Skocz do zawartości

Decyzja w 2013 - chyba dosc oczywisty rozklad..

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W kartach pojawia mi sie podjecie decyzji w nowym roku i postanowilam postawic na to karty.

Co to bedzie za wybor?

5 pucharów, rycerz mieczy, 2 puchary

tło: 6 kielichów

Patrzac po kartach mam wrazenie, ze byly chlopak bedzie chcial wrocic. W listopadzie ktos ode mnie odszedl i w grudniu pojawil sie ktos inny. Mam wrazenie, ze moj wybor bedzie zwiazany czy zaczac od nowa zwiazek z Panem byłym czy zamknac przeszlosc na dobre. A Wy co myslicie? :bukiet:

Gość Daffne
Napisano

Wybór będzie dotyczyć sfery uczuć...w okolicach wiosny pojawi sie ktoś na nowo w Twoim życiu kto będzie zabiegać o Ciebie. Będzie to ktoś z przeszłości. Wspólne rozmowy mogą zamienić wzajemne rozczarowanie (5 kielichów) na porozumienie i zgodę (2 kielichów), ale trochę to może potrwać. Odnoszę wrażenie, ze bardziej może tu chodzić o formę pojednania niż samego związku. Choć nic tu nie jest przesądzone bo podsum jasno wskazuje, że będzie to czas rozważań dla Ciebie i od Twojej decyzji będzie wiele zależeć.

Napisano

Widze to identycznie jak Daffne... Odzyje przeszlosc. I albo pojawi sie ktos albo bedzie to jakas sytuacja, zdarzenie (chociaz przychylam sie raczej do twierdzenia, ze bedzie to jakis osobnik), ktore wlasnie w przeszlosci byly zrodlem rozczarowania. Teraz beda rozmowy, wyjasnienia i konkretnym wynikiem bedzie otwartosc wzajemna na siebie.

Podsum HB XIII Smierc i IV Cesarz. Forma tej znajomosci totalnie sie przetransforumuje. Zostana polozone calkiem nowe podwaliny. Tu z powyzszych kart widac, ze Smierc przyniesie pozytywne zmiany i narodziny relacji lepszej, bardziej otwartej i stabilnej.

Napisano

Co ja bym bez Was zrobila :)) Dzieki wielkie ! :poklon:

Napisano
W kartach pojawia mi sie podjecie decyzji w nowym roku i postanowilam postawic na to karty.

Co to bedzie za wybor?

5 pucharów, rycerz mieczy, 2 puchary

tło: 6 kielichów

Patrzac po kartach mam wrazenie, ze byly chlopak bedzie chcial wrocic. W listopadzie ktos ode mnie odszedl i w grudniu pojawil sie ktos inny. Mam wrazenie, ze moj wybor bedzie zwiazany czy zaczac od nowa zwiazek z Panem byłym czy zamknac przeszlosc na dobre. A Wy co myslicie? :bukiet:

niewłasciwy to będzie wybór nieprzemyślany zupełnie chaos