Skocz do zawartości

Mój Styczeń

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

1. Praca As kielichów, 8 mieczy, 3 Denary- nie mogłam zaskoczyc o co tu chodzi- a mi się umowa w styczniu konczy i albo przedluza albo nie- wyglada na to ze tak

2 . Finanse 8 kielichów, Śmierć, Koło fortuny, 6 buław- tu nie wiem- dziwne te karty jakas kasa dość niespodziewana spowodowana wypadkami losowymi? Ta 6 buław na koncu to jakby pieniadze tylko dla mnie????

3. Uczucia Gwiazda, 7 kielichów, Pustelnik- tu osamotnienie i tylko marzenia o lepszym jutrze -czyli nic nowego

4. Otoczenie 4 kielichy, 8 denarów – zajete swoimi sprawami i dość obojetne

5.Dom, rodzina Paź mieczy, Głupiec- wszystko będzie się krecic wokół dziecka

6.Niespodzianka Król mieczy, Wisielec, 4 buław- heh romas z kimś z pracy? nie mam zamiaru ryzykować......

7.Co robic Krolowa Denarów, Wieża, Krol Denarów- pozwolic na rozpad związku?

8.Czego nie robic As mieczy, 10 buław, As buła, Papiez- nie dokonywac drastycznych posunięć, nie słuchac i nie działać wg woli kogoś kto chciałby uchodzic za mądrego

9.Rada Rycerz denarów, 6 denarow, Krolowa buław- działać zgodnie z tym co radzi przyjaciel- przyjac jego pomoc

• Maestro
Napisano

1. Praca As kielichów, 8 mieczy, 3 Denary- z jednej strony jakas szansa, ale ona Ciebie ograniczy w działaniach, moźe propozycja,która wymagac będzie od Ciebie pewnych zmian?

2 . Finanse 8 kielichów, Śmierć, Koło fortuny, 6 buław- wydaje mi się,że zaczniesz poszukiwać jakichś możliwosci dorobienia/zarobienia, co Ci się uda, być może w zwiażku z szansą związaną z pracą z pkt.1?

3. Uczucia Gwiazda, 7 kielichów, Pustelnik- nadzieje na spełnienie swoich marzeń

4. Otoczenie 4 kielichy, 8 denarów – otoczenie zmęczone i znuzone Świętami i zajęte pracą

5.Dom, rodzina Paź mieczy, Głupiec- mogą być lekkie spory i niespodziewane wydarzenia

6.Niespodzianka Król mieczy, Wisielec, 4 buław- jakiś romans wisiw powietrzu,ale to za jakis czas

7.Co robic Krolowa Denarów, Wieża, Krol Denarów- wyjaśnic z mężem wszelkie kwestie finansowe

8.Czego nie robic As mieczy, 10 buław, As buław, Papiez- za dużo nie analizować, nie roztrząsac, nie kłocic się, nie trzymac się sztywnych zasad

9.Rada Rycerz denarów, 6 denarow Króowa Buław - weź sprawy finansowe w swoje ręce

Napisano

1. Jakaś propozycja lub lepsze perspektywy w dotychczasowej pracy.

2. Mi tu tylko na myśl przychodzi, że jakieś inne/nowe perspektywy finansowe.

3. Rozmarzenie się, możliwe, że Twoje marzenia się spełnią.

4. Zajęte sobą.

5. Niewielkie kłopoty/zgrzyty z młodym człowiekiem.

6. Ja tu też bym na romansik stawila

7. Pozwolić by Wasz związek szedł tak jak chce tego los...

8. Nie być pracoholikiem, nie analizować

9. Tyle ile dostaniesz, tyle daj z siebie.

• 1 miesiąc temu...
Gość gość5
Napisano
1. Praca As kielichów, 8 mieczy, 3 Denary- nie mogłam zaskoczyc o co tu chodzi- a mi się umowa w styczniu konczy i albo przedluza albo nie- wyglada na to ze tak- umowa przedłuzona- szefowa zadowolona :)

2 . Finanse 8 kielichów, Śmierć, Koło fortuny, 6 buław- tu nie wiem- dziwne te karty jakas kasa dość niespodziewana spowodowana wypadkami losowymi? Ta 6 buław na koncu to jakby pieniadze tylko dla mnie????tu powiedzialabym ze po niepewnym poczatku (8 kielichow"- zmiana na stale

3. Uczucia Gwiazda, 7 kielichów, Pustelnik- tu osamotnienie i tylko marzenia o lepszym jutrze -czyli nic nowego zgadza sie.... niestety

4. Otoczenie 4 kielichy, 8 denarów – zajete swoimi sprawami i dość obojetne kazdy sobie rzepke skrobie.......

5.Dom, rodzina Paź mieczy, Głupiec- wszystko będzie się krecic wokół dziecka rzeczywiscie tak było- mlody chory- 2 tyg. w domu i zastrzyki :(

6.Niespodzianka Król mieczy, Wisielec, 4 buław- heh romas z kimś z pracy? nie mam zamiaru ryzykować......heh.... calkiem niespodziewane spotkanie z panem K.... i znow posucha...

7.Co robic Krolowa Denarów, Wieża, Krol Denarów- pozwolic na rozpad związku?Inezku z moim mezem sie nie da nic wyjasnic- ja swoje on swoje... chyba trzeba czekac .....

8.Czego nie robic As mieczy, 10 buław, As buła, Papiez- nie dokonywac drastycznych posunięć, nie słuchac i nie działać wg woli kogoś kto chciałby uchodzic za mądrego preti- nie da sie nie byc pracoholikiem- ale przestalam szukac drugiego dna we wszystkim co mi mowia ....

9.Rada Rycerz denarów, 6 denarow, Krolowa buław- działać zgodnie z tym co radzi przyjaciel- przyjac jego pomoc

tu chyba wyszla moja "podpora" w pracy- J - nadal pomocny chociaz sam chodzi i prosi teraz o pomoc :):):)

bardzo dziękuję :*