Skocz do zawartości

Jak mnie postrzgea fizycznie?

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

gwiazda, królowa buław, 3 denary

no zle chyba nie jestm pytanie co to są te 3 denary XD? to kolega z ktorym spotykamy się na imprezach :)

no chyba brzydka wg neiego nei ejstem no i moze cieplo ze mnie bije w tej gwiazdzie :)

Gość Linkinia
Napisano

Jesteś atrakcyjną, gorącą kobietą wg niego ;) Masz może styl, który Cię wyróżnia wśród tłumu? Tak bym odebrała 3 denary, bo na mojej karcie jest przedstawiony artysta, malarz. Zwracasz uwagę, coś Cię wyróżnia, przyciągasz spojrzenia.

• Moderator
Napisano

gwiazda to piękna kobieca brunetka, Ty brunetką nie jesteś, ale kolor twoich włosów zdradza królowa buław - ognista i taką właśnie Cię postrzega, a przy tym delikatna i zmysłowa w tej gwieździe, 3 denary to chyba świadczą, że dostrzega w Tobie jakieś zdolności manualne, może trenujesz jakiś sport

Gość sheina
Napisano

haha czesto widac mnei jako kogos artystycznego i nei raz to slyszalam moze dlatego ta gwiazda a zdolnosci manualnych nei mam hahahaha moze inaczej - lbie to co piekne ;)

Napisano

pieknie Cie postrzega, gwiazda to wspaniala karta- podobasz mu sie , do tego uzwaz, ze jestes bardzo uwodzicielska :)

• Maestro
Napisano

Bardzo mu się babo podobasz, atrakcyjna, seksowna, widzi, że jesteś zadbana:) Z doswiadczenia wiem, że jak kobieta wychodzi jako Gwiazda, to wg faceta jest śliczna:)

Gość gość5
Napisano

błyszczysz jak gwiazda pełna seksapilu- jest na co popatrzec :)

Gość sheina
Napisano

ojej <rumieniec> :D ale i tak tylko kolega :D z tego bedzie

Gość gość5
Napisano
ojej <rumieniec> :D ale i tak tylko kolega :D z tego bedzie

no tak -ale za to jaki wpatrzony :)totalna hipnoza :):hipnoza: