak,ale tak jakby musial sie czyms innym zajac

-----------------------------------------------------------------głupiec----------kapłan--------cesarz--------------

--------------------------------------------------------------------------kapłan----------pustelnik------------------

----------------------------------------------------------------------------------umiarkowanie----------------------

jak zrealizują się moje nadzieje na rozmowę z nim?

odp 8BUŁAW tło 3DENARÓW-RYCERZ KILICHÓW-2MIECZY (kochankowie) kontakt sms-owy/telefoniczny

-------------------------------------------------cesarz-------diabeł---------sprawiedliwosc------------ będzie to miła rozmowa, da do myslenia

------------------------------------------------------słońce----------mag----------------------------------

---------------------------------------------------------------sąd--------------------------------------------

Gość Linkinia
Napisano

Jak się zrealizują moje nadzieje na spotkanie pana w czwartek? (czy go chociaz zobacze)

odp. 3DENARÓW tło 10BUŁAW-2DENARÓW-9MIECZY (pustelnik)

Wydaje mi się, że go nie zobaczysz, bo nie będziesz miała czasu przez cel, w jakim jedziesz do tego miasta.

Jak się zrealizują moje nadzieje, że on mnie zobaczy?

odp KRÓLOWA BUŁAW tło SPRAWIEDLIWOSC-4PUCHARÓW-3DENARÓW (śmierć)

Szansa jest w tej Królowej albo wskazuje Ciebie, że będziesz bardzo ładnie wyglądać i chcesz, by zwrócił uwagę na Twój przyjazd... ale z kart w tle nie bardzo wychodzi, żeby miał Cię zobacyć.

Jak zrealizują się moje nadzieje na rozmowę z nim?

8BUŁAW tło 3DENARÓW-RYCERZ KILICHÓW-2MIECZY (kochankowie)

Kontakt będzie na pewno, wymienicie ze sobą wiadomości teksowe albo porozmawiacie telefonicznie. Padnie wyjaśnienie, dlaczego spotkanie nie było możliwe, chociaż chcieliście.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Na moje "oko" nie spotkacie się i nie zobaczy Cię, rozmowy jako takiej pomiędzy Wami też nie widzę, jeśli już "coś", to ewentualnie kontakt sms i to taki "ograniczony", może być np. tak ~ że Ty napiszesz a Pan nie odpisze, no chyba że zadzwonisz a On nie odbierze...

P.S.

Razy 3 masz 3 Denarów...myślę że Pan będzie w pracy...albo pochłonięty przez swoje sprawy...

Życzę Ci oczywiście - aby to co napisałam nie sprawdziło się...;)

Napisano

Spotkania nie widzę, to ze zobaczy też nie koniecznie chyba ze z daleka ale rozmowa raczej tak ale tez nie jestem pewna czy 8 buław przy 3 denarów nie symbolizuje problemów z kontaktem mimo chęci (rycerz pucharów). Mam tez takie wrażenie, ze ty niby chcesz tego spotkania ale też sie ukrywasz przed nim i masz obawy czy wogole powinno się odbyć. Nie jesteś jakoś do tego z motylkami w brzuszku nastawiona.

Napisano

nie widziałam go, jechał ich samochód, ale nie wiem kto jechał, nie musiał to być on. Nie rozmawiałam też skoro go nie widziałam:)