Aga 22 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Brat miał odwiedzić nas w święta, czy dzisiaj przyjedzie? cesarz 9mieczy 9 kielichów/koło to dość daleko ale myśli o tym nie daje mu spokoju coś stoi na przeszkodzie zastępstwo pewnie szuka. W 9kielichów widzę że przyjedzie i przyjemnie spędzimy czas. co sądzicie? Cytuj
Izabela123 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 ja mysle, ze planowal, ale nastapi zmaina planow i niestety nie przyjedzie...mam nadzieje, ze sie myle Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 jesli czytane calosciowo to mysle, że nie przyjedzie- co prawda lekko mu to nie przyjdzie ci powiedziec ale chyba bedzie wygodny - zrzuci na wypadki losowe (bo to kolo to chyba podsuma) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Widać, że on jest świadomy , że Was rozczarowuje,myśli o tym non stop,uważam, ze chyba dzisiaj się go nie doczekacie..Jeżeli Koło jest dodatkową karta to macie szansę, natomiast jeśli to podsuma,to niestety, ale Los zagra po swojemu.. Cytuj
Aga 22 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 miałyście rację nie przyjechał, a byłam tak pewna że zobaczyłam to co chciałam koło z podsumy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi