Magnolia05 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 W jaki sposób przebiegnie mój tygodniowy urlop. Karty ciągnięte z całej talii, czytane jako całość Umiarkowanie+Śmierć+Sprawiedliwość hmm Same AW coś sie zmieni we mnie, uwolnię się od kogoś czegoś co na dobre mi wyjdzie, wejście w jakieś nowe sytuacje. Wyjazd może się opóźnić.. Zweryfikuję za tydzień i z góry dziękuje Cytuj
Caliel Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Uwazaj, bys nie spowodowala po pijaku czegos (niewazne czy prowadzisz, czy idziesz pieszo). Moze sie okazac, ze Twoj urlop moze zostac przesuniety lub zawieszony (chyba ze zdarzenie zawieszajace bedzie mialo miejsce podczas urlopu juz). W kazdym badz razie uwazaj na wszelkie urazy zwiazane z utrata rownowagi (dotyczy rowniez nart,sanek i innych tego typu kolizji), w kazdym badz razie zycze jak najlepiej wykorzystanego i szczesliwego urlopu Cytuj
Magnolia05 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Napisano 26 Grudnia 2012 Urlop spędzam w ciepłych krajach:) wiec możliwe aby na wode uważać. dziękuje za odp.wyjazd byl z godzinnym opóźnieniem:/ Moze ktoś jeszcze się wypowie?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi