Gość sheina Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 gwiazda, królowa buław, 3 denary no zle chyba nie jestm pytanie co to są te 3 denary XD? to kolega z ktorym spotykamy się na imprezach no chyba brzydka wg neiego nei ejstem no i moze cieplo ze mnie bije w tej gwiazdzie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Jesteś atrakcyjną, gorącą kobietą wg niego Masz może styl, który Cię wyróżnia wśród tłumu? Tak bym odebrała 3 denary, bo na mojej karcie jest przedstawiony artysta, malarz. Zwracasz uwagę, coś Cię wyróżnia, przyciągasz spojrzenia. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 gwiazda to piękna kobieca brunetka, Ty brunetką nie jesteś, ale kolor twoich włosów zdradza królowa buław - ognista i taką właśnie Cię postrzega, a przy tym delikatna i zmysłowa w tej gwieździe, 3 denary to chyba świadczą, że dostrzega w Tobie jakieś zdolności manualne, może trenujesz jakiś sport Cytuj
Gość sheina Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 haha czesto widac mnei jako kogos artystycznego i nei raz to slyszalam moze dlatego ta gwiazda a zdolnosci manualnych nei mam hahahaha moze inaczej - lbie to co piekne Cytuj
Izabela123 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 pieknie Cie postrzega, gwiazda to wspaniala karta- podobasz mu sie , do tego uzwaz, ze jestes bardzo uwodzicielska Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Bardzo mu się babo podobasz, atrakcyjna, seksowna, widzi, że jesteś zadbana:) Z doswiadczenia wiem, że jak kobieta wychodzi jako Gwiazda, to wg faceta jest śliczna:) Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 błyszczysz jak gwiazda pełna seksapilu- jest na co popatrzec Cytuj
Gość sheina Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 ojej <rumieniec> ale i tak tylko kolega z tego bedzie Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 ojej <rumieniec> ale i tak tylko kolega z tego bedzie no tak -ale za to jaki wpatrzony :)totalna hipnoza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi