Skocz do zawartości

Styczeń

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Praca 8 kielichów/3 mieczy - mieszane emocje, rozdarcie, nerwy,cośniemiłego się wydarzy, może plotki??

Finanse paź buław/7 buław oj zawalcze o swoje, będę miała ku temu duzo checi i energii

Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- poczuję się panią samej siebie, a dzięki temu po jakimś czasie cos się zacznie u mnie rozwijać, w każdym razie nowy etap widac

Dom/Rodzina 7 mieczy - jakies kłamstwa, niedopowiedzenia

Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy

Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- zaproszenie na spotkanie, bardzo miłe i romantyczne

Co robić 2 kielichów - mam byc ciepła i przyjazna

Czego nie robić Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła

Rada Moc - mam byc silna, moc jest we mnie:)

Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- przemyśli cos i chyba się spotkamy

Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna

Edytowane przez Inez2503
Gość gość5
Napisano

Praca 8 kielichów/3 mieczy - Inez - w jakimś z rozkładów wychodziła Ci zmiana pracy albo w pracy- moze byc zmiana stanowisa na takie, ktore bedzie wymnagało sposterzegawczosci itp. albo stwierdzisz, że chcesz zmienic pracę i zaczniesz szukac

Finanse paź buław/7 buław chyba wlasnie Twoje starania o lepsza kaske wychodzą

Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- wiesz czego chcesz i bedziesz po to siegac bez obaw - jesli trzeba to z wyczuciem- innym razem "na szybko" :)

Dom/Rodzina 7 mieczy - tu albo kombinowanie jesli bedziesz chciala sie z kims spotkać- szukanie jakiejs w celu wyjscia.... takie gry podjazdowe

Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy- tu nie wiem

Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- oj ktos kogos znasz bedzie chcial sie spotkać- bedzie miło :)

Co robić 2 kielichów - słuchać, mówic i rozumieć

Czego nie robić Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła- dokładnie tak- odpuścic sobie zasadniczosc

Rada Moc - nie poddawac sie- to ty ujarzmisz byka a nie on ciebie

Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- oooooooooo.......... chyba oboje bedziecie myslec o tym samym :)

Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - bardzo dobrze- bedziesz sie czuła jak ksiezniczka- adorowana, kochana, tak jak kiedys :)

Napisano

Praca 8 kielichów/3 mieczy - jakies nowe obowiazki moga przyjsc ktore nie koniecznie bedą z godne z tym co byś chciała

Finanse paź buław/7 buław moze bedziesz zagadywać o podwyzkę

Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- tu raczej odpływanie w marzeniach i próba ich realizacji. Mozliwe, ze z kims gdzieś sie wybierzesz na spacer po plaży

Dom/Rodzina 7 mieczy - bardziej skupiona na ezo niz na obowiazkach rodzinnych

Zdrowie giermek monet 4 kiel - prędzej syn coś może chorowac ale nie jakoś poważnie

Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- ktoś z przeszłosci bedzie cię czarował

Co robić 2 kielichów - bądź zgodan z sobą

Czego nie robić Król Mieczy - nie wymądrzaj się i trzymaj język za zebami

Rada Moc - bądz pewna siebie

Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- no co relacja będzie ale nie z X ale z Y

Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna - dokładnie

Napisano (edytowane)

Praca 8 kielichów/3 mieczy - chyba zmiana pracy Ci sie szykuje, albo stanowisko / nowe obowiązki inne niż do tej pory a wszystko w atmosferze niezbyt ciekawej, bedzie Ci ciężko pożegnać Cię ze stara pracą / stanowiskiem itp

Finanse paź buław/7 buław bedziesz chciała zawalczyć o swoje

Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- poczujesz się pewnie będziesz dążyła do osiągniecia spokoju i harmonii z młodszym Panem , nie będziesz chciała mu dać odejść

Dom/Rodzina 7 mieczy - kłamstwa i nie czysta gra, ukrywanie prawdy

Zdrowie giermek monet 4 kiel - będziesz przemęczona

Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- możliwie spotkanie towarzyskie w miłej atmosferze ze starymi znajomymi

Co robić 2 kielichów - masz byc ciepła, przyjazna otwarta

Czego nie robić Król Mieczy - nieprzystepna, wyobcowana , zdystansowana

Rada Moc - spokojem osiągniesz to co chcesz

Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- Pan chłodny i zdystansowany ale może dojść do spotkania

Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczujesz sie atrakcyjna i że jest tak jak Ty chcesz / chciałaś

Edytowane przez anais_33
Gość Linkinia
Napisano

Praca - 8 kielichów/3 mieczy – mnie się to skojarzyło z Twoim smutkiem, że zmieniasz pracę i opuszczasz lubiane osoby.

Finanse - paź buław/7 buław – W Giermku widziałabym jakieś dobre nowiny, sprzyjający zbieg okoliczności, może kasa z niespodziewanego źródła wpadnie. Dodatkowo 7 buław może wskazywać, że pojawi się dogodna okazja na zarobek i z zapałem powalczysz.

Uczucia – Cesarzowa, 6 mieczy, Umiarkowanie, Rycerz Buław- poczuję się panią samej siebie, a dzięki temu po jakimś czasie cos się zacznie u mnie rozwijać, w każdym razie nowy etap widac --> tak jak piszesz. Ładne karty, bo widać spokojne przejście w tym Umiarkowaniu.

Dom/Rodzina - 7 mieczy – mówienie ogólnikami, zatajanie, nieszczerość.

Zdrowie - giermek monet, 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy ---> to bardzo prawdopodobne. Znudzenie, niewyspanie, takie przypadłości jak przy sesji.

Niespodzianka - Giermek kielichów, 3 kielichów, 6 kielichów- zaproszenie na spotkanie, bardzo miłe i romantyczne --> zgadzam się.

Co robić - 2 kielichów - mam byc ciepła i przyjazna --> nic dodać, nic ująć. Pokazać się od dobrej strony ;)

Czego nie robić - Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła --> plus nie być zbyt surowa w ocenach, chłodna, nie narzucać swojego zdania na zasadzie ‘’ja wiem najlepiej’’,

Rada - Moc - mam byc silna, moc jest we mnie:) --> jak się chce, można wszystko, tylko znaleźć odpowiedni sposób, nie poddawać się.

Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu - Król Mieczy, 2 kielichów, Moc, 3 kielichów- przemyśli cos i chyba się spotkamy --> na to wygląda. Widać zmianę zachowania, podejście uwodzicielskie i przyjazne po chłodnym, analizującym Królu Mieczy. Powinno być miło ;)

Jak na mnie wpłyną? - 6 kielichów, giermek kielichów, królowa buław - zadowolenie, radość, czucie się atrakcyjną ;)

:przytul_na:

• Maestro
Napisano
Praca 8 kielichów/3 mieczy - jakies nowe obowiazki moga przyjsc ktore nie koniecznie bedą z godne z tym co byś chciała

Finanse paź buław/7 buław moze bedziesz zagadywać o podwyzkę

Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- tu raczej odpływanie w marzeniach i próba ich realizacji. Mozliwe, ze z kims gdzieś sie wybierzesz na spacer po plaży

Dom/Rodzina 7 mieczy - bardziej skupiona na ezo niz na obowiazkach rodzinnych

Zdrowie giermek monet 4 kiel - prędzej syn coś może chorowac ale nie jakoś poważnie

Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- ktoś z przeszłosci bedzie cię czarował

Co robić 2 kielichów - bądź zgodan z sobą

Czego nie robić Król Mieczy - nie wymądrzaj się i trzymaj język za zebami

Rada Moc - bądz pewna siebie

Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- no co relacja będzie ale nie z X ale z Y

Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna - dokładnie

Z Y relacja zakońzczona, więc tu na 100% pokazał się własciwy , czyli X...

• Maestro
Napisano

Ja też podbijam i prosze o wnikliwe spojrzenie;)

• Maestro
Napisano

Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy

jestem przeziębiona jak diabli,chyba to wyszło w 4 kielichów,dodatkowo jestem przemęczona;)

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Praca 8 kielichów/3 mieczy - mieszane emocje, rozdarcie, nerwy,coś niemiłego się wydarzy, może plotki?? - Było całkiem fajnie, chyba ta 3 mieczy po raz pierwszy pokazała mi intelekt, pokonywanie barier, miałam kilka fajnych pomysłów, radziłam sobie nieźle, dużo się koncentrowałam na pracy, może ta 8 kielichów to nowe spojrzenie na obowiazki??

Finanse paź buław/7 buław oj zawalcze o swoje, będę miała ku temu duzo checi i energii - to sobie jakims cudem radziłam, o nic nie walczyłam

Uczucia Cesarzowa 6 mieczy Umiarkowanie Rycerz Buław- poczuję się panią samej siebie, a dzięki temu po jakimś czasie cos się zacznie u mnie rozwijać, w każdym razie nowy etap widac - zyskałam duuużo pewności siebie, mam poczucie, że dobrze się czuję w swojej skórze, dawno tak nie miałam, ponadto byłam raczej bierna, w tym rycku to flirty ze strony róznych mężczyzn

Dom/Rodzina 7 mieczy - jakies kłamstwa, niedopowiedzenia - tu to chyba wyszły rozmowy, nauka i też intelektualne rozważania, ukrywanie pewnych rzeczy też

Zdrowie giermek monet 4 kiel - chyba nauka mnie zmęczy - mocne przeziębienie na początku roku, katar jeszcze mam

Niespodzianka giermek kielichów 3 kielichów 6 kielichów- zaproszenie na spotkanie, bardzo miłe i romantyczne - zaproszenie było, ale ...nie skorzystałam, za dużo dumy we mnie

Co robić 2 kielichów - mam byc ciepła i przyjazna - no i byłam

Czego nie robić Król Mieczy - nie być zła, nerwowa i niemiła - tak, starałam się hamowac emocje

Rada Moc - mam byc silna, moc jest we mnie:)

Istotne wydarzenia w relacji z X w styczniu Król Mieczy 2 kielichów Moc 3 kielichów- przemyśli cos i chyba się spotkamy - póki co spotkania nie było, na razie jest na etapie Króla Mieczy, znowu foch...

Jak na mnie wpłyną? 6 kielichów giermek kielichów królowa buław - poczuję sie piękna i atrakcyjna - na razie mam dość kolejnego focha pana, bo znowu coś mu nie pasowało:) Moze te karty pokazały późniejszy okres tym bardziej, ze w podsumie Wisielec..