Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Praca 8 kielichów/3 mieczy - mieszane emocje, rozdarcie, nerwy,cośniemiłego się wydarzy, może plotki?? Finanse paź buław/7 buław oj zawalcze o swoje, będę miała ku temu duzo checi i energii Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- poczuję się panią samej siebie, a dzięki temu po jakimś czasie cos się zacznie u mnie rozwijać, w każdym razie nowy etap widac Dom/Rodzina 7 mieczy - jakies kłamstwa, niedopowiedzenia Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- zaproszenie na spotkanie, bardzo miłe i romantyczne Co robić 2 kielichów - mam byc ciepła i przyjazna Czego nie robić Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła Rada Moc - mam byc silna, moc jest we mnie:) Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- przemyśli cos i chyba się spotkamy Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Inez2503 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Praca 8 kielichów/3 mieczy - Inez - w jakimś z rozkładów wychodziła Ci zmiana pracy albo w pracy- moze byc zmiana stanowisa na takie, ktore bedzie wymnagało sposterzegawczosci itp. albo stwierdzisz, że chcesz zmienic pracę i zaczniesz szukac Finanse paź buław/7 buław chyba wlasnie Twoje starania o lepsza kaske wychodzą Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- wiesz czego chcesz i bedziesz po to siegac bez obaw - jesli trzeba to z wyczuciem- innym razem "na szybko" Dom/Rodzina 7 mieczy - tu albo kombinowanie jesli bedziesz chciala sie z kims spotkać- szukanie jakiejs w celu wyjscia.... takie gry podjazdowe Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy- tu nie wiem Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- oj ktos kogos znasz bedzie chcial sie spotkać- bedzie miło Co robić 2 kielichów - słuchać, mówic i rozumieć Czego nie robić Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła- dokładnie tak- odpuścic sobie zasadniczosc Rada Moc - nie poddawac sie- to ty ujarzmisz byka a nie on ciebie Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- oooooooooo.......... chyba oboje bedziecie myslec o tym samym Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - bardzo dobrze- bedziesz sie czuła jak ksiezniczka- adorowana, kochana, tak jak kiedys Cytuj
Selenit666 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Praca 8 kielichów/3 mieczy - jakies nowe obowiazki moga przyjsc ktore nie koniecznie bedą z godne z tym co byś chciała Finanse paź buław/7 buław moze bedziesz zagadywać o podwyzkę Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- tu raczej odpływanie w marzeniach i próba ich realizacji. Mozliwe, ze z kims gdzieś sie wybierzesz na spacer po plaży Dom/Rodzina 7 mieczy - bardziej skupiona na ezo niz na obowiazkach rodzinnych Zdrowie giermek monet 4 kiel - prędzej syn coś może chorowac ale nie jakoś poważnie Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- ktoś z przeszłosci bedzie cię czarował Co robić 2 kielichów - bądź zgodan z sobą Czego nie robić Król Mieczy - nie wymądrzaj się i trzymaj język za zebami Rada Moc - bądz pewna siebie Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- no co relacja będzie ale nie z X ale z Y Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna - dokładnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 Może ktoś jeszcze? Cytuj
anais_33 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Praca 8 kielichów/3 mieczy - chyba zmiana pracy Ci sie szykuje, albo stanowisko / nowe obowiązki inne niż do tej pory a wszystko w atmosferze niezbyt ciekawej, bedzie Ci ciężko pożegnać Cię ze stara pracą / stanowiskiem itp Finanse paź buław/7 buław bedziesz chciała zawalczyć o swoje Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- poczujesz się pewnie będziesz dążyła do osiągniecia spokoju i harmonii z młodszym Panem , nie będziesz chciała mu dać odejść Dom/Rodzina 7 mieczy - kłamstwa i nie czysta gra, ukrywanie prawdy Zdrowie giermek monet 4 kiel - będziesz przemęczona Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- możliwie spotkanie towarzyskie w miłej atmosferze ze starymi znajomymi Co robić 2 kielichów - masz byc ciepła, przyjazna otwarta Czego nie robić Król Mieczy - nieprzystepna, wyobcowana , zdystansowana Rada Moc - spokojem osiągniesz to co chcesz Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- Pan chłodny i zdystansowany ale może dojść do spotkania Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczujesz sie atrakcyjna i że jest tak jak Ty chcesz / chciałaś Edytowane 28 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Praca - 8 kielichów/3 mieczy – mnie się to skojarzyło z Twoim smutkiem, że zmieniasz pracę i opuszczasz lubiane osoby. Finanse - paź buław/7 buław – W Giermku widziałabym jakieś dobre nowiny, sprzyjający zbieg okoliczności, może kasa z niespodziewanego źródła wpadnie. Dodatkowo 7 buław może wskazywać, że pojawi się dogodna okazja na zarobek i z zapałem powalczysz. Uczucia – Cesarzowa, 6 mieczy, Umiarkowanie, Rycerz Buław- poczuję się panią samej siebie, a dzięki temu po jakimś czasie cos się zacznie u mnie rozwijać, w każdym razie nowy etap widac --> tak jak piszesz. Ładne karty, bo widać spokojne przejście w tym Umiarkowaniu. Dom/Rodzina - 7 mieczy – mówienie ogólnikami, zatajanie, nieszczerość. Zdrowie - giermek monet, 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy ---> to bardzo prawdopodobne. Znudzenie, niewyspanie, takie przypadłości jak przy sesji. Niespodzianka - Giermek kielichów, 3 kielichów, 6 kielichów- zaproszenie na spotkanie, bardzo miłe i romantyczne --> zgadzam się. Co robić - 2 kielichów - mam byc ciepła i przyjazna --> nic dodać, nic ująć. Pokazać się od dobrej strony Czego nie robić - Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła --> plus nie być zbyt surowa w ocenach, chłodna, nie narzucać swojego zdania na zasadzie ‘’ja wiem najlepiej’’, Rada - Moc - mam byc silna, moc jest we mnie:) --> jak się chce, można wszystko, tylko znaleźć odpowiedni sposób, nie poddawać się. Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu - Król Mieczy, 2 kielichów, Moc, 3 kielichów- przemyśli cos i chyba się spotkamy --> na to wygląda. Widać zmianę zachowania, podejście uwodzicielskie i przyjazne po chłodnym, analizującym Królu Mieczy. Powinno być miło Jak na mnie wpłyną? - 6 kielichów, giermek kielichów, królowa buław - zadowolenie, radość, czucie się atrakcyjną :przytul_na: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Praca 8 kielichów/3 mieczy - jakies nowe obowiazki moga przyjsc ktore nie koniecznie bedą z godne z tym co byś chciała Finanse paź buław/7 buław moze bedziesz zagadywać o podwyzkę Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- tu raczej odpływanie w marzeniach i próba ich realizacji. Mozliwe, ze z kims gdzieś sie wybierzesz na spacer po plaży Dom/Rodzina 7 mieczy - bardziej skupiona na ezo niz na obowiazkach rodzinnych Zdrowie giermek monet 4 kiel - prędzej syn coś może chorowac ale nie jakoś poważnie Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- ktoś z przeszłosci bedzie cię czarował Co robić 2 kielichów - bądź zgodan z sobą Czego nie robić Król Mieczy - nie wymądrzaj się i trzymaj język za zebami Rada Moc - bądz pewna siebie Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- no co relacja będzie ale nie z X ale z Y Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna - dokładnie Z Y relacja zakońzczona, więc tu na 100% pokazał się własciwy , czyli X... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Ja też podbijam i prosze o wnikliwe spojrzenie;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy jestem przeziębiona jak diabli,chyba to wyszło w 4 kielichów,dodatkowo jestem przemęczona;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 30 Stycznia 2013 WERYFIKACJA Praca 8 kielichów/3 mieczy - mieszane emocje, rozdarcie, nerwy,coś niemiłego się wydarzy, może plotki?? - Było całkiem fajnie, chyba ta 3 mieczy po raz pierwszy pokazała mi intelekt, pokonywanie barier, miałam kilka fajnych pomysłów, radziłam sobie nieźle, dużo się koncentrowałam na pracy, może ta 8 kielichów to nowe spojrzenie na obowiazki?? Finanse paź buław/7 buław oj zawalcze o swoje, będę miała ku temu duzo checi i energii - to sobie jakims cudem radziłam, o nic nie walczyłam Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- poczuję się panią samej siebie, a dzięki temu po jakimś czasie cos się zacznie u mnie rozwijać, w każdym razie nowy etap widac - zyskałam duuużo pewności siebie, mam poczucie, że dobrze się czuję w swojej skórze, dawno tak nie miałam, ponadto byłam raczej bierna, w tym rycku to flirty ze strony róznych mężczyzn Dom/Rodzina 7 mieczy - jakies kłamstwa, niedopowiedzenia - tu to chyba wyszły rozmowy, nauka i też intelektualne rozważania, ukrywanie pewnych rzeczy też Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy - mocne przeziębienie na początku roku, katar jeszcze mam Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- zaproszenie na spotkanie, bardzo miłe i romantyczne - zaproszenie było, ale ...nie skorzystałam, za dużo dumy we mnie Co robić 2 kielichów - mam byc ciepła i przyjazna - no i byłam Czego nie robić Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła - tak, starałam się hamowac emocje Rada Moc - mam byc silna, moc jest we mnie:) Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- przemyśli cos i chyba się spotkamy - póki co spotkania nie było, na razie jest na etapie Króla Mieczy, znowu foch... Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna - na razie mam dość kolejnego focha pana, bo znowu coś mu nie pasowało:) Moze te karty pokazały późniejszy okres tym bardziej, ze w podsumie Wisielec.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi