Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 Celt na moje życie uczuciowe w 2013 roku 1. Główny motyw: Umiarkowanie 2. Motyw uzupełniający: Król mieczy 3. Świadomość: 8 buław 4. Podświadomość: Król buław 5. To co było: 7 denarów 6. To co nadchodzi: Kapłanka 7. Moje nastawienie: Wisielec 8. Wpływy otoczenia: 4 buław 9. Oczekiwania: As pucharów 10 Wynik: 5 pucharów - królowa mieczy - 4 pucharów Kolejny rok nijaki pod względem uczuć, co prawda mija okres takiego wyczekiwania na nie wiadomo co w tej 7 denarów, ale karty nie chcą powiedzieć co będzie dalej zasłaniając się kapłanką, natomiast mówią jakie to będzie, wynik pokazuje, że może się trafić kobieta zajęta, co doprowadzi do rozczarowania i znużenia. Niby ta 8 buław mówi żeby działać, ale nastawienie w wisielcu jest takie, że sytuacja stoi w miejscu. Oczekiwania jasno się pokazały: as pucharów to uczucia, miłość Otoczenie też przyjaznym okiem patrzy w tej 4 buław, ale mimo wszystko związku czy miłości w 2013 roku nie widać... Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 1. Główny motyw: Umiarkowanie aktualnie u Ciebie lekka cisza. Jest spokój, harmonia...ale Ty jesteś z natury żywiołowy i lubisz gdy coś sie dzieje...więc dla Ciebie to umiarkowanie jakby męczące może bywać...dlatego i nieco drażliwy możesz bywać w życiu codziennym. 2. Motyw uzupełniający: Król mieczy I właśnie tu się pokazuje ta sytuacja, o której piszę wyżej. Ten spokój jakby zaczyna Cię nużyć, możliwe też, że jesteś po przejściach, które wyostrzyły Twoje poglądy...jesteś bardzo inteligentny, patrzysz analityczno-logicznie na życie, ale emocjonalnie jakbyś był przyblokowany z róznych względów. Przyblokowany czyli nie do końca gotowy do okazania miłości...a może i odpowiedniej partnerki nie ma, który by...obudziła w Tobie serducho.. 3. Świadomość: 8 buław jesteś świadomy, że gdybyś chciał mógłbyś mieć jakiś związek...może romans...(w zależności od potrzeby) wystarczy zadziałać 4. Podświadomość: Król buław podświadomie czujesz się atrakcyjnym mężczyznom, który jest świadomy tego, że podoba się kobietom i który potrafi oczarować swoimi wdziękami, urokiem, ale i elokwencją, inteligencją. To Twój zdecydowany atut. 5. To co było: 7 denarów był zdaje się okres oczekiwania...być może czekałeś na coś wartościowszego w życiu, trwalszego...bo mimo, że masz wiele atutów, które mógłbyś wykorzystywać to jednak wychodzisz myślą ponad to...chcesz czegoś więcej...tego..co trwałe, stabilne... 6. To co nadchodzi: Kapłanka będzie w Twoim życiu kobieta...mądra, wyważona, potrafiąca zachować się odpowiednio do sytuacji. Może być to jednak przyjaźń, może romans...Pani będzie raczej...nieoficjalna...albo przyjaciółka, która wesprze. 7. Moje nastawienie: Wisielec Twoje nastawienie jest...jakby zrezygnowane...troszkę juz może przeszłeś i masz dość szukania...Moim zdaniem jest to bardzo dobry czas na przyglądnięcie się swoim intencjom, pragnieniom oraz motywom działania...by dotrzeć do tego...dlaczego...jest tak a nie inaczej. Król Mieczy wskazuje na emocjonalną niegotowość...blokujesz emocje...mimo, że wiesz, że mógłbyś mieć...kogoś...(zdobyć jako Buławowy)... Ty chcesz czegoś więcej...czegoś glębszego...(7 monet) i chyba na to właśnie czekasz... Warto ten czas przeznaczyć na pracę nad sobą. 8. Wpływy otoczenia: 4 buław no widać, że będzie związkoprzyjaźń albo jakaś Pani w obrębie (kapłanka), która da wsparcie i będzie obok. NA nią będziesz mógł liczyć. 9. Oczekiwania: As pucharów no właśnie...widać jak na tacy...że czekasz na miłość...a nie powierzchowne uczucie... i jeśli wejdziesz w związek...to tylko z uczucia... 10 Wynik: 5 pucharów - królowa mieczy - 4 pucharów->Diabeł troszkę rozczarowania w Tobie jest jeszcze...serce ma zadrę...coś boli..i przyjdzie jeszcze troszkę odczekać zanim...otworzysz ponowie serce w pełni...Daj sobie czas...widać tu kobietę...inteligentna, ale może być również po przejściach...(okolice połowy roku). Trudne to rozmowy być mogą...ale to wygląda tu jak forma rozliczenia się...które może dać jakąś formę ulgi...z jednej strony, a z drugiej...przepełnić Cię może duża ilość uczuć...która będzie z Ciebie się az wylewać...może szukać ujścia (4 kielichy) (diabeł) ale obiekt konkretny...może się nie zjawiać. Arbo... ten rok będzie dla Ciebie czasem wewnętrznej uczuciowej rekonwalescencji, od połowy roku powinno być już znacznie lepiej, a od siebie życzę by znalazł tą właściwą...Smerfetkę, którą pokochasz całym serduchem Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Spokoj z nastawienie na miłośc ale chyba to nie bedzie to. Najwidoczniej na szalona miłość przyjdzie Ci jeszcze poczekać .. Cytuj
Vivere Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 1. Główny motyw: Umiarkowanie- jesteś bardzo ostrożny w relacjach i cierpliwie czekasz na tę właściwą kobietę. 2. Motyw uzupełniający: Król mieczy- kochasz wolność, panujesz nad emocjami. Byc może jest to dla Ciebie czas regeneracji po nieudanym związku. 3. Świadomość: 8 buław-wszystko dzieje się zgodnie z Twoja wolą. Gdybys tylko zechciał skupić energię na poszukiwaniu to...(pkt 4) 4. Podświadomość: Król buław....to (pkt 3)...wynik byłby pomyślny. Jestes przeciez atrakcyjny, przebojowy. Umiesz na siebie zwrócic uwagę. 5. To co było: 7 denarów- myślę, że pojawiały się kobiety w Twoim zyciu, ale Ty chyba nie wykorzystywałeś szansy lub te kobiety nie spełniały warunków, Twoich oczekiwań. 6. To co nadchodzi: Kapłanka- kobieta bezinteresowna i czuła, 7. Moje nastawienie: Wisielec - powstrzymujesz się od działań, powstrzymujesz się od kontaktów 8. Wpływy otoczenia: 4 buław - mam wrażenie, że Tobie jest dobrze tak jak jest, jesli bys sie jednak urwał z tego Wisielca to gdzies w pobliżu jest ktoś z kim dałoby się stworzyć "wspólną przyszłość" 9. Oczekiwania: As pucharów - na zakochanie 10 Wynik: 5 pucharów - królowa mieczy - 4 pucharów - no ja tutaj nie widzę tego zakochania, raczej samotność. Wszystko na to wskazuje, że masz powodzenie, że są kobiety Tobą zainteresowane ale Ty im nie dajesz szans. I nie drgniesz z tego Wisielca póki się sam prawdziwie nie zakochasz. 1 Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 1. Główny motyw: Umiarkowanie - no to powiało nudą... chciałbyś, żeby coś się zadziało, a tu nic... posucha.... 2. Motyw uzupełniający: Król mieczy - jesteś inteligentny, elokwentny, facet na poziomie:-) ale to też karta, która chyba mówi o tym, że masz też wysokie wymagania.... 3. Świadomość: 8 buław - świadomie liczysz na jakiś zbieg okoliczności, że być może gdzieś tam przypadkiem wpadniesz na tę jedyną.... 4. Podświadomość: Król buław - wiesz, że jesteś dobrym partnerem:-) 5. To co było: 7 denarów - czas wyczekiwania i uzbrajania się w cierpliwość powoli mija... 6. To co nadchodzi: Kapłanka - no dla mnie to jest karta fajnej laski:-) kapłanka, to kobieta, matka, inteligenta i mająca intuicję:-) 7. Moje nastawienie: Wisielec - jesteś wstrzymany, ostrożny, wolisz obserwować, stać z boku niż się angażować 8. Wpływy otoczenia: 4 buław - dużo wsparcia bliskich i rodziny 9. Oczekiwania: As pucharów - wielka miłość.... 10 Wynik: 5 pucharów - królowa mieczy - 4 pucharów - mnie się wydaje, że chyba był jakiś niefortunny związek w Twojej przeszłości, który wywarł na Tobie duży negatywny wpływ... i dopóki nie pogodzisz się z tym co było, to się nie otworzysz na Kapłankę... możesz jej nawet nie zauważyć... więc uważaj, żeby okazja nie przeszła koło nosa..... Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 Właśnie, nie przyszło mi do głowy, że Kapłanka to może być kobieta, której mogę nie zauważyć... Powodzenie u kobiet to może i mam, ale trafiam na jakieś psycholki z problemami, co widać nie raz po moich rozkładach Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Właśnie, nie przyszło mi do głowy, że Kapłanka to może być kobieta, której mogę nie zauważyć...Powodzenie u kobiet to może i mam, ale trafiam na jakieś psycholki z problemami, co widać nie raz po moich rozkładach dla mnie to patrząc po kartach, to musisz dać odejść jakiejś przeszłości... bo ty ją trzymasz... a jak ktoś ma pełne ręce "czegoś", to nie może przyjąć nowego... trza zrobić miejsce.... Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 Z jedną małpą się już uporałem, to się pojawiła następna i nasrała... i jak tu sie uporać z przeszłością, jak ciągle wiatr w oczy Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Właśnie, nie przyszło mi do głowy, że Kapłanka to może być kobieta, której mogę nie zauważyć...Powodzenie u kobiet to może i mam, ale trafiam na jakieś psycholki z problemami, co widać nie raz po moich rozkładach Mocne słowa....chyba za malo szanujesz kobiety...dojrzałosci tu trzeba...emocjonalnej...by umieć docenić...uczucie...a ni gonić...za króliczkami ) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Z jedną małpą się już uporałem, to się pojawiła następna i nasrała... i jak tu sie uporać z przeszłością, jak ciągle wiatr w oczy weź, bo nie mogę...:-))) i znów dostanę ostrzeżenie, bo się śmieję nie w tych momentach co trzeba....:-))) Cytuj
Gość sappir Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Arbo, jakaś Pani - najprawdopodobniej była - mocno siedzi Tobie jeszcze w głowie. Wiesz, że musisz podejść do tego tematu czysto rozumowo i wyrzucić ją z pamięci... ale rozum swoje a serce swoje. Trochę zagłuszasz uczucia szukaniem co jakiś czas "nowego obiektu". Tylko jak na złość raz po raz okazuje się, że to znowu nie ta właściwa. I w 2013 chyba niewiele w tej materii zmieni się. Jeśli zbytnio popłynęłam wybacz:) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Arbo, jakaś Pani - najprawdopodobniej była - mocno siedzi Tobie jeszcze w głowie. Wiesz, że musisz podejść do tego tematu czysto rozumowo i wyrzucić ją z pamięci... ale rozum swoje a serce swoje. Trochę zagłuszasz uczucia szukaniem co jakiś czas "nowego obiektu". Tylko jak na złość raz po raz okazuje się, że to znowu nie ta właściwa. I w 2013 chyba niewiele w tej materii zmieni się.Jeśli zbytnio popłynęłam wybacz:) bardzo dobrze powiedziane... sam kreujesz sobie kolejny rok... Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 To co ja mam zrobić? Przecież serce nie sługa i rozkazu nie posłucha... Nie każdy ma szczęście trafić od razu na kogoś w kim z wzajemnością się zakocha. Co do mocnych słów i szacunku - no też nie można się łakomić na byle co, żeby potem się całe życie męczyć. A psycholki owszem - każdy z nas przyciąga pewien określony typ ludzi, do mnie lgną dziewczyny zranione przez innych facetów, a czemu nie przyjdzie taka radosna uśmiechnięta, która nie będzie zaczynała znajomości od wyżalania się na exa, a co mnie poprzednik obchodzi... Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Przyciągasz..to czym sam emanujesz....to takie niewypowiedziane prawo....które...zawsze...się sprawdza...więc nie ubliżaj partnerkom byłym a postaraj się poszukać w sobie...powodów... Jesli będziesz sam poraniony...i nie gotowy obdarzyć głębszym uczuciem to i takie poturbowane Panie będziesz przyciągać.... bo te szukające Głęszego uczucia i na nie otwarte będe mijać Cię szerokim łukiem. Podstawa to pracować nad sobą...otworzyć się na uczucie...i dobrze rozglądnąć bo będzie ktoś wartościowy niebawem obok (kapłanka) Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Koresponduje z pewną taka co mi się wydaje, że jest wartościowa... Ale sama widzisz... co mi tamten rozkład przyniósł, nie tyle brak związku, co brak satysfakcji uczuciowej z relacji czyli znowu jak głupi pakuje się w coś niedobrego... a człowiek jest głupi więc lezie i próbuje... Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Arbogast Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Koresponduje z pewną taka co mi się wydaje, że jest wartościowa...Ale sama widzisz... co mi tamten rozkład przyniósł, nie tyle brak związku, co brak satysfakcji uczuciowej z relacji O widzisz... może więc to ta Kapłanka...która Ci wychodzi...a której troszkę nie dostrzegasz lub nie bierzesz pod uwagę. Ty masz duszę figlarną i ognistą...dlatego jest dysonans...pomiędzy potrzebą Twego Ducha...a Seksualnością...u Ciebie musi to iść w parze...Ogień i Woda...czyli iskra, chemia wraz z Głębią, przyjaźnią...a teraz takie czasy, że trudno o to....Jeśli więc taką Smerfetkę do tańca i różańca spotkasz to nie wypuszczaj z łapek...Smerfie . Cytuj
Arshi Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 1. Główny motyw: Umiarkowanie Widac spokoj, beda sie w tym okresie czasu liczyc stare znajomosci, moze jakies kolezenskie 2. Motyw uzupełniający: Król mieczy To jakbys byl zbyt chlodnie nastawiony do tego wszystkiego co sie kolo ciebie dzieje 3. Świadomość: 8 buław widzisz rozne mozliwosc i to dosc liczne ale to chyba nic solidnego 4. Podświadomość: Król buław Ale podswiadomie czujesz ze chcialbys sie zabawic 5. To co było: 7 denarów Podchodziles zbyt pasywenie do tego co sie dzialo...oczekiwales ze ktos odpowiedni pojawi sie w twoim zyciu 6. To co nadchodzi: Kapłanka jakas kobieta ale tak bardziej z doskoku potajemnie jakas znajoma bedzie chciala sie zabwic 7. Moje nastawienie: Wisielec Znwo pasywnie...czekasz na kogos odpowiedniego 8. Wpływy otoczenia: 4 buław otoczenie bedzie chcialo ci jaks kobiete podsunac 9. Oczekiwania: As pucharów ze to bedzie zwiazek z uczucia... nie z pociagu fizycznego 10 Wynik: 5 pucharów - królowa mieczy - 4 pucharów Zawiedziesz sie...bedziesz wzdychal do jakies inteligentnej laski ktora bedzie miala ciebie gdzies przez to nie dostrzezesz nowych mozliwosci Cytuj
iridos Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 i znów trafisz pod niewłaściwy adres kolejny samotny niespełniony pod względem uczuciowym roczek dziewuchy zajmiecie sie smerfem no chłopak wolny do wzięcia tu tyle poszukujących intensywnie kobitek 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 jakaś była sie zjawi znowu w życiu Arbo Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Moderator Napisano 28 Grudnia 2012 jedna była to co jakiś czas osobie przypomina ale jest przeze mnie bezlitośnie dystansowana ale czemu akurat była ma się znowu pojawić? Ja do tych kobiet to sobie muszę jakiś gps kupić... bo ciagle źle trafiam, widać antenkę mam źle zestrojoną Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 bo ciagle źle trafiam, widać antenkę mam źle zestrojoną nie trafiasz, a wybierasz..... bardzo często mentalnie przyciągamy ludzi, którzy są dokładnie na takim etapie jak my... jesteś poturbowany, to przyciągasz poturbowane.... będziesz szczęśliwy, przyciągniesz szczęśliwe i zadowolone.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) 1. Główny motyw: Umiarkowanie Skojarzylo mi sie, ze wlasnie jakby poszukujesz swojej rownowagi wewntrznej. Starasz sie pogodzic u siebie potrzeby umyslu, duszy i serca i nie dac sie ciagnac zbyt mocno w zadna ze stron. I jeszcze co mi sie skojarzylo, to ze poszukujesz kobiety. Takiej, ktora by idealnie do Ciebie pasowala. Przeciez Umiarkowanie to alchemiczne polaczenie kobiety z mezczyzna. Alchemik i jego mistyczna kochanka. Ezoterycy szczegolnie maja jakis taki polot do takich marzen o czyms takim. 2. Motyw uzupełniający: Król mieczy Tu jednak w duzej mierze dzialanie umyslu. Intelekt. Twoje dzialania w duzej mierze podyktowane sa rozsadkiem. Chcesz byc skuteczny w tym, co robisz, ale za malo tu emocji. 3. Świadomość: 8 buław Wiesz, ze to czas na dzialania. Nie na myslenie, nie na gadanie a na konkretne, szybkie dzialania. Ladnie to komponuje sie z Krole Mieczy. 4. Podświadomość: Król buław Wiesz, czego chcesz, jakie sa Twoje oczekiwania i teraz rozgladasz sie, jakby te rzeczywistosc, ktora ogladasz wlasnymi oczami, nagiac do wlasnych potrzeb. Krol Bulaw ma potencjal Maga. Takze bardzo wiele sprytu w Tobie, mozliwosci konkretnego dzialania, sobie na korzysc. 5. To co było: 7 denarów Byla rezygnacja, poczucie, ze na ten moment zbyt wiele zrobic sie nie da. 6. To co nadchodzi: Kapłanka Kaplanka zakryla to, co Ciebie czeka. Co nie znaczy, ze tam nie ma nic. Cos dzieje sie w kwestii Twojego zycia, losu, przeznaczenia, ale to jeszcze nie czas, abys to wiedzial. Kaplanka mowi, zebys teraz zajal sie soba, uzdrowil w sobie to, co uzdrowienia wymaga, zaczal dzialac, jak czujesz, ze jest teraz potrzeba i bral to, co Ci los przyniesie. Z pelna otwartoscia. 7. Moje nastawienie: Wisielec Czujesz, ze cos utknelo w martwym punkcie. Jest bezruch, stagnacja. Tak, jak do tej pory dziales, nie moze isc dalej. Trzeba zmienic calkowicie sposob dzialania. 8. Wpływy otoczenia: 4 buław Masz chyba fajne towarzystwo. Wspieraja Cie, gdy tego Ci potrzeba, ale tez nie ingeruja, gdy ich o to nie prosisz. 9. Oczekiwania: As pucharów Pragniesz poczuc sie spelniony, szczesliwy. Chcesz byc w zgodzie ze swoim serce, dusza. Chcesz czuc sie emocjonalnie wolny i moc zbierac te wszystkie plony, ktore obiecuje Asik juz sam w sobie. Chcesz tej szansy, bo wiesz, ze gdyby tylko sie pojawila, Ty wiedzialbys, co z nia zrobic, aby rozwinela swoj caly potencjal. 10 Wynik: 5 pucharów - królowa mieczy - 4 pucharów ---> suma XV Diabel, suma HB IX Eremita Przed Toba znajomosc jakas z kobieta po przejsciach. Widac, ze tu nie bedzie to, czego bys oczekiwal. Znajomosc jak znajomosc. Spelnienia w niej nie bedzie. Brak pelnego otwarcia uczuciowego. Ograniczenia, ktore moga stan mocno na przeszkodzie Twojemu sercu. Mozliwe, ze wlasnie przez te kobiete nie bedziesz mogl dojrzec innych mozliwosci. Ladnie na ten temat mowi podsum wg HB... zastanow sie, czy to jest to, czego chcesz. Czy to Twoje. Badz wierny sobie przede wszystkim. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez SacralNirvana Cytuj
kicia123 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 widac rozczarowanie, ale ja mysle ze jak popracujesz nad nastawieniem i pozytywnie zacznieszz spogladac w przyszlosc to moze zmienisz te karty pamiętaj, że to od ciebie zalezy przyszlosc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi