Skocz do zawartości

co mam za sobą a co mnie czeka.... do konca marca 2013 + weryfikacja

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

Co mam za sobą 8 buław- przyspieszenie, inicjatywę, szybkie działania, hmmm... sprawka to też urzędy/ małżeństwo itp- suma (Sprawka)

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy - w czasie budowania czegoś nowego, rozwiązywania starych spraw -suma Umiarkowanie - względna stabilizacja .......

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław- dokończenie dzieła- jakies gwałtowne zmiany i gotowość do działania -budowania nowej rzeczywistości....

Co mi to da: 3 denary- osiągnięcie stabilizacji nie tylko materialnej, moze sama sobie udowodnie że cos potrafię

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów- realizacja zamierzen, oraz dalsze działania majace na celu utrzymania stanu stabilizacji.... moze tez przepracowanie karmy

Gość Daffne
Napisano

Co mam za sobą 8 buław

- za sobą masz czas przejmowania inicjatywy, sporo musiało się u Ciebie dziać w ostatnim czasie. Może byłaś zalatana i czasu brakowało :)

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy->Pustelnik

- aktualnie widzisz i masz przed sobą realną szansę na dokonanie zmian. Widać, że troszkę przewartościujesz swoje podejście do życia, może i poglądy i staniesz bardziej waleczna, odważniejsza. Jednak podsuma podpowiada by działać z rozmysłem, nie pochopnie, a wówczas lżej przejdzie etap przemian.

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław

- dokończysz jakieś stare sprawy albo odetniesz je od siebie. Widać, że w miejsce starego pojawi się entuzjazm do działania i radość ^^

Co mi to da: 3 denary

- da Ci to zmianę życiową, może nawiązywanie nowych znajomości również, które wzbogacą Twoje życie.

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów->Cesarzowa

- masz wokół siebie dwóch panów? Bo widać tu jednego stabilnego, uczciwego i rozważnego,a drugi to atrakcyjny mężczyzna energiczny jaki się może dopiero pojawić. W każdym razie na nudę narzekać z pewnością nie będziesz, a czas jaki przed Tobą będzie pełen wrażeń.

• Maestro
Napisano

Ja niebawem też zrobię wgląd w ten rozkład, za jakieś 2 godzinki:)

Napisano
Co mam za sobą 8 buław- wartkie akcje, gwałtowne wydarzenia, dążenie do celu. Wytrwale podchodziłaś do wszelkich wyzwań. W Twoim zyciu mogły nastapić nagłe zmiany

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy - zmieniasz, zwłaszcza siebie, masz nowe plany, dązenia, rozpoczynasz coś od nowa. Łatwo nie bedzie zrealizować "tę koncecję" ale pokonasz przeszkody. Tylko nie przeszarżuj. -suma Umiarkowanie - względna stabilizacja .......

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław- ten następny krok będzie gwałtowy, w goracej wodzie kąpana? Chyba będziesz pełna entuzjazmu ale bez konkretnego planu. Nowe kontakty towarzyskie.

Co mi to da: 3 denary- otworzysz się na nowe, to jest dopiero poczatek wdrażania pomysłów.

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów- nie wiem pod jakim kątem czytac te karty..hm..czy Ty zamierzasz się może uczyć ? 8 denarów wymaga sumienności i zaangażowania. Papież- poszerzanie horyzontów...

Gdzieś wyczytałam, że "Kapłan + Król Buław to uosobienie prawa i porządku publicznego" - może poznasz kogos takiego?

• Maestro
Napisano

Co mam za sobą 8 buław- Jakis intensywniejszy okres swojego zycia, załatwianie spraw, bieganinę,itp.

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy - masz teraz czas,gdy możesz realnie dokonąc jakichs zmian w zyciu,może jest to trochę chaotyczne, po łebkach,ale to chyba wazny okres

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław- coś Cię doprowadzi do ostateczności,coś zakończysz,po tym fakcie odzyjesz

Co mi to da: 3 denary- uda Ci się pokonac przeszkody i da Ci to chęci do dalszej pracy

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów- ja tu widzę, że bedzie koło Ciebie dwóch mezczyzn,być może jeden to mąz, a drugi jakis przystojniak z pracy,może to z nim zaczną się flirty (paź buław)

Gość gość5
Napisano
Co mam za sobą 8 buław- wartkie akcje, gwałtowne wydarzenia, dążenie do celu. Wytrwale podchodziłaś do wszelkich wyzwań. W Twoim zyciu mogły nastapić nagłe zmiany

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy - zmieniasz, zwłaszcza siebie, masz nowe plany, dązenia, rozpoczynasz coś od nowa. Łatwo nie bedzie zrealizować "tę koncecję" ale pokonasz przeszkody. Tylko nie przeszarżuj. -suma Umiarkowanie - względna stabilizacja .......

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław- ten następny krok będzie gwałtowy, w goracej wodzie kąpana? Chyba będziesz pełna entuzjazmu ale bez konkretnego planu. Nowe kontakty towarzyskie.

Co mi to da: 3 denary- otworzysz się na nowe, to jest dopiero poczatek wdrażania pomysłów.

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów- nie wiem pod jakim kątem czytac te karty..hm..czy Ty zamierzasz się może uczyć ? 8 denarów wymaga sumienności i zaangażowania. Papież- poszerzanie horyzontów...

Gdzieś wyczytałam, że "Kapłan + Król Buław to uosobienie prawa i porządku publicznego" - może poznasz kogos takiego?

Ćwiczę cnotę cierpliwości- coraz lepiej mi idzie chociaż nie zawsze :) Co do kart - od 2 mieisecy mam pracę, w której wiekszość jest dla mnie nowością- taka specyfika :) ale lubie sie uczyc -bynajmniej w praktyce :)- uoasobienie prawa i porzadku? hm... nie znam takiego :):) ale pewnie wszystko przede mną

Napisano

Co mam za sobą 8 buław- Szybkie impulsywnie działania,ciagły ruch,brak spokoju-rzekłabym.. WSzystko w nadmiarze ..za duzo na raz..

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy -Teraz pojawił się potencjał i masz szanse zakończyć coś nieuchronnie ,tyle ze musisz wykazać się chłodem i logika Rycerz Miczy..On nie mrugnie swoimi oczyma by okazać litośc..Zrobi wiele by uzyskać status Króla..

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław-to szansa na to by zakonczy to co zabolało..w rycerzu masz siłe..W Asie denarów poczatek który nastąpi zaraz po tym jak impulsywnie ,szybko wprowadzisz swoje decyzje w ruch(pazik)

Co mi to da: 3 denary- A owszem da Ci to wiele..Pojawią się fajne perspektywy,pozytywy,jakas nowa osóbka równiez w twoim zyciu..

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów- Twoje działania doświadczą Cie tego,że twoje wartości to wszystko co masz najcenniejsze w sobie i nalezy je chronic..Powolnie,mozolonie,bez naginania podjetych decyzji-dobrze wiesz jakie potem mogą być skutki..gdy sie trwa w tym co dla nas dobre,gdy juz podjelismy,nie za rok ,nie za dwa,przynisie plon..

Myslę,że jest tez koło Ciebie jakiś Pan który od dłuższego czas wodzi za toba wzrokiem a być moze go nie zauważasz:)

Napisano

Co mam za sobą 8 buław- tutaj widac natlok zdarzen i roznych spraw ale spodziewalas sie tego

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy - teraz masz szanse na dokonanie zmian w swoim zyciu i sprawch zawodowych lecz to moze spowodowac maly chaos

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław- zakonczenie pewnej sprawy ktora byla dosc istotna i nie dawala ci spokoju

Co mi to da: 3 denary- zaczniesz sie koncentrowac na priorytetach

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów - zdobedziesz uznanie szefa i partnera dzieki swojemu zaangazowaniu

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Co mam za sobą 8 buław- gwałtowny i szybki bieg zdarzeń...rozwiązywałaś swoje problemy...a być może i zbierałaś profity z wcześniej rozpoczętych działań zawodowych...ogólnie dynamiczny okres...

Gdzie jestem teraz : As denarów, Śmierć Rycerz mieczy - wiesz że masz szansę na poprawę sytuacji ~ jesteś pewna siebie, lecz wciąż jeszcze działasz zbyt impulsywnie - nieprzemyślanie (ale wykorzystasz tę szansę)...

Mój następny krok: 10 mieczy, Paź buław- zostawisz za sobą to co złe ~ bo wiesz że teraz może być już tylko lepiej...rozpoczniesz coś nowego ~ generalnie wykorzystasz szansę i otworzysz sie na nowe możliwości lub będziesz szukać takowych...

Co mi to da: 3 denary- korzyści materialne w sferze finansowej, lub po prostu powodzenie w sferze zawodowej ~ generalnie okres pracy, nauki konkretnych umiejętności zawodowych - sukcesów zawodowych...

Wynik: Papież, Król buław, 8 denarów- systematyczna praca, dalsze zdobywanie wiedzy/wykuwanie swojej przyszłości zawodowej...Papież to też rozsądek ~ dzięki swoim rozsądnym i dynamicznym działaniom zyskasz uznanie, odniesiesz sukces w sprawach zawodowych...

Myślę że w tych kartach wybija się to ~ że dzięki solidnej pracy polepszysz swoją sytuację materialną...